Lát Alul részére:

 1/ Szabad Evező Tervek ( egyes és dupla -élű)

 2/ SZABAD értesít-ra csökkentő egy Bolger Nimfa -hoz hordoz egy Centreboard

 3/ Szabad Tervek részére 9ft evezős - megfelelő részére a leg--bb csónakok -val gerenda -ból 4'6" (1.37m) -hoz 5' (1.52m)

Ügynökök részére OURBOAT  Tervek
Ausztrália, UK, Észak-Amerika és Dél-Afrika.

20$ Tervez részére a A legolcsóbb, Egyszerű Vitorla/ Sor/ Halászhajó.

Egy pár boldog evező építők
Lát Hírek részére legutolsó... hírek.
Kattints ide részére
minden a nem Szabad Tervek.


 szabad Tervek
és információ alul

Gyors Kenu egyszerű és a legkönnyebb épület lemezelt fatábla kenu. Jó részére Halászat

kenu Tervek

Lemezelt fatábla Evezős csónak mellett Raktárhelység csónak tervek

evezős csónak Tervez

kecske Sziget Átjut

olcsó Egyszerű
 

Haza Oldal

Megjelenés részére valami -ra az én -m telek

Kapcsolat én
Rend Tervek Online
Rend Tervek Online USA
Rend Tervek Online UK
Európai Ügynök/ s betű kívánatos

MUST Lát!
A legolcsóbb Egyszerű Vitorlás hajó

A 5.5kg (12lb) Balsafa Kenu
A Evezős csónak Tervez "Blog"
Gyártás egy kenu -ba egy vitorlás hajó
Lassú csónak -ba egy Rakétával lő


FAQ - Hasznos értesít
Epoxi és Módszer
Megtakarító Pénz
Tervez
Csónak Épület módszer,
Vitorlázás

Szabad Tervek

Az én -m CSÓNAK Tervek

Kenu

Vitorlások
Evezős csónak

Vitorlázás Kenu
Motorcsónak
Halászat Csónakok

Kenu Vitorlázás vitorlázatok
Külvillák
Riverboats
Ladik

Tervez Tervez
Solarboat
Norvégia Sziget Éles
Szokás Belső gerinc & Győz
Szokás Vitorlázatok & Sailplans

LÁNCSZEMEK Oldal
 C0NrtsuTcT10N

Elrendezés TERVEK és Ár
Tervez Ügynökök

Szabad Evező Tervek -hoz Letölt Voltak $45

Klasszikus egyes -élű evező
Klasszikus dupla -élű evező

Hajló egyes -élű evező

Lép lépéssel Oktatás
Tiszta Ábra
Egyszerű gyűlés
Helyesen arányosság részére Körutazó Használ
Párja őket -hoz tested kiterjedések


Ezek Tervek
Én csak elfogadott némely visszacsatolás az ott volt voltak némely kiterjedések hiányzó -ból egyes fűrészlap része a evező tervez ez van korrigált - Október 07

evező tervek bemutat Mihály Raktárhelység Csónak Tervez tiszta oktatás és elrendezés csak szeret -unk csónak tervek 

A sulykol maguk van kitűnő előadóművész -val könnyű szerkezet 

A egyetlen különbség között ezek és a pihenés -ból -unk tervek van amit néhány rajzolók volt összehúzott legyőz, tehát némely részlet van elveszett.

A letölt láncszem van alul -ból ez oldal.

Mi Szabad Tervek Ár Ön.
A világon -ból csónak tervek, általánosan, ön kap pontosan ami vagy fizet for.  Mellett távoli a tömeg -ból szabad tervek van értékű pontosan semmi  A csónakok nem fogsz találkozik a tervező felfújt elvárás kifejezve ár, nyugalom -ból épület, aztán előadás -ban használ.

EGY jó tervez kellet volna KIMAGASLIK -a elvárás  Ez legyen könnyebb -hoz épít mint azt hiszed és kellet volna dolgozik jobb a vizen mint ön elképzel

Ott van némely kivételek hol szabad tervek van igazi jó valóban, de általában ÉN akar erősen ajánl buying tervek -ból népszerű tervező ki van gyártás némely fajta -ból élő kívül tervezés csónakok  Ők népszerű részére jó ok.

-hoz kap némely eszme -ból dolgozik amit egy tapasztalt tervező birtokol -hoz keresztülmenni -hoz termel egy tervez lát a Evezős csónak oldal.

Ezek sulykol tervek van fáradt -ból kiterjedt kutatás -ba mi emberek voltak valójában használ mint tudosított -ban magazinok  A fő különbség -val kereskedelmi fibreglass -élű sulykol van amit a evező levelek van rétegelt kívül kettő réteg -ból lemezelt fatábla, felszerelt egy könnyű de igazi erős fűrészlap amit akarat foglalkozik némely mérték -ból félrekezelés 

A más terület hol ezek sulykol ragyog van -ban arányosság -ból evező nyél  Ők szándékos -hoz telefonzsinór -hoz csökken lökés rakodások -ra csukló és könyökök egy fontos megfontolás hol valóságos messzeség van lét borított.

Van egy semmibe vesz lök kiegyezés -ban birtoklás egy hajtás fűrészlap -ban amit ez tud egyetlen lenni konkáv -ban egy utasítás  Bármennyire ez is ad ez egy előre látható viselkedés mikor mozgott oldalról a vízben, mint -ban némely visszaszerzés ütések, némely húz és a J és utazó C betű ütések  Nehezen csésze alakú levelek tud termel megjósolhatatlan kényszerít -ban hasonló körülmények és van ravasz -hoz csinál -ban összehasonlítás..

Miért ezek tervek van szabad Három Jó Okok
1/Mint egy marketing időtöltés, -hoz mutat csak hogyan jó egy jól tesz együtt tervez lehet képest a szabad felajánlás amit van körül  ie talán valaki akarat mint az apám sulykol tehát eldönt -hoz rend egy csónak tervez -ban jövő.

2/Nekem van mindig nemez egy kicsi szégyenkező mikor eladás egy kenu tervez -hoz felügyelet többlet- részére a sulykol  Ez érez egy darab szeret " támadás" marketing. . .
Q: "akarsz sült azzal?"
egy "ha ÉN kívánatos őket ÉN akar volna keresztül nekik!"

3/Mert  ÉN akar emberek -hoz tud csak hogyan jó helyesen arányosság körutazó sulykol tud be.  A legtöbbje a sulykol eladott kereskedelmi van kiindulópontul szolgáló nehezen -ra versenyző minták, melyik van finom ha ön van -ban képzés és egyetlen akar -hoz megy 500 versmérték -nél a legmagasabb lehetséges sebesség   A maradéknak -ból minket van egy jobb egyensúly mikor mi erő lenni evező részére több óra, hol a csónak május lenni megterhelt, mikor van szél -ból furcsa utasítások, vagy hol én május szükség így csinálni némely hadgyakorlat.

Kettyenés itt részére a Evező PDF Reszelő (300Kb)
oktatás kellet volna nyomtatvány megjelöl RENDBEN VAN -ra levél írás ágynemű ( ők voltak eredetileg -ra A4.)   A rajzolók voltak eredetileg -ra A3 de Nekem van osztott őket megjelöl -ba kisebb kép és tesz őket bent a tervez  A PDF formátum akarat lakik maga -hoz akármi ön volna elérhető
(9ft Evezőlapát és Bolger Nimfa Uszony Értesít Alul)

Kattints ide -hoz megtud a fiúról csodálatos Balsafa Kenu. 11ft x betű 12lbs  
Kettyenés Itt kitalálni a fiúról Heuréka messzeség körutazó kenu 
Könnyű épít, Könnyű Evező
Kettyenés Itt -hoz talál körülbelül IMAHÁZ a hagyományos Vitorlázás Kenu -val korszerű
Előadás
Kattints ide -hoz olvas körülbelül Fordít -a Létező Kenu -ba egy sürgős vitorlás hajó  ( vagy  Kajak!)


Uszony Módosítás részére Bolger Nimfa.

Bolger's Nimfa van egy kicsi drágakő -ból egy csónak  7ft 9inches vágyódik ez akarat ragaszkodik 3 emberek, vitorlázik jól, motorok jól, evez jól  -a tervez benne van -ban Dinamit Payson's " épít a Új Sürgős Csónakok".

Egyike nagy elősegít -ból csónak van amit ez használ egy egyes leeboard -hoz ad ez széloldal előadás alatt vitorla  A leeboard lehet bal partra mikor -ban autózás vagy evezés divatok  Tudod egyszerűen hagy ez hátsórész amikor vagy nem szükség ez.

Bármennyire, az évek során már van nekünk megközelítés mellett emberek ki kívánatos -hoz épít a csónak -ból könyv, de kívánatos kocsit bérelni szokásszerű centrecase és centreboard.   Tehát mi húzott egy up.  Eredetileg voltunk megterhelés néhány dollárok részére a eredeti rajz de már van nekünk feltéve ez itt részére közvetlen letölt.

Nimfa centreboard (PDF reszelő 32k) egy oldal


Jegyzék amit a fólia alak mindkét oldalon -ból oldal lehet hozzászokott csinál egy pár mintadeszkák mint fenti részére formálás a Nimfa fólia  Egyszerűen csökken vagy nagyít őket -ra egy photocopier tehát a vastagság gyufa a három réteg -ból hajtás amit kiegészít a centreboard maga 

A alak -ból kettő mintadeszkák mint fenti   A egy -on bal van részére a hát él és alja él  A egy -ra jobb van részére a eleje él.


Evezőlapát Tervek - 9ft Szabad LetöltÉN húzott ezek evezős valameddig alkalmaz a Kecske Sziget Átjut, részére egy különös személy 

Ők van megfelelő részére a leg--bb csónakok -val gerenda -ból 4'6" (1.37m) -hoz 5' (1.52m) - elektronikus levél én ha ön kétséges.  néhány ember volna épít őket részére rövidít csónakok és fogják lenni túl sokáig vagy kívül egyensúly ha rövidít.

Mint ők voltak részére egy különös személy ÉN kikötő teremtett egy egységbe rendezett tervez teletöm részére őket  Bármennyire, a SZABAD EVEZŐ TERVEK használ pontosan ugyanaz módszer és következés -ból gyűlés tehát használ a rajz részére a evezős és a evező módszer és minden lesz jól. .  Láncszemek részére mindkettő van alul.

Fontos - Egy dolog -hoz emlékszik mégis van amit a ÁRBOC MÉRTÉK amit illeszt a evezős lesz nagyobb mint a egy mindenkiért a sulykol  Van információ részére gyártás akármi méret árboc mérték -ban evező tervek választ jobb egy!

Fontos 2 - Ez ajánlott amit a Evezős lenni epoxi lepecsételt és fénymáz ők akarat megjelenés nagy de a fogantyú legyen bal természetes részére jó megfogás  Ez tudna lenni olajos -hoz megvéd ez -ból környezet

Letölt a Szabad Tervez Rajz részére a evezős itt (PDF Reszelő 24k)
Szabad Evező Tervez PDF Reszelő (300Kb) részlet -ra módszer és rend -ból gyűlés

nekem van kettő jellegek -ból lemezelt fatábla Kenu Tervek elérhető... kattints ide -hoz megy az én -m Lemezelt fatábla Kenu Tervez összehasonlítás oldal segíteni neki ön választ a legjobb csónak érted.Haza


Top-Site-Logo kép összekötő -hoz 100 Tető Csónakázás Telek
Kilátás Az én -m Állapot