Mihály Raktárhelység Fából készült Csónak Tervez


Hosszúság 15 ft 6 lassan mászik x betű 4ft gerenda
Felbecsül mér 90lbs ( talán egy túlbecsül)
Tervek $75 beleértve részletes oktatás

Hasznos teher - egy személy második személy vagy egy pár gyerekek és piknik dolog van RENDBEN VAN túl.

Egy gyors evezés csónak részére egy személy -val a képesség -ból szállító- egy többlet- személy ( vagy kettő ha nincsenek toooo nehéz) részére halászat vagy piknik.


Könnyű szerkezet de egy könnyen vezetett alak ez minden jutalmazó -hoz sor.


Nagy bekerített úszóképesség részére biztonság 8ft evezős nem külvillák

PDF Tervek mellett elektronikus levél $75
Papír Tervek $96 plusz portó 


Rend -ból Tervek Ügynökök
USA
DUCKWORKS

online bolt
Elektronikus levél Az áll megveregetése
UK
FYNE CSÓNAK Ízléstelen
online bolt

Ausztrália
DUCKFLAT

online bolt

Elektronikus levél Kacsák
Dél-Afrika
CKD
Elektronikus levél Roy
Magyarország
www.hajoepitok.hu
Elektronikus levél Csaba

Evezős csónak Profi Építők
Némely emberek szeret -hoz kap csónakok vagy némely részek neki épült őket
Ausztrália - Kacsa Lakás USA - Dávid Graybeal
USA Fénysugár Frechette
UK - Áramlat csónakok


Kutatás storerboats telek


Ott van egy beszámol körülbelül egy lét épít itt -on UNCIA famunka fórumok..
És most másik egy
És másik egy

Letölt a Szabad Tervez Rajz részére a evezős itt (PDF Reszelő 24k), csak te is szükség a
Szabad Evező Tervez PDF Reszelő (300Kb) Ez birtokol a részlet -ra módszer és rend -ból gyűlésÁltalános Magyarázat
Ez tervez birtokol egy igazi vágyódik viselősség – két év alatt. Az én -m szabályos jól- dokumentált tervek voltak körül fél út befejezett és ÉN csak nem tudott folytatódik – egy persze jel volt valami ÉN wasn't egész boldog -val. ÉN karcolt a egész dolog és kezdett újra néhány hét ezelőtt.

Általában Nem kérdezek tervez csónakok -hoz rend de ebben az esetben kettő elektronikus levél -ból régi boatbuilding barátok súgó a fejlődés ebből csónak. Kezdetben Én megfejelt -ban utasítás -ból valami sok több fajta, de akkor valószerűség amit Péter és Gazdag kívánatos sebesség de -val több hajlékonyság.

fajta változat volt végül visszautasított mikor Péter keresztül én körülbelül hol ő volt haladó vág a csalétek!

Tehát ez kifejt -ban egy több ésszerű utasítás.Soha Végződés Aranydurbincs
Részére némely idő Van gondolkodás -ból használ a Kecske Sziget Átjut (GIS) tervez mint a alap részére egy evezős csónak – több karcsú, öngyújtó, leenged.

Raktárhelység csónak tervek lemezelt fatábla evezős csónak

Ez is van egy válasz -hoz szám -ból könnyűsúly lemezelt fatábla aranydurbincs tervez amit van körül ezek napok. Régi dór mázsálómester száz -ból fontok és voltak körül 20ft vágyódik átfogó és van hírneves -hoz szükség egy jó teher -ból hal -hoz csinál őket -ba stabil peronok – összezsugorodik őket és enyhül őket és a stabilitás cseppek távoli igazi gyorsan.
-ból a korszerű, rövidít, könnyűsúly aranydurbincs, a jobb egyek -ból korszerű fajta evező igazi könnyen de van felajánl amíg önnek van egy teher hajón és -uk sebesség van korlátozott -nél rövid víztelen. rosszabbul egyek van tehát hirtelen rántás ami azt illeti lenni majdnem hiábavaló.

Raktárhelység csónak tervek fából készült evezős csónak

Némely megpróbál -hoz mesebeszéd egy aranydurbincs alak mellett birtoklás görbe útburkoló tégla oldal. De akkor ön elveszít a egyszerűség. Ez evezős csónak van nem igazán illesztett -hoz hullám óceánok, de lesz finom -ban tölcsértorkolat van folyók hol van egy toka.

Elektronikus levél
Péter írt:
-ra gondolkodó a evezés csónak rövid.... no, kötőjel ez minden NEM utas, ha ő akar jönni we'll bemegy Mogorva (ie a Kecske Sziget Átjut) vagy a kenu!

Sooo... kettő ágynemű -ból hajtás vágyódik, szükséges -hoz lenni darab több haszonelvű mint egy gránát, azért egy tud dob egy vonal vagy felfedez egy rák fazék, de igazán az egy csónak részére a tiszta öröm -ból haladó részére egy sor.

Én nem tud túl sok körülbelül evezés illően, de egy összecsukható szék választás május lenni rendben van??

Birtokol -hoz lenni szép, melyik van miért I'm éles érted -hoz megnéz ez! A Kecske Sziget Átjut -val egy lábfej kívül a gerenda??

Az én -m válasz:
Volt -hoz mondj igent,, igen, igen – de Gazdag alig különböző kritérium mindaddig hasznos teher.

Gazdag írt:
Részére hathatós evezés a folyó mellett ( marhavész) tehát ellen időszerű, némely toka, nyomdokvíz -ból erő csónakok, de nem nyit óceán vagy nyers víz. Jön gondolni rá, a nyomdokvíz selyemfonál megjelöl mellett -a átlagos jehu vezetett síel csónak talán képzett részére 'rough víz, különösen mint I'll gyakran volna az én -m kicsi lány -ban 'boss's ülés.

Akarat lenni használt részére halászat ( én ül mikor ÉN hal -ban egy csónak) és exploring. Olcsó -hoz épít nélkül feláldozó usability.

Könnyű - bár ez csónak lesz elvitt -ra egy vontatott lakókocsi, ez lesz indított és meggyógyult -ból folyó bankot ad, nem csónak lejtősen épít. Könnyű elég -hoz autó tető vagy részére egy személy -hoz hordoz akar lenni szép de nem alapvető I'm után egy szívós, könnyű, típus- csónak, nem egy túlzó- könnyű fegyver.

Elég lebegés részére biztonság ha mocsárterületi lakos I'm nem némely pánik kereskedelmi ki elvár ez -hoz tutaj -ra -a víz vonal mikor teli -ból víz csak magas elég -hoz visszatér -ba.

Az én -m Válasz:
Újra – Igen. EGY mozog felé általános használ mint Gazdag leír akarat is csinál a tervek több érdekes -hoz több emberek.

Ő akarat tutaj egy kicsi mély -val három hajón de mellett tartás a alap -ból a keresztfa keskeny és sekély akármi rossz hat lesz minimális. Én gondol lesz jobban szeret -hoz hordoz három öngyújtó egyének vagy egy nehezebb felnőtt egy öngyújtó felnőtt és egy gyermek – mégis lesz lenni nála legjobb egy megjelöl.

eleje és hát ül fog megjelöl sok a csónak hosszúság részére egy biztonság tényező de is -hoz támadás a utas felé a középső -ból csónak. A középső ülés van igazi széles tehát csak lehet kettő sets -ból evezővilla üregek – eleje egy mindenkiért mikor van egy utas hátba. Ez lehet használt részére raktározás vagy ólak ha használ egy elektromos blinkerezés külső.

Egy Gyors Minta
Én húzott megjelöl alak -on számítógép és elektronikus levél némely tábla körvonalak tehát minták tudna lenni készítette mindkettő érdekelt parti – ők mindkettő tapasztalt boatbuilders.fénykép -ból evezős csónak minta megérkezik a következő reggel! Péter korbácsos vadászinas ez megjelöl éjszakai és fényképész ez -val a piros fa izzó -ban a reggel könnyű. A fehér csónak van a minta -ból Kecske Sziget Átjut amit Péter épít évvel ezelőtt. Arány van körülbelül hasonló.változat amit van fejlett óta birtokol több oldal tábla jelző fény -hoz ad egy nagyobb gerenda többért stabilitás és -hoz hordoz 8ft evezős nélkül külvillák.

Esztétika
Mindkettő Péter és Gazdag voltak egész boldog -val a megjelenés -ból minta - mint volt Én.

-ra dupla korlátozás a kiterjedések és alapít amit a íj csúszott megjelöl túl magas majdnem 500mm fenti a víztelen ez akar volna megfogott a szél igazi rosszul – tehát volt csökkentett de -val egy törés több tiszta -ban szigorú. A wireframe rajz visszatükröződik a időszerű alak.

Műszaki
Kecske Sziget Átjut GIS Repülő Mihály Raktárhelység Csónak Tervek Ént van érdekes -hoz összehasonlít a alak -ból evezős csónak -val a Kecske Sziget Átjut (GIS jobb) melyik volt kiindulópontul szolgáló körül egy kitűnő vitorlázás előadás. Mindkettő van egyszerű hullshapes, de evezősök volna sok kevesebb erő elérhető.
  • Nedvesítés Felszín van csökkentett -ban evezős csónak mellett szűkítés a szélesség -ból alja szerte, különösen -ban szigorú. Volt csábító -hoz megy felé egy kenu szigorú, de ez akar elsüllyed nehezen mikor egy utas volt hátba ülés és akar csökken stabilitás részére más használ.
  • A alja szélesség van csökkentett de a szélesség -nél hajókorlát tartószerkezet -hoz beszerez egy jó alap részére evezős. Evezőlapát hosszúság van körülbelül kétszer a gerenda tehát ha a gerenda lesz túl kicsi akkor a evezős kell összezsugorodik túl részére kevesebb hathatósság.
  • Prizmatikus társaság- hathatós ( c betűP) van egy mér -ból mennyi kötet van -ban végződik -ból csónak. Könnyű vitorlázás csónakok mint aki vitorla energiát termelő GIS tud könnyen átlagos 6 -hoz 8 hurok tehát szükség többlet- kötet -ban szigorú és íj -on sebesség. A evezős csónak akarat egyetlen valaha kelj fel -hoz körül 3.5 -hoz 4 hurok tehát a C betűP szükséges -hoz lenni leenged. Volt kemény -hoz elér a pontos számok szükséges miatt a keresztfa szélesség tehát már van nekünk elveszett mint távoli amennyire lehet. Megszabadulva a régitől utas és birtoklás egy kenu szigorú akar csinál ez könnyebb -hoz kap jobb számok.
Ez végződik megjelöl látszó egész egy ízletes kicsi dolog.

Mihály Raktárhelység lemezelt fatábla evezős csónak tervez. Egyszerű és olcsó.
Következtetés
ÉN kikötő elér jobb név részére ez csónak még tehát ez maradvány a MSD Evezés Átjut. Ez valójában rohamok gondosan bent az én -m sor – néhány ember épít a Kecske Sziget Átjut -hoz szolgál mint egy evezős csónak hol ez több mint megfelelő mikor megfelelt -val egy skeg. De hol kevesebb tehetség, több sebesség részére a ugyanaz erőfeszítés és a lehetőség arra kordé ( keskenyebb és öngyújtó) van több fontos a Evezés Átjut lesz több megfelelő. Tervek van $75 és a csónak akarat használ megjelöl 4 ágynemű -ból 6mm hajtás.
Ez a eredeti hónlap.

Kettő elektronikus levél súgó a fejlődés ebből csónak ( fenti)  Kezdetben ÉN megfejelt -ban utasítás -ból valami sok több fajta ( kép jobb), de akkor valószerűség amit mindkettő Péter és Gazdag kívánatos valami -val némely sebesség de több hajlékonyság  A fajta változat volt végül visszautasított mikor Péter keresztül én körülbelül hol ő volt haladó vág a csalétek.

Tehát ÉN húzott megjelöl egy körülbelül alak és feltéve némely tábla körvonalak tehát minták tudna lenni készítette Péter és Gazdag.

A fénykép -ból evezős csónak minta ( piros fa nem ez megjelenés jó -ban a reggel könnyű!) amit Péter korbácsos vadászinas megjelöl éjszakai van -val a minta -ból
Kecske Sziget Átjut amit Péter épít évvel ezelőtt ago.  Arány van körülbelül hasonló.  a wireframe rajz -ból csónak -on ez színpad van alul.


Péter írt:

Evezős csónak Perspektíva jpgSzép beszélve neki ön, boldog -hoz hall ön -ban finom szeszes italok.
-ra gondolkodó a evezés csónak rövid....

Nem, kötőjel ez minden  Nem utas, ha ő akar jönni we'll bemegy Mogorva  (ie a Kecske Sziget Átjut) vagy a c betűanoe!

Sooo... kettő ágynemű -ból hajtás vágyódik, hasznos teher 100 kg (I'm 85 és ÉN kiszámol 15 -ból csalétek), szükséges -hoz lenni egy darab több haszonelvű mint egy gránát, azért egy tud dob egy vonal vagy felfedez egy rák fazék, de igazán az egy csónak részére a tiszta kellemese betű -ból haladó részére egy sor.

Nem tudom túl sok körülbelül evezés illően, de egy összecsukható szék választás május lenni rendben van??

Birtokol -hoz lenni szép, melyik van miért I'm éles érted -hoz megnéz ez!


Mogorva -val egy lábfej kívül a gerenda??


Gazdag írt:

Szándékos részére hathatós evezés a folyó mellett tehát ellen időszerű  
némely toka, nyomdokvíz -ból erő csónakok, de nem nyit óceán vagy nyers  víz Némely inda dolgozik de egyetlen -ra lakás napok. Jön -hoz gondol -ból  ez, a nyomdokvíz selyemfonál megjelöl mellett -a átlagos jehu vezetett síel csónak talán képzett részére 'rough víz, különösen mint I'll gyakran volna az én -m kicsi lány -ban 'boss's ülés.

Lesz -soros -ban merev kereszt fúvósok tehát némely igazgató stabilitywould  lenni szép (ie, egy véres nagy skeg).

Nem vitorlázik, én sem akar a héj kitágít -hoz csinál ez jobb részére vitorlázik ez egy sor csónak  -hoz hordoz én magam és lányom she's négy de felnövés tehát mond twoadults  minimális, -val egy harmadik -ban a íj.

Lesz használt részére halászat ( én ül mikor ÉN hal -ban egy csónak) és exploring.  Lesz -soros némely messzeség -on idő  Végül, I'll volna egy 3hp külső részére az én -m Yellowtail és kellet volna  elképzel I'll lenni kísértő
-hoz bedug ez -on sorhajó -on idő.

Olcsó -hoz épít nélkül feláldozó usability öltés és enyv van  
szemöldökráncolás -ra itt köszönhetően a iszonyú összeg -ból epoxi ez használ (I'mstill  zihálva -nél összeg amit goes -ba egy 8' Mouseboat), mint van fibreglassing a alja. ÉN tudna lenni meggyőződéses -hoz megy öltés andglue  de vagyok körültekintő -ból hold föld -ból fibreglass.

Könnyű bár ez csónak lesz elvitt -ra egy vontatott lakókocsi, ez akarat belaunched  és meggyógyult -ból folyó bankot ad, nem csónak lejtősen épít.

Könnyű elég -hoz autó tető vagy részére egy személy -hoz hordoz akar lenni szép de not essential. I'm után egy szívós, könnyű, típus- csónak, nem egy túlzó- könnyű fegyver.

Evezés állomások -hoz alkalmaz egyes evezős, evezős és utas -ban stern,and  ellátás részére egy pároslapát -on keresztfa  Én csinál az én -m saját evezős tehát Mikroszkóp tud pontosabban meghatároz akármi természetfeletti méret amit ő szeret.

Elég lebegés részére biztonság ha mocsárterületi lakos talán alatt a hátsó és íj ül. ÉN kellet volna elképzel ez csónak szükség sok és I'mnot  némely pánik kereskedelmi ki elvár ez -hoz tutaj -ra -a víz linewhen  teli -ból víz csak magas elég -hoz visszatér -ba.

Esztétika
Mindkettő Péter és Gazdag voltak egész boldog -val a megjelenés mint volt I.  Tehát ÉN dupla kockás a kiterjedések és alapít amit a íj csúszott megjelöl túl magas majdnem 500mm fenti a víztelen ez akar volna megfogott a szél igazi rosszul tehát ÉN csökkentett a íj magasság és  -hoz eltartás ez látszó édes tesz egy törés több tiszta -ban szigorú  wireframe rajz tetején visszatükröződik a időszerű alak.

Úszóképesség tartály van felállít mint a utas ül eleje és hát és van egész nagylelkű felszerelt egy jó biztonság tényező szintúgy rámenős a utas felé a székhely -ból csónak ahol vannak akarat felizgat a állapot kevesebb.

Műszaki
Ez érdekes -hoz összehasonlít a alak -ból evezős csónak -val a Kecske Sziget Átjut (GIS) melyik volt kiindulópontul szolgáló körül egy kitűnő vitorlázás előadás  Mindkettő van egyszerű hullshapes, de evezősök volna sok kevesebb erő elérhető 
  • Nedvesítés Felszín van csökkentett mellett szűkítés a gerenda, különösen -ban szigorú  Ez tovább csökkentett mellett csökkentő szélesség -ból alja  Volt csábító -hoz megy felé egy kenu szigorú, de a szigorú akar elsüllyed nehezen mikor egy utas volt hátba ülés - eléggé ellen mi Gazdag volt után -ban -a csónak.
  • alja szélesség lehet csökkentett de a szélesség -on a hajókorlát szükséges -hoz lenni tartószerkezet -hoz beszerez egy jó alap részére evezős  Alapvetően evezőlapát hosszúság van körülbelül kétszer a gerenda tehát ha a gerenda lesz túl kicsi akkor a evezős kell összezsugorodik arányosan részére kevesebb hathatósság  Tehát héj alja szélesség van csökkentett és hajókorlát szélesség van tartószerkezet mellett növekvő héj jelző fény.
  • Prizmatikus társaság- hathatós (Cp) van egy mér -ból hogyan sok kötet van -ban végződik -ból csónak  Részére elősegít csónakok ott szükséges -hoz lenni több kötet -ban végződik  A GIS mint egy vitorlázás csónak szükséges a többlet- szélesség -ból szigorú és íj mert -a sebesség akarat sor valameddig körülbelül 12 vagy 14 hurok -val egy méltányos tervez átlagos -ból 6 hurok egy hulladékle betű fenti a héj sebesség korlátoz  A evezős csónak akarat egyetlen valaha kelj fel -hoz körül 3.5 -hoz 4 hurok tehát a Cp szükséges -hoz lenni sok leenged  -ban valóság ez igazi kemény -hoz csökken a Cp kellően -ban egy keresztfa komolyabb lakás alja evezős csónak tehát már van nekünk elveszett mindaddig lehetséges -ban jobb utasítás.  lenne sok könnyebb -hoz megüt a Cp -on gomb ha a csónak didn't kell hordoz egy utas melyik akar enged a kenu szigorú választás.
Működő Rajzolók és Oktatás Teletöm
Birtoklás a alap hullshape van körülbelül 5% -ból dolgozik burkolt fejlesztésben egy működő tervez.
  • Minden héj fatáblák kell roham -on lemezelt fatábla takarosan -hoz használ a anyag hatásosan és eltartás a mér jól legyőz ( jegyzék a rajz jobbra van torzított de akarat ad ön egy eszme)
  • Szerkezet birtokol -hoz lenni logikus -hoz megment munka idő és -hoz győződj meg a hullshape jön ki pontosan -ban egy reproduceable út.
  • Egy teli készlet -ból oktatás szükség -hoz lenni írott -hoz vezető egy nem csónak építő -hoz fogantyú a épület eljárásmód és a épület anyag lemezelt fatábla, epoxi, fibreglass szalag és fa.
Szerzés Megragadt
Én volna egy pár probléma pederaszta férfi én Voltam birtoklás egy halom probléma -val a evezés külvillák Gazdag didn't akar -hoz használ őket nem probs de Péter kívánatos -a csónak -hoz igazán zúgva repül mentén és Én nem tudott elér egy igazán ügyes oldat.

más probléma volt Nem tudtam megkérdezni talál hely részére a szélesség -ból eleje és hátsó ül -on 4 ágynemű -ból hajtás.

Külvillák
(külvillák és egy összecsukható szék választás volt cseppent -ból átdolgozott változat)

'Riggers van általában gyárt -ból egyik rozsdamentes acél cső vagy van része egy csepp- -ban egy- bábu összecsukható szék jön külvilla elrendezés mint aki "Oarmaster" vagy a " sárvédő".  mindkettő van lehetséges versenyző részére ez csónak, de ők ár cikk kalkuláció sok több mint a anyag az egésznek csónak tehát ÉN felér egy fából készült elrendezés.  végül ÉN munkás ez ki egy egyszerű test -hoz átad a terhel -hoz lemezelt fatábla tető és alja szembenéz.  ez akarat enged Péter Hyndman (és akárki máshol) -hoz csapódik 9 vagy 10ft evezős -hoz igazán épít a lépés és akarat összead egy jelentéktelen összeg -ból mér -hoz csónak.

Ott lesz kettő sets -ból evezővilla lyukak.  egy mikor ülő -nél hát -ból evezés ülés mikor nincs utas és egy -nél eleje, tehát a evezős tud csúszik továbbít és eltartás a csónak -ban méltányos egyensúly. Gazdag általában van szép hajthatatlan körülbelül ez egy -ból -a időszerű csónakok -ból másik tervező EGYETLEN levágott szélek -val egy utas -ban hely  nélkül a utas ez rosszul kívül egyensúly tehát digs -a orr -ban és van egy fájdalom -hoz sor.

Illő a fatáblák -ra a lemezelt fatábla Út 10

Jól, most Visszatértem -ból látogatás Péter Hyndman hol Nekem van eltérített -ból működő -on Evezős csónak tervez -nél Pocsolya Kacsa Versenyzők Tervez.  alapvetően a Pocsolya Kacsa van a csónak amit legyen a belépés pont részére minden tengerészek ez áztat megjelöl egy merő három ágynemű -ból külső hajtás és költségek egy végösszeg -ból körül $300 -hoz hív a víz  - beleértve pár vitorla gyártott -ból polytarp.  ez minden, egyszer ÉN csinál a tervek részére -unk extra sima, extra erős és extra könnyű változat amit mi jött megjelöl -val közben az én -m látogat.  de a Evezős csónak van a prioritás abban a pillanatban.

Egyébként hát haza Nekem van most három emberek érdekelt -ban tervez tehát volt csinos fejem -hoz kap ez minden -hoz dolgozik.

Egy -ból nagy probléma van illő ez -on négy ágynemű -ból hajtás.  én Ismert ÉN tudna kap ez -hoz roham RENDBEN VAN -on 4 ágynemű de változat 1 nem egyenletes jön zár.  a összerezzenés pont van mindig egy szimmetrikus elrendezés -val a oldal fatáblák tükrözött keresztül a vágyódik tengely -ból ágynemű.  de amit keskeny darab középen wasn't széles elég részére akármi -ból a más bábu és nem volt szoba -hoz roham a szigorú és íj ül Úgy nézett ki, mint ez.

Változat kettő ( alul) -ból korai Január volt egy darab jobb de azok nagy széles ül voltak csendes nem haladó roham -ban nem anyag hogy próbáltam.  nem birtoklás asszimetrikus  elrendezés van nem egy probléma.  a oldal tábla a csúcson lepedő van csendes ugyanabban forma mint a kiterjedés rajz tehát lehet fektetett ki nélkül csoszog ágynemű.  mikor ez vág bábu válik a mintadeszkák -hoz egyszerűen nyomon követ körül -hoz termel a második oldal tábla az alján kettő ágynemű.

Végül ez minden vízesés -ba hely, de azt jelenti Nekem van -hoz csoszog a fatáblák -ba egy 3 lepedő vágyódik elrendezés.  a egész dolog nem kell lenni fektetett ki azonnal ( nem mindenki birtokol 24ft -ból hely -hoz fekszik a három ágynemű  

Elrendez a legbaloldalibb kettő hajtás ágynemű, megjelöl és vág a alja tábla.   Felfedez a legbaloldalibb lepedő és elrendez rightmost lepedő és megjelöl ki a oldal tábla.  mikor a oldal tábla van vág lehet nyomon követ -ra a maradvány -ból hajtás -hoz termel a második oldal.

Ez tett jelent amit ÉN -hoz cserél a kiterjedés rajzolók tehát diploma  tábla tudna lenni mért -ból ellentétes oldal -ból a rajzolók fenti másik 40 jegyzőkönyv -ból dolgozik -hoz kap amit minden terv szerint  Én volt egész boldog ezzel elrendezés bőség -ból helye a válaszfal, keresztfa és enddeck/ ül -on kímél lepedő és némely helye a evezés ülés melyik lesz egy talapzat típus ( -hoz enged a legénység -hoz mozog továbbít mikor van egy utas megtartani a csónak -ban állapot). Is ott van zdagabb nemzetei sok elpusztít és a gabona utasítás -ra mindegyik tábla van jobb részére a esztétika -ból csónak.  én jobban szeret a gabona -hoz fuss vízszintesen keresztül a válaszfal de fuss mentén a a csónak -ban eset -ból oldal, alja és ülés csúcsok.

Tehát amit másik probléma elhatározott.

puff  következő Nekem van -hoz kiegészít a szár, válaszfal és keresztfa rajzolók minden a szerkezet amit tart a oldal és alja -ban helyzet és merevít a egész szerkezet.  egyike alaphang -ból az én -m tervez van csinálás ez -val egy teljes minimális szám -ból bábu -ból hajtás aztán tárolás ez együtt -val egy kisebbítendők szám -ból bábu -ból fa.  könnyű, erős, merev.  is Nekem van -hoz dolgozik ki a rajzolók amit akarat mutat a alakítás amit szükséges -hoz lenni megfelelt a hátuljára és eleje szembenéz -ból válaszfal

Válaszfal - a szerkezet keresztül a csónak Út 14
Némely csónakok csak látszik -hoz esés együtt gondosan részére egy olyan egyszerű csónak ez egy látszik -hoz lenni küzdelem én egy darab.

Én használ Hullform egy Ausztrál fejlett héj tervez műsor ez minden egész erős részére költségei.  egy -ból -a képességek van -hoz dolgozik ki hogyan a lemezelt fatábla akarat valójában betakar körül a héj -hoz egy méltányos mérték -ból pontosság.  egyszer a hajtás van keresztkötés kerek ez lehetséges -hoz dolgozik ki a valóságos alak -ból válaszfal a bábu -ból hajtás amit forma a keresztfa  ( hát -ból csónak) szintúgy a függőleges szembenéz -ból eleje és hátsó ül és a függőleges szembenéz -ból evezős ülés középen.

Most ha ön elfogad amit -val egy lemezelt fatábla csónak amit minden a szélek -ból válaszfal van egyenes ön akar lenni valami jobb  -hoz megmagyaráz miért nekünk kell visszamegy -hoz része a folyamat mellett a kezdet mikor ÉN használt a műsor -hoz dolgozik ki a alak -ból alja és oldal.

A rajz alul mutat a kikötő oldal -ból héj -val a íj mutatva felvégi  bal.  

tető vonal fentről bal hajlás legyőz jobbra van a tiszta vonal, a egy valami párhuzamos de alul ez minden a szakadék és a egy leenged csendes alul határ -ból kép van a centreline -ból héj.  

A vonalak -ra mindegyik tábla ábrázol a vonalak mentén melyik a hajtás tábla van teljesen egyenes.  ők hívott Uralkodó Vonalak és ha ön tesz egy egyenes él mentén valamelyikük ez akarat ül teljesen lakás -ra a lemezelt fatábla.

A sötét vonalak van a körülbelül helyek -ból továbbít és középső válaszfal.

alja tábla van a egyszerű mint az is teljesen lakás 
keresztül a csónak, minden a uralkodó vonalak van párhuzamos -hoz kereszt csónak utasítás  mint minden a alja -ból válaszfal fuss ebben ugyanaz utasítás amit él lesz halott egyenes túl.  (szakértő akarat lát egy kicsi megszökik az alján tábla felé a szigorú, de ÉN tett kap ez jobb azidő alatt ÉN munkás ki a válaszfal becsületes)

oldal tábla van sok több nehéz.  mint te tud lát a uralkodó vonalak van valami párhuzamos középen része a csónak és mellett a keresztfa, jelentés amit egy válaszfal él amit kapcsolatok őket akarat csendes fuss -ban egy hasonló utasítás tehát lesz igazi zár -hoz lakás.  valójában ez van bent egy pár milliméter -ból halott lakás de ha tudod észrevesz egy ív -ból egy pár milliméter -ban 600mm szélesség -ból oldal tábla, akkor ön egy jobb boatbuilder mint Én!   Tehát a válaszfal középen és hát -ból csónak beleértve a keresztfa volna besorozott -val egyenes oldal.

A uralkodó vonalak megy őrült megjelöl -ban íj -ból csónak mint ők rohanás -hoz találkozik megjelöl -nél alap -ból szár.  ha ön megnéz a sötét vonalak -ból körülbelül válaszfal helyzet a legközelebbi -hoz íj láthatod amit körülbelül 9 uralkodó vonalak kereszt a oldal -ból válaszfal jelző amit a él -ból válaszfal akarat még akkor sem   lenni zár -hoz egyenes.

Ez egy sorshúzás könnyebb -ban szoftver mint -hoz megmagyaráz, csak te csendes szükség -hoz ért a magyarázat -hoz dolgozik ki melyik út -hoz megy ha a számítógép jön megjelöl -val több ellentmondó uralkodó vonalak.  önnek van -hoz ért mi van a legjobb válogatott és is ért ha vannak hiba okozás a különböző választások -hoz feltűnik.

Tehát a válaszfal szélek van nem egyenes -ra a oldal részére a eleje ülés válaszfal vagy részére a evezés ülés eleje frame.And  mint azok válaszfal van egész kicsi a kanyar van egész kiejtett vezető -hoz sok kiterjedés -ban rajzolók -hoz elrendez a ív pontosan   Ebben az esetben van tehát sok kiterjedés -ban egy kicsi hely amit ez elvitt néhány goes felér egy terv melyik ÉN nemez amit a leg--bb emberek tudna használ nélkül szerzés megzavarodott.

Ez van egyike korai próba- kiterjedés változat jegyzék újra minden rajzolók ezen oldal van egy kicsi torzított -hoz megakadályoz őket lét hasznos nélkül buying a tervek.  vannak három rajzolók -ból mindegyik válaszfal keresztül a oldal.  a tető három van a eleje ülés válaszfal és a három alul van a keresztfa.

Legbaloldalibb -ból három lesz a kiterjedés rajz, a székhely akarat mutat a alakítás elöl -ból válaszfal, a egy jobbra akarat mutat ön találgatott ez a alakítás a hátuljára -ból válaszfal.

MIDPOINT van szeplőtlenül egy jelölés értem -hoz emlékszik amit a alakítás mindig goes -on keskenyebb szembenéz -ból válaszfal tehát van elöl -ból a bulkeads fenti "MIDPOINT" és a hátuljára -ból válaszfal alul "MIDPOINT" kivéve részére a keresztfa hol akarunk a külső rész szembenéz tiszta -ból alakítás tehát ez birtokol -hoz lenni mozgott -hoz belső rész szembenéz és vág túlmléret -hoz figyelembe vesz a ferde -ra oldal és alja.

A szár van egyszerűen egy bábu -ból fa ez minden vág jobbról szög részére a út a sheerline találkozik -on tető és egy különböző szög alul részére mint a szakadékok összetart -val a íj -on egy keskenyebb szög.

Után ez ez idő -hoz tesz együtt a fa oldalra dől előtt mozgó -ra a részlet rajzolók -ból evezés ülés és a külvilla sárvédő ( igen!, Gazdag, Tudom ön nem fogsz roham külvillák egy hónapban -ból Vasárnapok ( csak te erő mikor Péter Hyndman goes zúgva repül múlt ön -nél Goolwa Fából készült Csónak Mutat -ban '07).

kép alul van -ból egész rajz ez minden lét munkás -ra.Én vagyok mélyen boldog ez igazi fáradt ki darab -ból rajz van most felső.  látszó továbbít -hoz látás egy vagy kettő a vizen.  most amit a jó darab!

részletes csónak tervek


Haza


kép összekötő -hoz 100 Tető Csónakázás Telek
Kilátás Az én -m Állapot