Szabad Tervek -ból Raktárhelység Csónak Tervek

  1. Szabad Evező Tervek ( egyes és dupla -élű)

  2. SZABAD értesít -ra csökkentő egy Bolger Nimfa -hoz hordoz egy Centreboard

  3. SZABAD TERVEK részére 9ft+ evezős – megfelelő részére a leg--bb csónakok -val gerenda -ból 46’″ (1.37m) -hoz 5′ (1.52m)

Szabad evező és evezőlapát tervek. Klasszikus tervez Herreshoff -val simplified levelek. storerboatplans.com

Szabad Evező Tervek -hoz Letölt – Voltak $45

Szabad Tervek : Raktárhelység Csónak Tervek Sulykol részére Kenu és Kajak

Klasszikus egyes -élű evező
Klasszikus dupla -élű evező
Hajló egyes -élű evező

  • Lépésről lépésre Oktatás
  • Tiszta Ábra
  • Egyszerű gyűlés
  • Helyesen arányosság részére Körutazó Használ
  • Párja őket -hoz tested kiterjedések

Ezek Szabad Tervek

A evező tervek bemutat Mihály Raktárhelység Csónak Tervez’ tiszta oktatás és elrendezés – csak szeret -unk csónak tervek.

A sulykol maguk van kitűnő előadóművész -val könnyű szerkezet.

A egyetlen különbség között ezek és a pihenés -ból -unk tervek van amit néhány rajzolók volt összehúzott legyőz, tehát némely részlet van elveszett.

A letölt láncszem van alul ebből oldal.

Mi Szabad Tervek Ár Ön.

A világon -ból csónak tervek, általánosan, ön kap pontosan ami vagy fizet for.  Mellett távoli a tömeg -ból szabad tervek van értékű pontosan semmi A csónakok szokás’ találkozik a tervező’ felfújt elvárás kifejezve ár, nyugalom -ból épület, aztán előadás -ban használ.

EGY jó tervez kellet volna KIMAGASLIK -a elvárás Ez legyen könnyebb -hoz épít mint azt hiszed és kellet volna dolgozik jobb a vizen mint ön elképzel
Hogyan viselkedni méret evező hosszúság illően. Beleértve egy Szabad Evező tervez : raktárhelység csónak tervek
Vannak némely kivételek hol szabad tervek van igazi jó valóban, de általában ÉN akar erősen ajánl buying tervek -ból népszerű tervező ki van gyártás némely valami élő kívül tervezés csónakok Ők népszerű részére jó ok.

-hoz kap némely eszme -ból dolgozik amit egy tapasztalt tervező birtokol -hoz keresztülmenni -hoz termel egy tervez lát a Evezős csónak oldal.

Ezek sulykol tervek van fáradt -ból kiterjedt kutatás -ba mi emberek voltak valójában használ mint tudosított -ban magazinok A fő különbség -val kereskedelmi fibreglass -élű sulykol van amit a evező levelek van rétegelt kívül kettő réteg -ból lemezelt fatábla, felszerelt egy könnyű de igazi erős fűrészlap amit akarat foglalkozik némely mérték -ból félrekezelés.

A más terület hol ezek sulykol ragyog van -ban arányosság -ból evező shafts.  Ők szándékos -hoz telefonzsinór -hoz csökken lökés rakodások -ra csukló és könyökök – egy fontos megfontolás hol valóságos messzeség van lét borított.

Van egy semmibe vesz lök kiegyezés -ban birtoklás egy hajtás fűrészlap abban tud egyetlen lenni konkáv -ban egy utasítás Bármennyire ez is ad ez egy előre látható viselkedés mikor mozgott oldalról a vízben, mint -ban némely visszaszerzés ütések, némely húz és a J és utazó C BETŰ ütések Nehezen csésze alakú levelek tud termel megjósolhatatlan kényszerít -ban hasonló körülmények és van ravasz -hoz csinál -ban összehasonlítás..

Miért ezek tervek van szabad – Három Jó Okok

1/Mint egy marketing időtöltés, -hoz mutat csak hogyan jó egy jól tesz együtt tervez lehet képest a szabad felajánlás amit van körül ie talán valaki akarat mint az apám sulykol tehát eldönt -hoz rend egy csónak tervez -ban jövő.

2/Nekem van mindig nemez egy kicsi szégyenkező mikor eladás egy kenu tervez -hoz felügyelet többlet- részére a sulykol Ez érez egy darab szeret “ támadás” marketing. . .
Q: “akarsz sült azzal?”
egy “ha ÉN kívánatos őket ÉN akar volna keresztül nekik!”

3/Mert ÉN akar emberek -hoz tud csak hogyan jó helyesen arányosság körutazó sulykol tud be.  A legtöbbje a sulykol eladott kereskedelmi van kiindulópontul szolgáló nehezen -ra versenyző minták, melyik van finom ha ön -ban képzés és egyetlen akar -hoz megy 500 versmérték -nél a legmagasabb lehetséges speed.   A maradéknak -ból minket van egy jobb egyensúly mikor mi erő lenni evező részére több óra, hol a csónak május lenni megterhelt, mikor van szél -ból furcsa utasítások, vagy hol én május szükség így csinálni némely manoeuvring.

Kattints ide részére a Evező PDF Reszelő (300Kb)

A oktatás kellet volna nyomtatvány megjelöl RENDBEN VAN -ra levél írás ágynemű ( ők voltak eredetileg -ra A4.  ) A rajzolók voltak eredetileg -ra A3 de Nekem van osztott őket megjelöl -ba kisebb kép és tesz őket bent a tervez A PDF formátum akarat lakik maga -hoz akármi önnek van elérhető.
(9ft Evezőlapát és Bolger Nimfa Uszony Értesít Alul)

12lb Balsafa Kenu Kísérlet : storerboatplans.comClck Itt kitalálni körülbelül a csodálatos Balsafa Kenu. 11ft x betű 12lbsHeuréka könnyűsúly lemezelt fatábla canoesstorerboatplans.com:Kattints ide kitalálni a fiúról Heuréka messzeség körutazó kenu.
Könnyű épít, Könnyű Evező
IMAHÁZ böjt épület és böjt a vizen klasszikus vitorlázás kenu : storerboatplans.comKattints ide -hoz talál körülbelül IMAHÁZ a hagyományos Vitorlázás Kenu -val korszerű
Előadás
Megtérít egy kenu , kajak vagy kicsi dingi -ba egy vitorlás hajó : storerboatplans.comKattints ide -hoz olvas körülbelül Fordít -a Létező Kenu -ba egy sürgős vitorlás hajó (or  Kajak!)

Uszony Módosítás részére Bolger Nimfa.

Bolgers’ Nimfa van egy kicsi drágakő -ból egy csónak 7ft 9inches vágyódik ez akarat ragaszkodik 3 emberek, vitorlázik jól, motorok jól, evez jól -a tervez benne van -ban Dinamit Paysons’ “ épít a Új Sürgős Csónakok”.

Egyike nagy elősegít -ból csónak van amit ez használ egy egyes leeboard -hoz ad ez széloldal előadás alatt vitorla A leeboard lehet bal partra mikor -ban autózás vagy evezés divatok Tudod egyszerűen hagy ez hátsórész amikor vagy dont’ szükség ez.

Bármennyire, az évek során már van nekünk megközelítés mellett emberek akik akartak -hoz épít a csónak -ból könyv, de kívánatos kocsit bérelni szokásszerű centrecase és centreboard.   Tehát mi húzott egy up.  Eredetileg voltunk megterhelés néhány dollárok részére a eredeti rajz – de már van nekünk feltéve ez itt részére közvetlen letölt.

Nimfa centreboard (PDF reszelő 32k) – egy oldal

Megtérít egy Bolger Nimfa dingi -hoz egy centreboard részére ragyogó vitorlázás előadás : Szabad Tervez. Storerboatplans.com
Jegyzék amit a fólia alak mindkét oldalon -ból oldal lehet hozzászokott csinál egy pár mintadeszkák mint fenti részére formálás a Nimfa fólia Egyszerűen csökken vagy nagyít őket -ra egy photocopier tehát a vastagság gyufa a három réteg -ból hajtás amit kiegészít a centreboard maga.

A alak -ból kettő mintadeszkák mint above.   A egy balra van részére a hát él és alja él A egy -ra jobb van részére a eleje él.


Evezőlapát Tervek – 9ft – Szabad Letölt

ÉN húzott ezek evezős valameddig alkalmaz a Kecske Sziget Átjut, részére egy különös személy.

Ők megfelelő részére a leg--bb csónakok -val gerenda -ból 46’″ (1.37m) -hoz 5′ (1.52m) – elektronikus levél én ha ön kétséges.  Some emberek volna épít őket részére rövidít csónakok és fogják lenni túl sokáig vagy kívül egyensúly ha rövidít.

Mint ők voltak részére egy különös személy ÉN kikötő’ teremtett egy egységbe rendezett tervez teletöm részére őket Bármennyire, a SZABAD EVEZŐ TERVEK használ pontosan ugyanaz módszer és következés -ból gyűlés – tehát használ a rajz részére a evezős és a evező módszer és minden lesz jól. .  Láncszemek részére mindkettő van alul.

FONTOS – Egy dolog -hoz emlékszik mégis van amit a ÁRBOC MÉRTÉK amit illeszt a evezős lesz nagyobb mint a egy mindenkiért a sulykol Van információ részére gyártás akármi méret árboc mérték -ban evező tervek – választ jobb egy!

FONTOS 2 – Ez ajánlott amit a Evezős lenni epoxi lepecsételt és fénymáz – fogják megjelenés nagy – de a fogantyú legyen bal természetes részére jó megfogás Ez tudna lenni olajos -hoz megvéd ez -ból környezet

OAR9FT Oar rajzolók

Szabad kenu és kajak evező plans needed -hoz csinál evezős

Nekem van kettő jellegek -ból lemezelt fatábla Kenu Tervek elérhető … kattints ide -hoz megy az én -m Lemezelt fatábla Kenu Tervez összehasonlítás oldal segíteni neki ön választ a legjobb csónak érted.

Kettő kenu. Egyszerű és Klasszikus. Hogyan viselkedni választ. storerboatplans.com

Kapcsolódó Felad

RAKTÁRHELYSÉG CSÓNAK TERVEK Oldalra dől Kézirattekercs Legyőz Részére Vitorla. Erő. Sor. Evező. Éjszakai Taal Körutazó KORTY Állj fel Evező Fedélzet gyönyörű lemezelt fatábla Állj fel Paddleboard d betű...
Interjú -ra Háló -ból Tervező Mihály Raktárhelység -on furledsails.com Beteker Vitorlázik Ők hív maguk a " világ Első Vitorlázás Podcast" kiindulópontul szolgáló -ban Észak America.Anyway, múlt héten Krisztus és Karácsony hívott én megjelöl cha...
Van régi, olcsóbb vagy szabad csónak tervek jó érték? 100 tervek -ra CD? EGY kérdés volt keresztül körülbelül Szarvasbika Designs.  A válaszol alkalmazott -hoz általános vita körülbelül mi birtokol változtatott elméletben és tervez felső a utolsó 50...
Raktárhelység Szabad Evező Tervek – diák -ból épület mellett Dávid Szürke... Ezen website van egy láncszem -hoz letölt szabad Evező Plans.The eszme klasszikus nyél fáradt -ból egy sor -ból cikk mellett tapasztalt kenu...
Jani -ban Finnország megtérít egy Gyors Kenu részére evezés. Tervez Értesít részére kenu egyetlen végül akar -hoz csinál egy különleges evezős csónak -ban Gyors Kenu család -ból boats.But Jani, egy ipari tervező -ban Fi...
Körülbelül hajós
-on " kerek Ausztrália utazás" ÉN alapít én magam alkalmazott mellett egy picike teendő -ban Adelaide Kacsa Lakás Fából készült Csónakok -ban Adelaide.It volt egy szem felnyitó Lett tiszta amit egy tudna épít egy csónak részére egy törés -ból ár -ból időszerű versenyző csónakok eszme forgott körül rekord előadás, könnyű épület, móka -hoz vitorla és ésszerűen cheapToday Raktárhelység Csónakok van épült minden országok és már van nekünk aktivál csoportok -ra Facebook részére a következő groupsGoat Sziget Átjut Nyit Lúd Raktárhelység Csónak tervek Igazán Egyszerű Vitorlázik