Szabad Tervek -ból Raktárhelység Csónak Tervek

1/Szabad Evező Tervek ( egyes és dupla -élű)
2/SZABAD értesít -ra csökkentő egy Bolger Nimfa -hoz hordoz egy Centreboard
3/SZABAD TERVEK részére 9ft+ evezős – megfelelő részére a leg--bb csónakok -val gerenda -ból 46’″ (1.37m) -hoz 5′ (1.52m)

Szabad evező és evezőlapát tervek. Klasszikus tervez Herreshoff -val simplified levelek. storerboatplans.com

Szabad Evező Tervek -hoz Letölt – Voltak $45

Klasszikus egyes -élű evező
Klasszikus dupla -élű evező
Hajló egyes -élű evező

  • Lépésről lépésre Oktatás
  • Tiszta Ábra
  • Egyszerű gyűlés
  • Helyesen arányosság részére Körutazó Használ
  • Párja őket -hoz tested kiterjedések

Ezek Szabad Tervek

A evező tervek bemutat Mihály Raktárhelység Csónak Tervez’ tiszta oktatás és elrendezés – csak szeret -unk csónak tervek.

A sulykol maguk van kitűnő előadóművész -val könnyű szerkezet.

A egyetlen különbség között ezek és a pihenés -ból -unk tervek van amit néhány rajzolók volt összehúzott legyőz, tehát némely részlet van elveszett.

A letölt láncszem van alul ebből oldal.

Mi Szabad Tervek Ár Ön.

A világon -ból csónak tervek, általánosan, ön kap pontosan ami vagy fizet for.  Mellett távoli a tömeg -ból szabad tervek van értékű pontosan semmi A csónakok szokás’ találkozik a tervező’ felfújt elvárás kifejezve ár, nyugalom -ból épület, aztán előadás -ban használ.

EGY jó tervez kellet volna KIMAGASLIK -a elvárás Ez legyen könnyebb -hoz épít mint azt hiszed és kellet volna dolgozik jobb a vizen mint ön elképzel

Vannak némely kivételek hol szabad tervek van igazi jó valóban, de általában ÉN akar erősen ajánl buying tervek -ból népszerű tervező ki van gyártás némely valami élő kívül tervezés csónakok Ők népszerű részére jó ok.

-hoz kap némely eszme -ból dolgozik amit egy tapasztalt tervező birtokol -hoz keresztülmenni -hoz termel egy tervez lát a Evezős csónak oldal.

Ezek sulykol tervek van fáradt -ból kiterjedt kutatás -ba mi emberek voltak valójában használ mint tudosított -ban magazinok A fő különbség -val kereskedelmi fibreglass -élű sulykol van amit a evező levelek van rétegelt kívül kettő réteg -ból lemezelt fatábla, felszerelt egy könnyű de igazi erős fűrészlap amit akarat foglalkozik némely mérték -ból félrekezelés.

Kilátás:  Minden Video Kecske Sziget Átjut Böjt, Család Vitorlázás, Csónak Épület

A más terület hol ezek sulykol ragyog van -ban arányosság -ból evező shafts.  Ők szándékos -hoz telefonzsinór -hoz csökken lökés rakodások -ra csukló és könyökök – egy fontos megfontolás hol valóságos messzeség van lét borított.

Van egy semmibe vesz lök kiegyezés -ban birtoklás egy hajtás fűrészlap abban tud egyetlen lenni konkáv -ban egy utasítás Bármennyire ez is ad ez egy előre látható viselkedés mikor mozgott oldalról a vízben, mint -ban némely visszaszerzés ütések, némely húz és a J és utazó C BETŰ ütések Nehezen csésze alakú levelek tud termel megjósolhatatlan kényszerít -ban hasonló körülmények és van ravasz -hoz csinál -ban összehasonlítás..

Miért ezek tervek van szabad – Három Jó Okok

1/Mint egy marketing időtöltés, -hoz mutat csak hogyan jó egy jól tesz együtt tervez lehet képest a szabad felajánlás amit van körül ie talán valaki akarat mint az apám sulykol tehát eldönt -hoz rend egy csónak tervez -ban jövő.

2/Nekem van mindig nemez egy kicsi szégyenkező mikor eladás egy kenu tervez -hoz felügyelet többlet- részére a sulykol Ez érez egy darab szeret “ támadás” marketing. . .
Q: “akarsz sült azzal?”
egy “ha ÉN kívánatos őket ÉN akar volna keresztül nekik!”

3/Mert ÉN akar emberek -hoz tud csak hogyan jó helyesen arányosság körutazó sulykol tud be.  A legtöbbje a sulykol eladott kereskedelmi van kiindulópontul szolgáló nehezen -ra versenyző minták, melyik van finom ha ön -ban képzés és egyetlen akar -hoz megy 500 versmérték -nél a legmagasabb lehetséges speed.   A maradéknak -ból minket van egy jobb egyensúly mikor mi erő lenni evező részére több óra, hol a csónak május lenni megterhelt, mikor van szél -ból furcsa utasítások, vagy hol én május szükség így csinálni némely hadgyakorlat.

Kattints ide részére a Evező PDF Reszelő (300Kb)
A oktatás kellet volna nyomtatvány megjelöl RENDBEN VAN -ra levél írás ágynemű ( ők voltak eredetileg -ra A4.  ) A rajzolók voltak eredetileg -ra A3 de Nekem van osztott őket megjelöl -ba kisebb kép és tesz őket bent a tervez A PDF formátum akarat lakik maga -hoz akármi önnek van elérhető.
(9ft Evezőlapát és Bolger Nimfa Uszony Értesít Alul)

Kilátás:  USA Nap 11 Portland- -hoz Megdöbbent Tengeri Múzeum
Kattints ide kitalálni körülbelül a csodálatos Balsafa Kenu. 11ft x betű 12lbs 
Kattints ide kitalálni a fiúról Heuréka messzeség körutazó kenu.
Könnyű épít, Könnyű Evező
Kattints ide -hoz talál körülbelül IMAHÁZ a hagyományos Vitorlázás Kenu -val korszerű
Előadás
Kattints ide -hoz olvas körülbelül Fordít -a Létező Kenu -ba egy sürgős vitorlás hajó (or  Kajak!)

Uszony Módosítás részére Bolger Nimfa.

Bolgers’ Nimfa van egy kicsi drágakő -ból egy csónak 7ft 9inches vágyódik ez akarat ragaszkodik 3 emberek, vitorlázik jól, motorok jól, evez jól -a tervez benne van -ban Dinamit Paysons’ “ épít a Új Sürgős Csónakok”.

Egyike nagy elősegít -ból csónak van amit ez használ egy egyes leeboard -hoz ad ez széloldal előadás alatt vitorla A leeboard lehet bal partra mikor -ban autózás vagy evezés divatok Tudod egyszerűen hagy ez hátsórész amikor vagy dont’ szükség ez.

Bármennyire, az évek során már van nekünk megközelítés mellett emberek akik akartak -hoz épít a csónak -ból könyv, de kívánatos kocsit bérelni szokásszerű centrecase és centreboard.   Tehát mi húzott egy up.  Eredetileg voltunk megterhelés néhány dollárok részére a eredeti rajz – de már van nekünk feltéve ez itt részére közvetlen letölt.

Nimfa centreboard (PDF reszelő 32k) – egy oldal


Jegyzék amit a fólia alak mindkét oldalon -ból oldal lehet hozzászokott csinál egy pár mintadeszkák mint fenti részére formálás a Nimfa fólia Egyszerűen csökken vagy nagyít őket -ra egy photocopier tehát a vastagság gyufa a három réteg -ból hajtás amit kiegészít a centreboard maga.

A alak -ból kettő mintadeszkák mint above.   A egy balra van részére a hát él és alja él A egy -ra jobb van részére a eleje él.


Evezőlapát Tervek – 9ft – Szabad Letölt

ÉN húzott ezek evezős valameddig alkalmaz a Kecske Sziget Átjut, részére egy különös személy.

Ők megfelelő részére a leg--bb csónakok -val gerenda -ból 46’″ (1.37m) -hoz 5′ (1.52m) – elektronikus levél én ha ön kétséges.  Some emberek volna épít őket részére rövidít csónakok és fogják lenni túl sokáig vagy kívül egyensúly ha rövidít.

Kilátás:  Figyelem -ból Kalózkodott tervek Startseite von TecPaper- Csoport Fälschung Csomagtartó Pläne

Mint ők voltak részére egy különös személy ÉN kikötő’ teremtett egy egységbe rendezett tervez teletöm részére őket Bármennyire, a SZABAD EVEZŐ TERVEK használ pontosan ugyanaz módszer és következés -ból gyűlés – tehát használ a rajz részére a evezős és a evező módszer és minden lesz jól. .  Láncszemek részére mindkettő van alul.

FONTOS – Egy dolog -hoz emlékszik mégis van amit a ÁRBOC MÉRTÉK amit illeszt a evezős lesz nagyobb mint a egy mindenkiért a sulykol Van információ részére gyártás akármi méret árboc mérték -ban evező tervek – választ jobb egy!

FONTOS 2 – Ez ajánlott amit a Evezős lenni epoxi lepecsételt és fénymáz – fogják megjelenés nagy – de a fogantyú legyen bal természetes részére jó megfogás Ez tudna lenni olajos -hoz megvéd ez -ból környezet

Letölt a Szabad Tervez Rajz részére a evezős itt (PDF Reszelő – 24k)
Szabad Evező Tervez PDF Reszelő (300Kb) – részlet -ra módszer és rend -ból gyűlés

Nekem van kettő jellegek -ból lemezelt fatábla Kenu Tervek elérhető … kattints ide -hoz megy az én -m Lemezelt fatábla Kenu Tervez összehasonlítás oldal segíteni neki ön választ a legjobb csónak érted.

Kettő kenu. Egyszerű és Klasszikus. Hogyan viselkedni választ. storerboatplans.com

Körülbelül hajós
hajós
-on " kerek Ausztrália utazás" ÉN alapít én magam alkalmazott mellett egy picike teendő -ban Adelaide Kacsa Lakás Fából készült Csónakok -ban Adelaide.It volt egy szem felnyitó Lett tiszta amit egy tudna épít egy csónak részére egy törés -ból ár -ból időszerű versenyző csónakok eszme forgott körül rekord előadás, könnyű épület, móka -hoz vitorla és ésszerűen cheapToday Raktárhelység Csónakok van épült minden országok és már van nekünk aktivál csoportok -ra Facebook részére a következő groupsGoat Sziget Átjut Nyit Lúd Raktárhelység Csónak tervek Igazán Egyszerű Vitorlázik