UNCIA VERSENYZŐK – család vitorlások – Kettő változat és egy katonai felszerelés ebből egyszerű -hoz épít 8footer.

Vitorlázás Csónak – Evezés Csónak – Motor & Halászhajó OzRacer

Ha itt miatt egy érdekeltség benne a PDRacer legyen szíves olvas a szöveg vörösben alul.

 • Visz 2 Felnőttek plusz bekapcsol – Versenyző Legénység 1 Felnőtt
 • Mér – 65lbs – Roofrack és lehet elvitt -hoz víz mellett 2 Kids
 • 8ft Vágyódik – 80+ sq ft vitorla – Egyensúly húz kötélzet most elérhető
 • 2.4m Vágyódik – 7.1 sq m vitorla

TELJESEN RÉSZLETES TERVEZ – $20
Papír Tervek – legyen szíves -vel beszél Ügynök -ban -a vidék.

Már van nekünk egy hatalmas adatbázis -ból információk róla vitorlázat és beállít -ból Kacsák és Libák. Volna egy megnéz ez OzRacer/OzGoose/PDRacer vitorlázat page to lát hogyan kevés kereskedelmi alkatrészek mi használ; mint egy példa. Csak használ a kutatás tető jobb ezen oldal -hoz talál több.

Bemutató a UNCIA Lúd

Nyújtot -hoz 12ft vágyódik, elősegít, több tehetség. Ugyanaz vitorla, ugyanaz árboc, ugyanaz kormánylapát, ugyanaz centreboard

kids megtanul -hoz vitorla -ban egy Uncia Gooze egyszerű olcsó vitorlás hajó raktárhelység csónak tervek

Uncia Lúd egyszerű gyors -hoz épít és gyors -hoz vitorla család vitorlás hajó. storerboatplans.com

Ian Henehans’ Pikachu ihletett OzRacer lányáért Ingerelni

Három fő változat -ból 8ft OzRacer.

Fénykép alul.

1/A eredeti OzRacer Mk2 amit jön kívül három ágynemű -ból hajtás. A a legkönnyebb és rögzít. Legjobb részére magánszám tengerészek

2/A OzRacer RV -val a centreboard most helyettesít -val egy leeboard -ban oldal tartály. Több hely. Még egy lepedő -ból hajtás; négy és majdnem ugyanaz előadás. Ez birtokol nyert kettő világ bajnokságok. Legjobb részére családias, cirkáló és Kifoszt. OzRacer RV információ van itt.

3/A Texasi Kacsa volt fejlett mellett Budi Owens Famunka -ból RV kismacskaként. Ez birtokol minden a fejlődés -ból OzRacer RV de volt gondosanbeállított -hoz roham a PDRacer szabályok. Lát A  Texas Kacsa -ra Budi’ website -val elrendezés információ.

Összehasonlít a Centreboard OzRacer Mk2 Bal és a leeboard OzRacer RV Jobb.

Összehasonlít ozracer RV -val OzRacer Mk2

RV birtokol kevesebb részek és négy őrnagy fatáblák van megegyező

OzRacer RV van egy ragyogás tengerész de igazi könnyű -hoz épít storerboaatplans.com

Sok könnyebb részére kettő felnőttek -hoz roham. Ez Boglya Landrevilles’ csónak amit birtokol nyert a Kacsa világ’ kétszer.

ozracer RV a egyszerű csónak -val kitűnő tervek csak lett egyenletes egyszerű.

Texasi Kacsa: a eredeti törzsalak -ból katonai felszerelés kacsa.

Megjelöl Asszonyom’ szépen befejezett OzRacer RV bemutatás -a lépések alul. Brilliáns módszer -ból támogató egy windsurfer kötélzet.

http://www.storerboatplans.com/wp/wooden-boat-plans/mark-milams-spectacularly-gorgeous-wooden-duck-an-ozracer-sailboat-bubinga-and-cypress/

 

 OzRacers* és PDRacers

Nem egy PDRacer többé – a UNCIA Versenyzők nem alkalmazkodik -hoz időszerű PDRacer szabályok. Ez csendes a legjobb vitorlázás egyszerű csónak -val a legjobb tervez – tehát akar alkalmaz akárki hiányzó egy alap kicsi vitorlázás csónak -val kitűnő épület oktatás.

A Texasi Kacsa Katonai felszerelés -ból Budi Owens egy összerezzenés pont mint a OzRacer RV, de Budi munkás gondosan és összezsúfolva -ban együttműködés -val a PDRacer Lesántul, Tökmag ember Csődület -hoz győződj meg a csónak hágó a osztály szabályok. A törzsalak Texasi PDR volt elfogadott mint egy PDRacer és volt is mért és alapít -hoz alkalmazkodik -hoz szabályok ha épít gondosan -ból katonai felszerelés. Ez ad Uncia előadás -ban egy PDR csomag.

Mi is remél némely PDRacer építők akarat talál a tervez részlet -ra előadás centreboards, leeboards, kormányok, árboc és vitorlázik és -uk oktatás hasznos de ha használ a héj mérés lesz nekik -hoz alkalmazkodik őket -hoz roham a PDRacer szabályok -ra -uk website. De olvas a korszerűsíteni alul.

Korszerűsíteni 2015 – Egyenletes ha gondosan változtatott -hoz alkalmazkodik -val a PDRacer szabályok a OzRacers van nem lét elfogadott mint törvényes PDRacers. Ha ez tudni a alap -ból csónak volt a OzRacer tervez ez akarat nem lenni tekint részére elfogadás. Ez látszik igazi ésszerűtlen, de ott ön … -a’ egy egy ember mutat.

Tervek van ideal for egy először csónak építő

85 oldalak -val tucatjai rajzolók és fénykép

Mi épít kettő csónakok részére $350 mindegyik.  If ön vásárolt minden távoli a polc ez akarat csendes lenni <$1200

Nem egy SZABAD Tervez, de egy VALÓSÁGOS ÁTFOGÓ Tervez
$20 – épület héj, árboc és fellendülés, centreboard és kormánylapát, illő ki, gyártás egy vitorla


OzRacer és OzGoose Vitorlás hajó Video: Mi van ők szeret -hoz vitorla?

 • Ez egy rövid színdarab bemutatás felső 35 video. Nekik van sorakoztatott részére a leg--bb tájékoztató egyek első.

vitorlázás csónak video rövid színdarab ifjúság. storerboatplans.comKettyenés ezen ikon -on tető bal -ból video -hoz választ amit akrsz -hoz lát.


Mi gondol…

… Csak azért, mert valaki akar -hoz épít egy olcsó móka csónak -val -uk kids nem’ jelent a tervez szükséges -hoz lenni egyik ostobább legyőz, második arány vagy összetett és bonyolult.

… Csak azért, mert valaki akar -hoz megtanul hogyan viselkedni vitorla nem’ jelent ők kellet volna beletörődik második arány előadás.

… Csak azért, mert egy tervez van $20 nem’ jelent ez vidám’ lenni részletes és mond ön hogyan viselkedni csinál majdnem minden -hoz kap -a csónak a vízbe sikeresen.

… Csak azért, mert ez úgy néz ki mint egy kids’ csónak nem’ jelent ez vidám’ lenni móka részére egy ( vagy kettő) felnőttek.

Fontos korszerűsít részére a OzRacer

Három Adelaide PDRacers épít -on Kacsa Lakás

Van egy fontos korszerűsíteni részére némely UNCIA Versenyzők tervek vevő.  I volna csak fáradt megjelöl egy új vitorlázás kötélzet részére a csónak – egy egyensúly húz kötélzet.  I vagyok nem persze ez akarat volna jobb előadás mint a eredeti pányvafa kötélzet, de igen csökken a hosszúság -ból árboc és is megenged részére reffelő a vitorla -ban erősebb fúvósok. Itt van egy vita -ból összehasonlítás.

http://www.storerboatplans.com/wp/wooden-boat-plans/mark-milams-spectacularly-gorgeous-wooden-duck-an-ozracer-sailboat-bubinga-and-cypress/

A húz kötélzet információ van átfogó beleértve gyártás a vitorla és van elérhető szabad -hoz OzRacer builders -val próba -ból tervez megvásárol.

A Történelem

A PDRacer osztály volt háttérből irányít mellett Dávid “ tökmag ember” Roth ki elvitt a alap alak -ból Phil Bolger “ tégla” de eldöntött -hoz enged kísérletezés használ amit héj alak.

Mi munkás -val a PDRacer csoport részére néhány évvel ezelőtt alakít megjelöl a UNCIA sor -ból PDR.   Most ott van egy hasít között a PDRacer és a most UNCIA Versenyzők.  Our UNCIA versenyzők van fókuszált több -ban bemutatás kijavít boatbuilding módszer.  Build egy UNCIA alábbiak -unk kitűnő tervek és tudni fogod sok -ból kijavít módszer részére épület minden korszerű fából készült csónakok.  A boatbuilding fogás könyvben.

Voltak több győztes -ból PDRacer bajnokságok vitorlázás Uncia származott csónakok.

 • Hámoz Fizetés -ban egy mértékadó Uncia
Hámoz Fizetés és -a Kacsa storerboatplans.com

Hámoz

 • Boglya Landreville -ban Kanada -ban csónak az lenne válik a OzRacer RV
 • Elkalapál Bugris, itt -ra Tó Eufala

győztes -ból pdracer világ bajnokságok 4 idő : storerboatplans.com

 • Boglya Landreville újra itt jól előtte a Világ’ flotta -ban könnyű fúvósok

OzRacer RV megnyerő PDRacer 2013 világ első versenyzők tisztás ki -on flotta

Tehát vajon ön akar -hoz fajta vagy nem, bizonyára tudod a csónak akarat eljut hol vagy akar -hoz megy.

Ők tökéletes mint egy első vitorlázás csónak részére felnőttek – fogják hordoz kettő felnőttek és talán egy pár kicsi kids túl, és van igazi stabil.

Gyártás ez jobb.

Ez volt írott -ból perspektíva -ból első látás a Kacsák egy vágyódik fa ezelőtt és szemöldök átmenő a viták online.

Szeret sok új osztályoz a első PD versenyzők voltak áteső némely fogak probléma – néhány -ból létező csónakok munkás igazán jól – sok másikak didnt’..

-ból értesít -on pókháló tűnt amit ellenére lét hihetetlenül olcsó ők látszik -hoz lenni

 • viszonylag lassú
 • didnt’ egészséges igazi manouvreable
 • sounded slow downwind ( nem repülő)
 • megszólaltatott ravasz lefelé irányuló ( zuhanórepülést végez)
 • nehezen épít képest csónakok -ban Ausztrália
 • gyenge strukturálisan – építők voltak csapásokkal sújtott -val héj sodrás

Egyébként Továbbmentem egy látogat -hoz Queensland -hoz marad -val Péter és Jo Hyndman – építők -ból egyike első Kecske Sziget Átjut – és Péter (aka BitingMidge) próbált -hoz beszélgetés én levegőbe eszme amit mi épít egy csónak közben az én -m marad.

Használ -unk megértés -ból épület csónakok könnyű, erős és merev.

ÉN lett igazi érdekelt mikor Megnéztem mennyi emberek voltak lét bemutatott -hoz vitorlázás mellett ez igazi szerény csónak.  I gondolkodás lenne érdekes -hoz lát mennyi javítás tudna lenni gyártott nélkül növekvő a ár vagy bonyolultság -ból csónakok.


A OzRacers also nézett -hoz lenni nagy hordozható csónak részére rohanó körül -on holt ág -ból Mooloola Folyó ami tart mellett háza.

Akkoriban ÉN látott a lappangó -ból csónakok – és ÉN felső a alap mellett érzékeltető mi épít KETTŐ – tehát mi akar volna egy sürgős versenyző flotta – vagy másik csónak -hoz csodál a első egy -ból!

Is mi mindkettő kezdett -hoz gondol hogyan a csónakok akar lenni közművesített -val némely jó régi Ausztráliai tud.  In Ausztrália mi állandó -hoz alakít könnyű és hathatós lemezelt fatábla boatbuilding vágyódik után a Északi Félgömb alakú mozgott -hoz Fibreglass csónakok.  Our tervez részére a OZRacers elvitt előny ebből többlet- történelmi fejlődés.

Azért volt egy elkezd -hoz ez nagy tervez – a eredmény volt hogy tudunk gyártott kettő csónakok amit voltak van gyönyörködtet -hoz vitorla … igen egy doboz csónak tud vitorla tehát jól amit egyenletes versenyző tengerészek visszajön -val egy vigyorog -ra arcuk … de ez is egy igazi elnéző csónak részére kezdők.

Mi gondosan dokumentált a épít -ból első kettő csónakok és használt sok -ból azok fénykép -ban átfogó tervez melyik van igazi alapos körülbelül módszer és anyag -hoz csinál ez könnyű -hoz tesz egy OZRacer együtt.

Mi eldöntött -hoz volna egy kísérlet és csinál a tervek megszabadítás mellett elektronikus levél és eltartás őket talaj olcsó … egyetlen $20.

Mihály Raktárhelység Tervez Fórum -val sok PDR és UNCIA Versenyzők információ beleértve épít -ban Ausztrália, Anglia, Afrika, Románia, Magyarország, a USA, Kanada, Mexikó, Argentína, Szlovén, Oroszország és több.

szexi fekete PDRacer

12ft Uncia Lúd Változat vitorlás hajó – A Lúd Honks click itt részére értesít

Vajon tanítás vitorlázás -ra egy nyugodt tó

Tanulás hogyan viselkedni követ ütő versenyez

Versenyző Uncia Libák fajta elkezd : storerboatplans.com

Vagy magánszám van bután erős fúvósok tudod enged -a haj legyőz. A Lúd van egy nagy csónak.

Uncia Lúd második előtt súlyos zuhanórepülést végez. Video itt. Raktárhelység csónak tervek

Ugyanaz egyszerűség – fog az egész család ki.  Hull mér van 120lbs tehát könnyen roofrackable.

Kapcsolódó Felad

Szabad Tervek -ból Raktárhelység Csónak Tervek Szabad Evező Tervek ( egyes és dupla bladedFREE) értesít -ra csökkentő egy Bolger Nimfa -hoz hordoz egy Centreboard SZABAD TERVEK részére 9ft+ oa...
Hogyan viselkedni kötélzet hathatós húz vitorlázik – Kecske Sziget Átjut Hogy van mindig kötélzet -a Kecske Sziget Átjut vagy más Húz Kötélzet Csónak? Ez oldal van -hoz támogat kiválasztás -ból kötél, kötél hosszúságok és mutat minden a vitorlázat részlet....
Megtalálás lefelé irányuló sebesség – Repülő -ban OzRacers és OzGeese. -ból OzRacer Archív. Repülő és sebesség lefelé irányuló -ban squareboats Volt sok vita körülbelül vajon a OzRacer akar sík. Bolger ...
Ez jobb -hoz megy böjt és alacsony vagy lassú és magas upwind? -ból OzRacer levéltár. Vitorlázás hatásosan upwind -ban nem trapéz dingi Ez jobb -hoz megy böjt és alacsony vagy lassú és magas upwind?Pál,...
Választ között Lengő Centreboard és Daggerboard Sok ember van zaklató körülbelül mi történik mikor egy függőleges csepp tőr fedélzet üt a alja -on sebesség.  Surely ez akarat kap sérült?!? Az én -m tapasztalat én...
Körülbelül hajós
-on " kerek Ausztrália utazás" ÉN alapít én magam alkalmazott mellett egy picike teendő -ban Adelaide Kacsa Lakás Fából készült Csónakok -ban Adelaide.It volt egy szem felnyitó Lett tiszta amit egy tudna épít egy csónak részére egy törés -ból ár -ból időszerű versenyző csónakok eszme forgott körül rekord előadás, könnyű épület, móka -hoz vitorla és ésszerűen cheapToday Raktárhelység Csónakok van épült minden országok és már van nekünk aktivál csoportok -ra Facebook részére a következő groupsGoat Sziget Átjut Nyit Lúd Raktárhelység Csónak tervek Igazán Egyszerű Vitorlázik