UNCIA VERSENYZŐK – család vitorlások – Kettő változat és egy katonai felszerelés ebből egyszerű -hoz épít 8footer.

Vitorlázás Csónak – Evezés Csónak – Motor & Halászhajó OzRacer

Ha itt miatt egy érdekeltség benne a PDRacer legyen szíves olvas a szöveg vörösben alul.

 • Visz 2 Felnőttek plusz bekapcsol – Versenyző Legénység 1 Felnőtt
 • Mér – 65lbs – Roofrack és lehet elvitt -hoz víz mellett 2 Kids
 • 8ft Vágyódik – 80+ sq ft vitorla – Egyensúly húz kötélzet most elérhető
 • 2.4m Vágyódik – 7.1 sq m vitorla

TELJESEN RÉSZLETES TERVEZ – $20
Papír Tervek – legyen szíves -vel beszél Ügynök -ban -a vidék.

Már van nekünk egy hatalmas adatbázis -ból információk róla vitorlázat és beállít -ból Kacsák és Libák. Volna egy megnéz ez OzRacer/OzGoose/PDRacer vitorlázat page to lát hogyan kevés kereskedelmi alkatrészek mi használ; mint egy példa. Csak használ a kutatás tető jobb ezen oldal -hoz talál több.

Bemutató a UNCIA Lúd – 12ft vágyódik, elősegít, több tehetség. Ugyanaz vitorla, ugyanaz árboc, ugyanaz kormánylapát, ugyanaz centreboard de 12ft (3.5m) vágyódik. Nem mint tömörít, de ha önnek van épít egy UNCIA Versenyzők azt jelenti önnek van egy válogatott -ból egy nagyobb csónak -hoz megy vitorlázás barátokkal. Ez is egy brilliáns olcsó ütő versenyző vagy megtanul -hoz vitorla csónak.

Uncia Lúd egyszerű gyors -hoz épít és gyors -hoz vitorla család vitorlás hajó. storerboatplans.com

Ian Henehans’ Pikachu ihletett OzRacer lányáért Ingerelni

Három fő változat -ból 8ft OzRacer.

Fénykép alul.

1/A eredeti OzRacer Mk2 amit jön kívül három ágynemű -ból hajtás. A a legkönnyebb és rögzít. Legjobb részére magánszám tengerészek

2/A OzRacer RV -val a centreboard most helyettesít -val egy leeboard -ban oldal tartály. Több hely. Még egy lepedő -ból hajtás; négy és majdnem ugyanaz előadás. Ez birtokol nyert kettő világ bajnokságok. Legjobb részére családias, cirkáló és Kifoszt. OzRacer RV információ van itt.

3/A Texasi Kacsa volt fejlett mellett Budi Owens Famunka -ból RV kismacskaként. Ez birtokol minden a fejlődés -ból OzRacer RV de volt gondosanbeállított -hoz roham a PDRacer szabályok. Lát A  Texas Kacsa -ra Budi’ website -val elrendezés információ.

Összehasonlít a Centreboard OzRacer Mk2 Bal és a leeboard OzRacer RV Jobb.

Összehasonlít ozracer RV -val OzRacer Mk2

RV birtokol kevesebb részek és négy őrnagy fatáblák van megegyező

OzRacer RV van egy ragyogás tengerész de igazi könnyű -hoz épít storerboaatplans.com

Sok könnyebb részére kettő felnőttek -hoz roham. Ez Boglya Landrevilles’ csónak amit birtokol nyert a Kacsa világ’ kétszer.

ozracer RV a egyszerű csónak -val kitűnő tervek csak lett egyenletes egyszerű.

Texasi Kacsa: a eredeti törzsalak -ból katonai felszerelés kacsa.

Megjelöl Asszonyom’ szépen befejezett OzRacer RV bemutatás -a lépések alul. Brilliáns módszer -ból támogató egy windsurfer kötélzet.

http://www.storerboatplans.com/wp/wooden-boat-plans/mark-milams-spectacularly-gorgeous-wooden-duck-an-ozracer-sailboat-bubinga-and-cypress/

 

 OzRacers* és PDRacers

Nem egy PDRacer többé – a UNCIA Versenyzők nem alkalmazkodik -hoz időszerű PDRacer szabályok. Ez csendes a legjobb vitorlázás egyszerű csónak -val a legjobb tervez – tehát akar alkalmaz akárki hiányzó egy alap kicsi vitorlázás csónak -val kitűnő épület oktatás.

A Texasi Kacsa Katonai felszerelés -ból Budi Owens egy összerezzenés pont mint a OzRacer RV, de Budi munkás gondosan és összezsúfolva -ban együttműködés -val a PDRacer Lesántul, Tökmag ember Csődület -hoz győződj meg a csónak hágó a osztály szabályok. A törzsalak Texasi PDR volt elfogadott mint egy PDRacer és volt is mért és alapít -hoz alkalmazkodik -hoz szabályok ha épít gondosan -ból katonai felszerelés. Ez ad Uncia előadás -ban egy PDR csomag.

Mi is remél némely PDRacer építők akarat talál a tervez részlet -ra előadás centreboards, leeboards, kormányok, árboc és vitorlázik és -uk oktatás hasznos de ha használ a héj mérés lesz nekik -hoz alkalmazkodik őket -hoz roham a PDRacer szabályok -ra -uk website. De olvas a korszerűsíteni alul.

Korszerűsíteni 2015 – Egyenletes ha gondosan változtatott -hoz alkalmazkodik -val a PDRacer szabályok a OzRacers van nem lét elfogadott mint törvényes PDRacers. Ha ez tudni a alap -ból csónak volt a OzRacer tervez ez akarat nem lenni tekint részére elfogadás. Ez látszik igazi ésszerűtlen, de ott ön … -a’ egy egy ember mutat.

Tervek van ideal for egy először csónak építő

85 oldalak -val tucatjai rajzolók és fénykép

Mi épít kettő csónakok részére $350 mindegyik.  If ön vásárolt minden távoli a polc ez akarat csendes lenni <$1200

Nem egy SZABAD Tervez, de egy VALÓSÁGOS ÁTFOGÓ Tervez
$20 – épület héj, árboc és fellendülés, centreboard és kormánylapát, illő ki, gyártás egy vitorla


OzRacer és OzGoose Vitorlás hajó Video: Mi van ők szeret -hoz vitorla?

 • Ez egy rövid színdarab bemutatás felső 35 video. Nekik van sorakoztatott részére a leg--bb tájékoztató egyek első.

vitorlázás csónak video rövid színdarab ifjúság. storerboatplans.comKettyenés ezen ikon -on tető bal -ból video -hoz választ amit akrsz -hoz lát.


Mi gondol…

… Csak azért, mert valaki akar -hoz épít egy olcsó móka csónak -val -uk kids nem’ jelent a tervez szükséges -hoz lenni egyik ostobább legyőz, második arány vagy összetett és bonyolult.

… Csak azért, mert valaki akar -hoz megtanul hogyan viselkedni vitorla nem’ jelent ők kellet volna beletörődik második arány előadás.

… Csak azért, mert egy tervez van $20 nem’ jelent ez vidám’ lenni részletes és mond ön hogyan viselkedni csinál majdnem minden -hoz kap -a csónak a vízbe sikeresen.

… Csak azért, mert ez úgy néz ki mint egy kids’ csónak nem’ jelent ez vidám’ lenni móka részére egy ( vagy kettő) felnőttek.

Fontos korszerűsít részére a OzRacer

Három Adelaide PDRacers épít -on Kacsa Lakás

Van egy fontos korszerűsíteni részére némely UNCIA Versenyzők tervek vevő.  I volna csak fáradt megjelöl egy új vitorlázás kötélzet részére a csónak – egy egyensúly húz kötélzet.  I vagyok nem persze ez akarat volna jobb előadás mint a eredeti pányvafa kötélzet, de igen csökken a hosszúság -ból árboc és is megenged részére reffelő a vitorla -ban erősebb fúvósok. Itt van egy vita -ból összehasonlítás.

http://www.storerboatplans.com/wp/wooden-boat-plans/mark-milams-spectacularly-gorgeous-wooden-duck-an-ozracer-sailboat-bubinga-and-cypress/

A húz kötélzet információ van átfogó beleértve gyártás a vitorla és van elérhető szabad -hoz OzRacer builders -val próba -ból tervez megvásárol.

A Történelem

A PDRacer osztály volt háttérből irányít mellett Dávid “ tökmag ember” Roth ki elvitt a alap alak -ból Phil Bolger “ tégla” de eldöntött -hoz enged kísérletezés használ amit héj alak.

Mi munkás -val a PDRacer csoport részére néhány évvel ezelőtt alakít megjelöl a UNCIA sor -ból PDR.   Most ott van egy hasít között a PDRacer és a most UNCIA Versenyzők.  Our UNCIA versenyzők van fókuszált több -ban bemutatás kijavít boatbuilding módszer.  Build egy UNCIA alábbiak -unk kitűnő tervek és tudni fogod sok -ból kijavít módszer részére épület minden korszerű fából készült csónakok.  A boatbuilding fogás könyvben.

Voltak több győztes -ból PDRacer bajnokságok vitorlázás Uncia származott csónakok.

 • Hámoz Fizetés -ban egy mértékadó Uncia
Hámoz Fizetés és -a Kacsa storerboatplans.com

Hámoz

 • Boglya Landreville -ban Kanada -ban csónak az lenne válik a OzRacer RV
 • Elkalapál Bugris, itt -ra Tó Eufala

győztes -ból pdracer világ bajnokságok 4 idő : storerboatplans.com

 • Boglya Landreville újra itt jól előtte a Világ’ flotta -ban könnyű fúvósok

OzRacer RV megnyerő PDRacer 2013 világ első versenyzők tisztás ki -on flotta

Tehát vajon ön akar -hoz fajta vagy nem, bizonyára tudod a csónak akarat eljut hol vagy akar -hoz megy.

Ők tökéletes mint egy első vitorlázás csónak részére felnőttek – fogják hordoz kettő felnőttek és talán egy pár kicsi kids túl, és van igazi stabil.

Gyártás ez jobb.

Ez volt írott -ból perspektíva -ból első látás a Kacsák egy vágyódik fa ezelőtt és szemöldök átmenő a viták online.

Szeret sok új osztályoz a első PD versenyzők voltak áteső némely fogak probléma – néhány -ból létező csónakok munkás igazán jól – sok másikak didnt’..

-ból értesít -on pókháló tűnt amit ellenére lét hihetetlenül olcsó ők látszik -hoz lenni

 • viszonylag lassú
 • didnt’ egészséges igazi manouvreable
 • sounded slow downwind ( nem repülő)
 • megszólaltatott ravasz lefelé irányuló ( zuhanórepülést végez)
 • nehezen épít képest csónakok -ban Ausztrália
 • gyenge strukturálisan – építők voltak csapásokkal sújtott -val héj sodrás

Egyébként Továbbmentem egy látogat -hoz Queensland -hoz marad -val Péter és Jo Hyndman – építők -ból egyike első Kecske Sziget Átjut – és Péter (aka BitingMidge) próbált -hoz beszélgetés én levegőbe eszme amit mi épít egy csónak közben az én -m marad.

Használ -unk megértés -ból épület csónakok könnyű, erős és merev.

ÉN lett igazi érdekelt mikor Megnéztem mennyi emberek voltak lét bemutatott -hoz vitorlázás mellett ez igazi szerény csónak.  I gondolkodás lenne érdekes -hoz lát mennyi javítás tudna lenni gyártott nélkül növekvő a ár vagy bonyolultság -ból csónakok.


A OzRacers also nézett -hoz lenni nagy hordozható csónak részére rohanó körül -on holt ág -ból Mooloola Folyó ami tart mellett háza.

Akkoriban ÉN látott a lappangó -ból csónakok – és ÉN felső a alap mellett érzékeltető mi épít KETTŐ – tehát mi akar volna egy sürgős versenyző flotta – vagy másik csónak -hoz csodál a első egy -ból!

Is mi mindkettő kezdett -hoz gondol hogyan a csónakok akar lenni közművesített -val némely jó régi Ausztráliai tud.  In Ausztrália mi állandó -hoz alakít könnyű és hathatós lemezelt fatábla boatbuilding vágyódik után a Északi Félgömb alakú mozgott -hoz Fibreglass csónakok.  Our tervez részére a OZRacers elvitt előny ebből többlet- történelmi fejlődés.

Azért volt egy elkezd -hoz ez nagy tervez – a eredmény volt hogy tudunk gyártott kettő csónakok amit voltak van gyönyörködtet -hoz vitorla … igen egy doboz csónak tud vitorla tehát jól amit egyenletes versenyző tengerészek visszajön -val egy vigyorog -ra arcuk … de ez is egy igazi elnéző csónak részére kezdők.

Mi gondosan dokumentált a épít -ból első kettő csónakok és használt sok -ból azok fénykép -ban átfogó tervez melyik van igazi alapos körülbelül módszer és anyag -hoz csinál ez könnyű -hoz tesz egy OZRacer együtt.

Mi eldöntött -hoz volna egy kísérlet és csinál a tervek megszabadítás mellett elektronikus levél és eltartás őket talaj olcsó … egyetlen $20.

Mihály Raktárhelység Tervez Fórum -val sok PDR és UNCIA Versenyzők információ beleértve épít -ban Ausztrália, Anglia, Afrika, Románia, Magyarország, a USA, Kanada, Mexikó, Argentína, Szlovén, Oroszország és több.

szexi fekete PDRacer

12ft Uncia Lúd Változat vitorlás hajó – A Lúd Honks click itt részére értesít

Vajon tanítás vitorlázás -ra egy nyugodt tó

Tanulás hogyan viselkedni követ ütő versenyez

Versenyző Uncia Libák fajta elkezd : storerboatplans.com

Vagy magánszám van bután erős fúvósok tudod enged -a haj legyőz. A Lúd van egy nagy csónak.

Uncia Lúd második előtt súlyos zuhanórepülést végez. Video itt. Raktárhelység csónak tervek

Ugyanaz egyszerűség – fog az egész család ki.  Hull mér van 120lbs tehát könnyen roofrackable.

Körülbelül hajós
-on " kerek Ausztrália utazás" ÉN alapít én magam alkalmazott mellett egy picike teendő -ban Adelaide Kacsa Lakás Fából készült Csónakok -ban Adelaide.It volt egy szem felnyitó Lett tiszta amit egy tudna épít egy csónak részére egy törés -ból ár -ból időszerű versenyző csónakok eszme forgott körül rekord előadás, könnyű épület, móka -hoz vitorla és ésszerűen cheapToday Raktárhelység Csónakok van épült minden országok és már van nekünk aktivál csoportok -ra Facebook részére a következő groupsGoat Sziget Átjut Nyit Lúd Raktárhelység Csónak tervek Igazán Egyszerű Vitorlázik