15 1/2 ft Evezős csónak – könnyű szép lemezelt fatábla evezős csónak mellett Raktárhelység Csónak Tervek

Alap Kiterjedések -ból MSD Evezős csónak

Raktárhelység Sorhajó Tervez. Lemezelt fatábla DIY Elegáns. storerboatplans.com

Hosszúság 15 ft 6 lassan mászik x betű 4ft gerenda
Felbecsül mér 90lbs
Tervek $75 beleértve részletes oktatás

  • Hasznos teher – egy személy – második személy vagy egy pár gyerekek és piknik dolog van RENDBEN VAN túl.
  • EGY gyors evezés csónak részére egy személy – -val a képesség -ból szállító- egy többlet- személy ( vagy kettő ha nincsenek toooo nehéz) részére halászat vagy piknik.
  • Könnyű szerkezet – de egy könnyen vezetett alak ez minden jutalmazó -hoz sor.
  • Nagy bekerített úszóképesség részére biztonság – 8ft evezős nem külvillák

PDF Tervek mellett elektronikus levél – $75

Könyv ár – kapcsolat Ügynökök

Van egy beszámol körülbelül egy lét épít itt -on UNCIA famunka fórumok..
És most másik egy
És másik egy

Általános Magyarázat a fiúról Raktárhelység Evezős csónak.

Ez tervez birtokol egy igazi vágyódik viselősség – két év alatt. Az én -m szabályos jól- dokumentált tervek voltak körül fél út befejezett és ÉN csak nem tudott’ folytatódik – egy persze jel volt valami ÉN wasnt’ egész boldog -val. ÉN karcolt a egész dolog és kezdett újra néhány hét ezelőtt.

Általában ÉN dont’ tervez csónakok -hoz rend de ebben az esetben kettő elektronikus levél -ból régi boatbuilding barátok súgó a fejlődés ebből csónak. Kezdetben ÉN megfejelt -ban utasítás -ból valami sok több fajta, de akkor valószerűség amit Péter és Gazdag kívánatos sebesség de -val több hajlékonyság.

A fajta változat volt végül visszautasított mikor Péter keresztül én körülbelül hol ő volt haladó vág a csalétek!

Tehát ez kifejt -ban egy több ésszerű utasítás.

Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

A Soha Végződés Aranydurbincs

Egy ideje Ive’ gondolkodás -ból használ a Kecske Sziget Átjut (GIS) tervez mint alapjai részére egy evezős csónak – több karcsú, öngyújtó, leenged.

Itt voltak a minták -ból GIS -val a Evezős csónak törzsalak. Nem -hoz ugyanaz arány. ők ugyanaz hosszúság.

Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

Ez is van egy válasz -hoz szám -ból könnyűsúly lemezelt fatábla aranydurbincs tervez amit van körül ezek napok. Régi dór mázsálómester száz -ból fontok és voltak körül 20ft vágyódik átfogó és van hírneves -hoz szükség egy jó teher -ból hal -hoz csinál őket -ba stabil peronok – összezsugorodik őket és enyhül őket és a stabilitás cseppek távoli igazi gyorsan.  The Evezős csónak birtokol bőséges. Tomi igazán kívánatos -hoz mutat ez számomra mikor ÉN találkozott neki északra Newcastle részére a fénykép.

Raktárhelység evezős csónak változat -ból Kecske sziget átjut. Keskeny víztelen részére utazik de jó stabilitás
-ból korszerű, rövidít, könnyűsúly aranydurbincs, a jobb egyek -ból korszerű fajta evező igazi könnyen de van tender until önnek van egy teher aboard and -uk sebesség van korlátozott -nél rövid víztelen. A rosszabbul egyek van tehát hirtelen rántás ami azt illeti lenni majdnem hiábavaló.

Némely megpróbál -hoz mesebeszéd egy aranydurbincs alak mellett birtoklás görbe útburkoló tégla oldal. De akkor ön elveszít a egyszerűség. Ez evezős csónak van nem igazán illesztett -hoz hullám óceánok, de lesz finom -ban tölcsértorkolat van folyók hol van egy toka.

MSD evezős csónak. Lemezelt fatábla haza épít. storerboatplans.com

Beszélő -val a Sorhajó Tervező: A Elektronikus levél

Péter írt:

-ra gondolkodó a evezés csónak rövid…. nem, kötőjel ez minden NEM utas, ha ő akar jönni jól’ bemegy Mogorva (ie a Kecske Sziget Átjut) vagy a kenu!

Sooo… kettő ágynemű -ból hajtás vágyódik, szükséges -hoz lenni darab több haszonelvű mint egy gránát, azért egy tud dob egy vonal vagy felfedez egy rák fazék, de igazán -a’ egy csónak részére a tiszta öröm -ból haladó részére egy sor.

Én dont’ tud túl sok körülbelül evezés illően, de egy összecsukható szék választás május lenni rendben van??

Birtokol -hoz lenni szép, melyik van miért Im’ éles érted -hoz megnéz ez! a Kecske Sziget Átjut -val egy lábfej kívül a gerenda??

Az én -m válasz:
Volt -hoz mondj igent,, igen, igen – de Gazdag alig különböző kritérium mindaddig hasznos teher.

Gazdag írt:

Részére hathatós evezés a folyó mellett ( marhavész) – tehát ellen időszerű, némely toka, nyomdokvíz -ból erő csónakok, de nem nyit óceán vagy nyers víz. Jön gondolni rá, a nyomdokvíz selyemfonál megjelöl mellett -a átlagos jehu vezetett síel csónak talán képzett részére ‘ nyers víz’, különösen mint Beteg’ gyakran volna az én -m kicsi lány -ban ‘ főnök’ ülés’.

Lesz használt részére halászat ( én ül mikor ÉN hal -ban egy csónak) és exploring. olcsó -hoz épít nélkül feláldozó usability.

Könnyű – bár ez csónak lesz elvitt -ra egy vontatott lakókocsi, ez lesz indított és meggyógyult -ból folyó bankot ad, nem csónak lejtősen épít. Könnyű elég -hoz autó tető vagy részére egy személy -hoz hordoz akar lenni szép de nem alapvető. Im’ után egy szívós, könnyű, típus- csónak, nem egy túlzó- könnyű fegyver.

Elég lebegés részére biztonság ha mocsárterületi lakos – Im’ nem némely pánik kereskedelmi ki elvár ez -hoz tutaj -ra -a víz vonal mikor teli -ból víz – csak magas elég -hoz visszatér -ba.

Az én -m Válasz:
Újra – Igen. EGY mozog felé általános használ mint Gazdag leír akarat is csinál a tervek több érdekes -hoz több emberek.

Lesz tutaj egy kicsi mély -val három hajón de mellett tartás a alap -ból keresztfa keskeny és sekély akármi rossz hat lesz minimális. ÉN gondol lesz jobban szeret -hoz hordoz három öngyújtó egyének vagy egy nehezebb felnőtt egy öngyújtó felnőtt és egy gyermek – mégis lesz lenni nála legjobb egy megjelöl.

A eleje és hát ül fog megjelöl sok a csónak hosszúság részére egy biztonság tényező de is -hoz támadás a utas felé a középső -ból csónak. A középső ülés van igazi széles tehát csak lehet kettő sets -ból evezővilla üregek – eleje egy mindenkiért mikor van egy utas hátba. Használható részére raktározás vagy ólak ha használ egy elektromos blinkerezés külső.

EGY Gyors Minta

ÉN húzott megjelöl alak -on számítógép és elektronikus levél némely tábla körvonalak tehát minták tudna lenni készítette mindkettő érdekelt parti – ők mindkettő tapasztalt boatbuilders.

Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

A fénykép -ból evezős csónak minta megérkezik a következő reggel! Péter korbácsos vadászinas ez megjelöl éjszakai és fényképész ez -val a piros fa izzó reggel könnyű. A fehér csónak van a minta -ból Kecske Sziget Átjut amit Péter épít évvel ezelőtt. Arány van körülbelül hasonló.

Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

A változat amit van fejlett óta birtokol több oldal tábla jelző fény -hoz ad egy nagyobb gerenda többért stabilitás és -hoz hordoz 8ft evezős nélkül külvillák.

Csónak Esztétika

Raktárhelység sorhajó épít mellett Kacsa Lakás. storerboatplans.com

Mindkettő Péter és Gazdag voltak egész boldog -val a megjelenés -ból minta – mint volt Én.

-ra dupla korlátozás a kiterjedések és alapít amit a íj csúszott megjelöl túl magas – majdnem 500mm fenti a víztelen – ez akar volna megfogott a szél igazi rosszul – tehát volt csökkentett de -val egy törés több tiszta -ban szigorú. A wireframe rajz visszatükröződik a időszerű alak.

Műszaki gondolkodó a Sorhajó

Ez érdekes -hoz összehasonlít a alak -ból evezős csónak -val a Kecske Sziget Skiff GIS( – alul) melyik volt kiindulópontul szolgáló körül egy excellent sailing előadás.

Tudod könnyen lát a különbség -ban kötet és magasság -ból víz.

csikk szíjak vagy sál követ részére hajtás boatbulding storerboatplans.com

. Mindkettő van egyszerű hullshapes, de evezősök volna sok kevesebb erő elérhető.

  • Nedvesítés Felszín van csökkentett -ban evezős csónak mellett szűkítés a szélesség -ból alja szerte, különösen -ban szigorú. Volt csábító -hoz megy felé egy kenu szigorú, de ez akar elsüllyed nehezen mikor egy utas volt hátba ülés és akar csökken stabilitás részére más használ.
  • A alja szélesség van csökkentett de a szélesség -nél hajókorlát tartószerkezet -hoz beszerez egy jó alap részére evezős. Evezőlapát hosszúság van körülbelül kétszer a gerenda tehát ha a gerenda lesz túl kicsi akkor a evezős kell összezsugorodik túl – részére kevesebb hathatósság.
  • Prizmatikus társaság- hathatós ( c betűP) van egy mér -ból mennyi kötet van -ban végződik -ból csónak. Könnyű vitorlázás csónakok mint aki vitorla energiát termelő GIS tud könnyen átlagos 6 -hoz 8 hurok tehát szükség többlet- kötet -ban szigorú és íj -on sebesség. A evezős csónak akarat egyetlen valaha kelj fel -hoz körül 3.5 -hoz 4 hurok tehát a C betűP szükséges -hoz lenni leenged. Volt kemény -hoz elér a pontos számok szükséges miatt a keresztfa szélesség tehát már van nekünk elveszett mindaddig lehetséges. Megszabadulva a régitől utas és birtoklás egy kenu szigorú akar csinál ez könnyebb -hoz kap jobb számok.

Ez végződik megjelöl látszó egész egy ízletes kicsi dolog.

egyszerű hullform de szép -hoz sor. raktárhelység sorhajó lét épít mellett megszegel üldöz. Evezés változat -ból Kecske Sziget Átjut. Storerboatplans.com

egyszerű hullform de szép -hoz sor. raktárhelység sorhajó lét épít mellett megszegel üldöz. Evezés változat -ból Kecske Sziget Átjut. Storerboatplans.com

Következtetés

raktárhelység lemezelt fatábla evezős csónak. Evezés változat -ból Kecske Sziget Átjut. épít mellett osztály -nél iránytű tervez. storerboatplans.com

ÉN kikötő’ elér jobb név részére ez csónak még tehát ez maradvány a MSD Evezés Átjut. Ez valójában rohamok gondosan bent az én -m sor – néhány ember épít a Kecske Sziget Átjut -hoz szolgál mint egy evezős csónak hol ez több mint megfelelő mikor megfelelt -val egy skeg. De hol kevesebb tehetség, több sebesség részére ugyanaz erőfeszítés és a lehetőség arra kordé ( keskenyebb és öngyújtó) van több fontos a Evezés Átjut lesz több megfelelő. Tervek van $75 és a csónak akarat használ megjelöl 4 ágynemű -ból 6mm hajtás.

MSD lemezelt fatábla evezős csónak tervez. Szép és könnyű -hoz mozog körül. storerboatplans.com


Ez a vita -ból eredeti hónlap. Láthatod néhány ködbe borított!

Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

Kettő elektronikus levél súgó a fejlődés ebből csónak ( fenti) Kezdetben ÉN megfejelt -ban utasítás -ból valami sok több fajta ( kép jobb), de akkor valószerűség amit mindkettő Péter és Gazdag kívánatos valami -val némely sebesség de több hajlékonyság A fajta változat volt végül visszautasított mikor Péter keresztül én körülbelül hol ő volt haladó vág a csalétek.

Tehát ÉN húzott megjelöl egy körülbelül alak és feltéve némely tábla körvonalak tehát minták tudna lenni készítette Péter és Gazdag.

A fénykép -ból evezős csónak minta ( piros fa – nem’ ez megjelenés jó reggel könnyű!) amit Péter korbácsos vadászinas megjelöl éjszakai van -val a minta -ból
Kecske Sziget Átjut amit Péter épít évvel ezelőtt ago.  Arány van különböző részére a kettő minták fenti. A wireframe rajz -ból csónak -on ez színpad van alul.

 

Péter írt:

Szép beszélve neki ön,Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.comboldog hallani ön -ban finom szeszes italok.
-ra gondolkodó a evezés csónak rövid….

Nem, kötőjel ez all  NEM utas, ha ő akar jönni jól’ bemegy Mogorva (ie a Kecske Sziget Átjut) vagy a kenu!

Sooo… kettő ágynemű -ból hajtás vágyódik, hasznos teher 100 kg (Im’ 85 és ÉN kiszámol 15 -ból csalétek), szükséges -hoz lenni darab több haszonelvű mint egy gránát, azért egy tud dob egy vonal vagy felfedez egy rák fazék, de igazán -a’ egy csónak részére a tiszta öröm -ból haladó részére egy sor.

ÉN dont’ tud túl sok körülbelül evezés illően, de egy összecsukható szék választás május lenni rendben van??

Birtokol -hoz lenni szép, melyik van miért Im’ éles érted -hoz megnéz ez!

Mogorva -val egy lábfej kívül a gerenda?? (mogorva van Gyapjú felöltő’ Kecske Sziget Átjut)

Gazdag írt:

Szándékos részére hathatós evezés – a folyó mellett tehát ellen időszerű,
némely toka, nyomdokvíz -ból erő csónakok, de nem nyit óceán vagy nyers víz. Némely inda dolgozik de egyetlen -ra lakás napok. Jön -hoz gondol of  ez, a nyomdokvíz selyemfonál megjelöl mellett -a átlagos jehu vezetett síel csónak talán képzett részére ‘ nyers víz’, különösen mint Beteg’ gyakran volna az én -m kicsi lány -ban ‘ főnök’ ülés’.

Lesz -soros -ban merev kereszt fúvósok tehát némely igazgató stability would lenni szép (ie, egy véres nagy skeg).

Nem vitorlázik, én sem akar a héj kitágít -hoz csinál ez jobb részére vitorlázik – ez egy sor csónak -hoz hordoz én magam és lányom – shes’ négy de felnövés tehát mond two adults minimális, -val egy harmadik -ban íj.

Lesz használt részére halászat ( én ül mikor ÉN hal -ban egy csónak) és exploring.  Lesz -soros némely messzeség -on times.  Végül, Beteg’ volna egy 3hp külső részére az én -m Yellowtail és kellet volna elképzel Beteg’ lenni kísértő
-hoz bedug ez -on sorhajó -on idő.

Olcsó -hoz épít nélkül feláldozó usability – öltés és enyv van
szemöldökráncolás -ra itt köszönhetően a iszonyú összeg -ból epoxi ez használ (Im still’ zihálva -nél összeg amit goes -ba egy 8′ Mouseboat), mint van fibreglassing a alja. ÉN tudna lenni meggyőződéses -hoz megy öltés and glue de vagyok körültekintő -ból hold föld -ból fibreglass.

Könnyű – bár ez csónak lesz elvitt -ra egy vontatott lakókocsi, ez akarat be launched és meggyógyult -ból folyó bankot ad, nem csónak lejtősen épít.

Könnyű elég -hoz autó tető vagy részére egy személy -hoz hordoz akar lenni szép de not essential. Im’ után egy szívós, könnyű, típus- csónak, nem egy túlzó- könnyű fegyver.

Evezés állomások -hoz alkalmaz egyes evezős, evezős és utas -ban stern, and ellátás részére egy pároslapát -on keresztfa ÉN csinál az én -m saját evezős tehát Mikroszkóp tud pontosabban meghatároz akármi természetfeletti méret amit ő szeret.

Elég lebegés részére biztonság ha mocsárterületi lakos – talán alatt a hátsó és íj ül. ÉN kellet volna’ elképzel ez csónak’ szükség sok és Im not’ némely pánik kereskedelmi ki elvár ez -hoz tutaj -ra -a víz line when teli -ból víz – csak magas elég -hoz visszatér -ba.

Esztétika
Mindkettő Péter és Gazdag voltak egész boldog -val a megjelenés – mint volt I.  Tehát ÉN dupla kockás a kiterjedések és alapít amit a íj csúszott megjelöl túl magas – majdnem 500mm fenti a víztelen – ez akar volna megfogott a szél igazi rosszul – tehát ÉN csökkentett a íj magasság and  -hoz eltartás ez látszó édes tesz egy törés több tiszta -ban szigorú A wireframe rajz tetején visszatükröződik a időszerű alak.

Úszóképesség tartály van felállít mint a utas ül eleje és hát és van egész nagylelkű felszerelt egy jó biztonság tényező szintúgy rámenős a utas felé a székhely -ból csónak ahol vannak akarat felizgat a állapot kevesebb.

Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

Működő Rajzolók és Oktatás Teletöm

Birtoklás a alap hullshape van körülbelül 5% -ból dolgozik burkolt fejlesztésben egy működő tervez.

  • Minden héj fatáblák kell roham -on lemezelt fatábla takarosan -hoz használ a anyag hatásosan és eltartás a mér jól legyőz ( jegyzék a rajz jobbra van torzított de akarat ad ön egy eszme)
  • Szerkezet birtokol -hoz lenni logikus -hoz megment munka idő és -hoz győződj meg a hullshape jön ki pontosan -ban egy reproduceable út.
  • EGY teli készlet -ból oktatás szükség -hoz lenni írott -hoz vezető egy nem csónak építő -hoz fogantyú a épület eljárásmód és a épület anyag – lemezelt fatábla, epoxi, fibreglass szalag és fa.

Szerzés Megragadt

Nekem van egy pár probléma pederaszta férfi én – Voltam birtoklás egy halom probléma -val a evezés külvillák – Gazdag didnt’ akar -hoz használ őket – nem probs – de Péter kívánatos -a csónak -hoz igazán zúgva repül mentén és ÉN nem tudott’ elér egy igazán ügyes oldat.

A más probléma volt ÉN nem tudott’ talál hely részére a szélesség -ból eleje és hátsó ül -on 4 ágynemű -ból hajtás.

Evezés Külvillák

Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

(külvillák és egy összecsukható szék választás volt cseppent -ból átdolgozott változat)

‘árbocmesterek van általában gyárt -ból egyik rozsdamentes acél cső vagy van része egy csepp- -ban egy- bábu összecsukható szék jön külvilla elrendezés szeret a “Oarmaster” vagy a “ sárvédő”.  Both van lehetséges versenyző részére ez csónak, de ők ár cikk kalkuláció sok több mint a anyag az egésznek csónak – tehát ÉN felér egy fából készült elrendezés.  Eventually ÉN munkás ez ki – egy egyszerű test -hoz átad a terhel -hoz lemezelt fatábla tető és alja szembenéz.  This akarat enged Péter Hyndman ( és akárki máshol) -hoz csapódik 9 vagy 10ft evezős -hoz igazán épít a lépés és akarat összead egy jelentéktelen összeg -ból mér -hoz csónak.

Lesz kettő sets -ból evezővilla lyukak.  One mikor ülő hátul -ból evezés ülés mikor nincs utas és egy -nél eleje, tehát a evezős tud csúszik továbbít és eltartás a csónak -ban méltányos egyensúly. Gazdag általában van szép hajthatatlan körülbelül ez – egy -ból -a időszerű csónakok -ból másik tervező EGYETLEN levágott szélek -val egy utas helyben.  Without a utas ez rosszul kívül egyensúly tehát digs -a orr -ban és van egy fájdalom -hoz sor.

Illő a fatáblák -ra a lemezelt fatábla – Út 10

Jól, most Im’ hát -ból látogatás Péter Hyndman hol Nekem van eltérített -ból működő -on Evezős csónak tervez -nél Uncia Versenyzők jön Pocsolya Kacsa Versenyzők Tervez.  Basically a Pocsolya Kacsa ( és most a Goose with -a sok nagyobb előadás és szállító- tehetség) van a csónak amit legyen a belépés pont részére minden tengerészek – ez áztat megjelöl egy merő három ágynemű -ból külső hajtás és költségek egy végösszeg -ból körül $300 -hoz hív a víz  – beleértve pár vitorla gyártott -ból polytarp.  That van, egyszer ÉN csinál a tervek részére -unk extra sima, extra erős és extra könnyű változat amit mi jött megjelöl -val közben az én -m látogat.  But a Evezős csónak van a prioritás abban a pillanatban.

Egyébként hát haza Nekem van most három emberek érdekelt -ban tervez tehát volt csinos fejem -hoz kap ez minden -hoz dolgozik.

Csoszog Nyugágy. Gyártás a csónak roham -on lemezelt fatábla.

Egyike nagy probléma van illő ez -on négy ágynemű -ból hajtás.  I ISMERT ÉN tudna kap ez -hoz roham RENDBEN VAN -on 4 ágynemű de változat 1 nem egyenletes jön zár.  The összerezzenés pont van mindig egy szimmetrikus elrendezés -val a oldal fatáblák tükrözött keresztül a vágyódik tengely -ból ágynemű.  But amit keskeny darab középen wasnt’ széles elég akármelyikükért más bábu – és nem volt szoba -hoz roham a szigorú és íj ül. Úgy nézett ki, mint ez.

Változat kettő ( fenti) -ból korai Január volt egy darab jobb – de azok nagy széles ül voltak csendes nem haladó roham -ban nem anyag hogy próbáltam.  Not birtoklás a symmetrical elrendezés van nem egy probléma.  The oldal tábla a csúcson lepedő van csendes ugyanabban forma mint a kiterjedés rajz tehát lehet fektetett ki nélkül csoszog ágynemű.  When ez vág a bábu válik a mintadeszkák -hoz egyszerűen nyomon követ körül -hoz termel a második oldal tábla az alján kettő ágynemű.

Végül ez minden vízesés -ba hely, de azt jelenti Nekem van -hoz csoszog a fatáblák -ba egy 3 lepedő vágyódik elrendezés.  The egész dolog nem’ kell lenni fektetett ki azonnal ( nem mindenki birtokol 24ft -ból hely -hoz fekszik a három ágynemű).

Elrendez a legbaloldalibb kettő hajtás ágynemű, megjelöl és vág a alja tábla.   Felfedez a legbaloldalibb lepedő és elrendez a rightmost lepedő és megjelöl ki a oldal tábla.  When a oldal tábla van vág lehet nyomon követ -ra a maradvány -ból hajtás -hoz termel a második oldal.

Ez tett jelent amit ÉN -hoz cserél a kiterjedés rajzolók tehát the side tábla tudna lenni mért -ból ellentétes oldal -ból rajzolók fenti – másik 40 jegyzőkönyv -ból dolgozik -hoz kap amit minden terv szerint.

Voltam egész boldog ezzel elrendezés – bőség -ból helye a válaszfal, keresztfa és enddeck/ ül -on kímél lepedő és némely helye a evezés ülés melyik lesz egy talapzat típus ( -hoz enged a legénység -hoz előretolni mikor van egy utas megtartani a csónak -ban állapot). Is nincs túl sok elpusztít és a gabona utasítás -ra mindegyik tábla van jobb részére a esztétika -ból csónak.  I jobban szeret a gabona -hoz fuss vízszintesen keresztül a válaszfal de fuss mentén a a csónak ügyben -ból oldal, alja és ülés csúcsok.

Tehát amit’ másik probléma elhatározott.

puff  Next Nekem van -hoz kiegészít a szár, válaszfal és keresztfa rajzolók – minden a szerkezet amit tart a oldal és alja -ban helyzet és merevít a egész szerkezet.  One -ból alaphang -ból az én -m tervez van csinálás ez -val egy teljes minimális szám -ból bábu -ból hajtás aztán tárolás ez együtt -val egy kisebbítendők szám -ból bábu -ból fa.  Light, erős, merev.  Also Nekem van -hoz dolgozik ki a rajzolók amit akarat mutat a alakítás amit szükséges -hoz lenni megfelelt a hátuljára és eleje szembenéz -ból válaszfal

Válaszfal – a szerkezet keresztül a csónak – Út 14

Némely csónakok csak látszik -hoz esés együtt gondosan – részére egy olyan egyszerű csónak ez egy látszik -hoz lenni küzdelem én egy darab.

ÉN használ Hullform – egy Ausztrál fejlett héj tervez műsor ez minden egész erős részére költségei.  One -ból -a képességek van -hoz dolgozik ki hogyan a lemezelt fatábla akarat valójában betakar körül a héj -hoz egy méltányos mérték -ból pontosság.  Once a hajtás van keresztkötés kerek ez lehetséges -hoz dolgozik ki a valóságos alak -ból válaszfal – a bábu -ból hajtás amit forma a keresztfa  back( -ból csónak) szintúgy a függőleges szembenéz -ból eleje és hátsó ül és a függőleges szembenéz -ból evezősök’ ülés középen.

Most ha ön elfogad amit -val egy lemezelt fatábla csónak amit minden a szélek -ból válaszfal van egyenes – ön akar lenni valami jobb.  To megmagyaráz miért nekünk kell visszamegy -hoz része a folyamat mellett a kezdet mikor ÉN használt a műsor -hoz dolgozik ki a alak -ból alja és oldal.

A rajz alul mutat a kikötő oldal -ból héj -val a íj mutatva up to bal.

A tető vonal fentről bal hajlás legyőz jobbra van a tiszta vonal, a egy valami párhuzamos de alul ez minden a szakadék és a egy leenged csendes alul határ -ból kép van a centreline -ból héj.

A vonalak -ra mindegyik tábla ábrázol a vonalak mentén melyik a hajtás tábla van teljesen egyenes.  They van hívott Uralkodó Vonalak és ha ön tesz egy egyenes él mentén valamelyikük ez akarat ül teljesen lakás -on lemezelt fatábla.

A sötét vonalak van a körülbelül helyek -ból továbbít és középső válaszfal.

A alja tábla van a egyszerű – mint az is teljesen flat across a csónak, minden a uralkodó vonalak van párhuzamos -hoz kereszt csónak utasítás.  As minden a alja -ból válaszfal fuss ebben ugyanaz utasítás amit él lesz halott egyenes túl.  Experts( akarat lát egy kicsi megszökik az alján tábla felé a szigorú, de ÉN tett kap ez jobb azidő alatt ÉN munkás ki a válaszfal – becsületes!)

A oldal tábla van sok több nehéz.  As láthatod a uralkodó vonalak van valami párhuzamos középen része a csónak és mellett a keresztfa, jelentés amit egy válaszfal él amit kapcsolatok őket akarat csendes fuss -ban egy hasonló utasítás tehát lesz igazi zár -hoz lakás.  Actually ez bent egy pár milliméter -ból halott lakás – de ha tudod észrevesz egy ív -ból egy pár milliméter -ban 600mm szélesség -ból oldal tábla, akkor ön egy jobb boatbuilder mint Én!   Tehát a válaszfal középen és hát -ból csónak beleértve a keresztfa volt besorozott -val egyenes oldal.

A uralkodó vonalak megy őrült fent a légben íj -ból csónak mint ők rohanás -hoz találkozik megjelöl -nél alap -ból szár.  If ön megnéz a sötét vonalak -ból körülbelül válaszfal helyzet a legközelebbi -hoz íj láthatod amit körülbelül 9 uralkodó vonalak kereszt a oldal -ból válaszfal jelző amit a él -ból válaszfal akarat még akkor sem  be zár -hoz egyenes.

Ez egy sorshúzás könnyebb -ban szoftver mint -hoz megmagyaráz, csak te csendes szükség -hoz ért a magyarázat -hoz dolgozik ki melyik út -hoz megy ha a számítógép jön megjelöl -val több ellentmondó uralkodó vonalak.  You kell ért mi van a legjobb válogatott és is ért ha vannak hiba okozás a különböző választások -hoz feltűnik.

Tehát a válaszfal szélek van nem egyenes az oldalakon részére a eleje ülés válaszfal vagy részére a evezés ülés eleje frame. And mint azok válaszfal van egész kicsi a kanyar van egész kiejtett – vezető -hoz sok kiterjedés -ban rajzolók -hoz elrendez a ív pontosan   Ebben az esetben van tehát sok kiterjedés -ban egy kicsi hely amit ez elvitt néhány goes felér egy terv melyik ÉN nemez amit a leg--bb emberek tudna használ nélkül szerzés megzavarodott.

Ez egyike korai próba- kiterjedés változat – jegyzék újra minden rajzolók ezen oldal van egy kicsi torzított -hoz megakadályoz őket lét hasznos nélkül buying a tervek.  There van három rajzolók -ból mindegyik válaszfal keresztül a oldal.  The tető három van a eleje ülés válaszfal és a három alul van a keresztfa.

Legbaloldalibb -ból három lesz a kiterjedés rajz, a székhely akarat mutat a alakítás elöl -ból válaszfal, a egy jobbra akarat mutat – ön találgatott ez – a alakítás a hátuljára -ból válaszfal.

A MIDPOINT van szeplőtlenül egy jelölés értem -hoz emlékszik amit a alakítás mindig goes -on keskenyebb szembenéz -ból válaszfal tehát van elöl -ból bulkeads fenti “MIDPOINT” és a hátuljára -ból válaszfal alul “MIDPOINT” kivéve részére a keresztfa hol akarunk a külső rész szembenéz tiszta -ból alakítás tehát ez birtokol -hoz lenni mozgott -hoz belső rész szembenéz és vág túlmléret -hoz figyelembe vesz a ferde -ra oldal és alja.

A szár van egyszerűen egy bábu -ból fa ez minden vág jobbról szög részére a út a sheerline találkozik -on tető és egy különböző szög alul részére mint a szakadékok összetart -val a íj -on egy keskenyebb szög.

Után ez ideje menni tesz együtt a fa oldalra dől előtt mozgó -ra a részlet rajzolók -ból evezés ülés és a külvilla sárvédő ( igen!, Gazdag, Tudom ön szokás’ roham külvillák egy hónapban -ból Vasárnapok ( csak te erő mikor Péter Hyndman goes zúgva repül múlt ön -nél Goolwa Fából készült Csónak Mutat -ban ’07).

A kép alul van -ból egész rajz ez minden lét munkás -ra.

Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

Én mélyen boldog ez igazi fáradt ki darab -ból rajz van most felső.  Looking továbbít -hoz látás egy vagy kettő a vizen.  Now amit’ a jó darab!

Könnyű Hajtás Evezős csónak azon alapszik a Kecske Sziget Átjut : storerboatplans.com

Kapcsolódó Felad

RAKTÁRHELYSÉG CSÓNAK TERVEK Oldalra dől Kézirattekercs Legyőz Részére Vitorla. Erő. Sor. Evező. Éjszakai Taal Körutazó KORTY Állj fel Evező Fedélzet gyönyörű lemezelt fatábla Állj fel Paddleboard d betű...
Van régi, olcsóbb vagy szabad csónak tervek jó érték? 100 tervek -ra CD? EGY kérdés volt keresztül körülbelül Szarvasbika Designs.  A válaszol alkalmazott -hoz általános vita körülbelül mi birtokol változtatott elméletben és tervez felső a utolsó 50...
Kecske Sziget Átjut Tervez Értesít – Egyszerű Vitorlázás csónak, Kitűnő által... Egyszerű -hoz Épít Korszerű Előadás Vitorlázik gyűrű körül a leg--bb " jelleg csónakok" Könnyű elég -hoz fogantyú -ra partot ér magad által Könnyű -hoz követ...
Szabad Tervek -ból Raktárhelység Csónak Tervek Szabad Evező Tervek ( egyes és dupla bladedFREE) értesít -ra csökkentő egy Bolger Nimfa -hoz hordoz egy Centreboard SZABAD TERVEK részére 9ft+ oa...
Kéznél levő Ladik – Könnyűsúly, Stabil, Külső Csónak részére Halászat, RVs... Hosszúság 11'6" (3.11m) Gerenda 4' 2" (1.62m) Mér 100lbs (46kg) Gabon (Okoume) Hajtás Erő 6 -hoz 15hp * lát jegyzék körülbelül erő engedhető mellett törvény...
Körülbelül hajós
-on " kerek Ausztrália utazás" ÉN alapít én magam alkalmazott mellett egy picike teendő -ban Adelaide Kacsa Lakás Fából készült Csónakok -ban Adelaide.It volt egy szem felnyitó Lett tiszta amit egy tudna épít egy csónak részére egy törés -ból ár -ból időszerű versenyző csónakok eszme forgott körül rekord előadás, könnyű épület, móka -hoz vitorla és ésszerűen cheapToday Raktárhelység Csónakok van épült minden országok és már van nekünk aktivál csoportok -ra Facebook részére a következő groupsGoat Sziget Átjut Nyit Lúd Raktárhelység Csónak tervek Igazán Egyszerű Vitorlázik