Kötélzet és Fólia Optimization -on Szerény Ár.

Több Részlet, Dob és Első Versenyző

A Narancs Csónak Elválaszt 2
Több -ra vitorlázás a Narancs csónak beleértve korai versenyző
Másik Raktárhelység tőkesúly tervez "a Bukott Tőkesúly"


Megjelenés:

Kezdetben a “ narancs csónak” volt egy darab egy tréfa között a Kacsa Lakás Személyzet mint ez fokozatosan volt csapkodott -hoz bábu de mint ez kezdett jönni együtt a kérdés változtatott -ból magyarázat körülbelül “nemzedék tűzifa” -hoz “ csak hogyan böjt ugye gondol ez lesz?”.  Forgat volt haladó fest ez narancs újra, de mint a csónak kezdett látszó több és több meglepő, ő eldöntött -hoz megy -val egy fehér héj és fedélzet -val könnyű szürke nem- farolás fest Mellett most volt vonzás a érdekel -ból majdnem mindenki ki belép a gyár  EGY új készlet -ból kevlar/ szén n- vitorlázik megérkezik, tesz együtt -nél kitűnő ( és igazi segíteni kész) Hittestvérek Átlagos -on Binks Sailmakers a városban (Adelaide!).

Nervousness:
Mint a tervező Voltam ideg- egy rókáról szám -ból dolog.

EGY jó példa volt a kérdés -ból Kacsa Lakás munkás mint a csónak kezdett -hoz alakul "hogyan böjt akarat lett?".  Az egyetlen válaszol Én nemez igazán kényelmes -val volt " nem tudom, de ez lesz nagyon elősegít mint ez was." 

Végül nekünk volt csökkentett a elmozdítás mellett felső 25,%  növelt a stabilitás, hozzáadott több vitorla terület, gyártott a csónak sok erősebb és merevebb  Mind az összes ez néz jó -ra papír   De hol papír vízesés legyőz van amit ez soha számol -on egymásrahatások között minden a különböző tényezők.

Tehát -ra dob nap az én -m tartozik voltak

1/Lenne tutaj -ban állapot?  Zdagabb nemzetei íj legyőz vagy (rosszabbul) szigorú legyőz  A számítások zápor amit a mér voltak minden egy kicsi tovább hátul a hajón mint ideális  Ez lett volna lehetséges -hoz csinál egy teli számítógép minta -ból csónak, de volt nem- egy -hoz fizet részére a idő burkolt  Ha tudjuk képes -hoz csinál egy számítógép minta tartozik 1 & 2 lett volna teljesen elhatározott és #3 lett volna főleg elhatározott.

2/Akar ha tutaj magas elég részére a keresztfa -hoz lenni kívül a víz?

3/Akar ott elegendőnek lenni stabilitás -hoz hordoz a nagyobb vitorla terület

4/Akar amit képzelet tőkesúly rész dolgozik hatékonyan -hoz megáll minden amit vitorla terület -ból csúszott a csónak -hoz szélárnyékos?  A szokásszerű gondolkodó van -hoz kap jó upwind előadás, csak összead különítmény és tesz a vezetni egy gumó  Mert a csónak volt lét vitorlázott -on Goolwa -nél alja vég -ból Marhavész Folyó, a különítmény -hoz lenni korlátozott -hoz 3ft (900mm) miatt a sekély víz  Akar a újmódik Eppler rész dolgozik -on egy olyan rövid átível?

5/Hogyan akar a csónak egyensúly?  Lenne volna időjárás vagy fedett kormányrúd - akar a kötélzet képesnek lenni megtenni lenni mozgott elég -hoz győződj meg ez tett egyensúly gondosan

Dob Nap:
Után Forgat és ÉN megterhelt a csónak -ra a út vontatott lakókocsi és kotyogott minden mi tudna gondol -ból ( beleértve a konyha elsüllyed) -ba a autó mi kezdett -on óra hajt legyőz -hoz Goolwa.  Mi betömött az út során -nél localweighbridge  -hoz talál hogy tudunk távoli 320 kg ( plusz vagy minusz 10kg) -ból eredeti 1000kg csónak -ban vonal -val -unk cél.

A első pillanat -ból igazság volt mint a csónak lebegett szabad -ból -a bölcső. . .  (pic bal)

Mint te tud lát, mindkettő íj és szigorú van szabad -ból víz és hurrá!), ő ülő igazi gondosan rajta vonalak  A tető -ból antifoul van most körülbelül 65mm fenti a víz -nél íj és 50mm fenti a víz -nél szigorú  Korábban a tető -ból anifoul volt 25mm alatt víz  ÉN tudna kereszt #1 és #2 tartozik távoli listám.

-val Forgat és ÉN hajón mi tudna most mozgolódik a csónak -val büntetlenség -val mindkettőnk -ra egy oldal a sarok volt körülbelül 10 mérték . . . Igazi Elfogadható de a vitorla terület csendes nézett nagy vonatkozólag a különítmény -ból tőkesúly.

Vitorlázás Első Vitorla:
Mint te tud lát -ból fenti pic, szél volt igazi könnyű 5 -hoz 7 hurok -val alkalmi szélrohamok tehát ez wasn't haladó lenni teszt -ból straightline sebesség    Bármennyire upwind, az én -m hisz volt mi voltak csinálás körülbelül 4 hurok -ban 8 hurok -ból szél   gyorsan utolérő egy Farr 750 amit volt vitorlázás hát -ból Clayton.  Tekintettel amit 4 hurok volt a LEGFELSŐ HATÁR upwind sebesség előtt a mods, -hoz lenni ütő ez -ban 8 hurok -ból szellő volt magasan megnyugtató.

Maneuverability volt kitűnő, a csónak képes -hoz fon körül -ban -a saját hosszúság érzés sok több szeret egy versenyző dingi mint egy jacht a eredmény -ból egy jó kormánylapát rész és minimising a hézag között a kormánylapát és a héj.

Lefelé irányuló -val a orrvitorla kiterjedt -on pofaszakáll rúd a csónak nemez egész csúszós, élénkítő -ban egyenletes a kisebb szélrohamok  Odaszögez szög volt szép zár -hoz 90 mérték zdagabb nemzetei részére a könnyű szél.

Továbbmentem egy gyors magánszám vitorla rövid idő Forgat harapós némely pics.  Akkoriban volt alig elég szél -hoz tölt a vitorlázik, de ahogy ettem jött levegőbe dokk tiszta volt amit a csónak egy nagy mennyiség -ból sebesség (pics bal és alul)

Forgat és ÉN sétált el -ból első vitorla szép boldog -val mi magunk.


Vitorlázás a első fajta:
Két nappal később voltunk legyőz -on Goolwa újra vitorlázat részére a fajta rövid idő kivédő kérdés körülbelül a fiúról " új", " hűvös" csónak  "er, valójában az a régi csónak"
Egy szép kicsi szellő 10 -hoz 14 hurok tehát egy tökéletes teszt -ból alap fogalom  -unk 22 versenyző van főleg forró vontatott lakókocsi vitorlás Rosses, Ellipszis, egy Sportkabát, egy pár Magnumok, egy Pók, a Talajok, egy Gyémánt (YW Keelboat), némely Behatárolt 21s -val -uk felhők -ból vitorla minden gyors finom társaság.

Vagyunk egy darab disorganised tehát mi eldönt -hoz ül csak alul a elkezd vonal, és lepedő -ban mint a flotta jön valameddig minket azonnal előtt a elkezd  Igazán rohadt harcászat, de ez könnyű -hoz szervezet!!!

Flotta van jövő megjelöl böjt, fegyver goes, már van nekünk nem sebesség és Forgat van inas -hoz csípés egy darab, tehát ÉN kap neki -hoz vitorla egy darab teli és enged a csónak siettet a csónak körülbelül 4 versmérték -hoz szélárnyékos gets egy darab duzzog mint mi csepp legyőz rajta.

Után 30 második -ból ülepítés legyőz mi van összerezzenés -hoz párja -uk sebesség, akkor egy darab több, amíg ez tiszta amit ellenére birtoklás a kisebb árboc -ban flotta megyünk -hoz lenni 5th a csúcsra megjelöl.

Nyúló és futás, nincs szükség részére kifogás mint mi könnyen ragaszkodik -unk hely  Mi nyúl után a alja megjelöl -nél eleje -ból második csomó ( csendes 5th), de a első 4 csónakok egy alig erősebb szél tehát volna leromlott el -ból maradékunk.

Upwind újra és mi végül kap teljesen tiszta levegő gyorsan húz el -ból körülvevő csónakok és gyártás megjelöl majdnem minden a messzeség -hoz első csomó igazán böjt  Forgat volt megtalálás ez kemény nem -hoz mosolyog! voltam némileg -on vidám oldal én magam.

Azóta már van nekünk versenyzett a csónak hat idő  Ez általában befejez bent a tető 5, néha csepegés legyőz -hoz 8th ha tudjuk volna egy rossz fajta.

Ez csendes birtokol a kisebb árboc -ban flotta és van óriási móka -hoz vitorla részére kettő vagy három, gyors -hoz kötélzet és kigúnyol, és ez néz igazi szép valóban!

Eredmény:
Egyike okok a tervez volt sikeres volt a kitűnő sebesség lappangó -ból héj mi csak -hoz kap a “sárvédő” ( kötélzet, tőkesúly és kormánylapát) jobb szintúgy szerzés egy nagy mennyiség -ból mér ki a csónakból.Amíg ez tervez volt eléggé ritka részére Kacsa Lakás -hoz volna sok -hoz csinál -val versenyző vitorlázó, de egy nagy mennyiség van tanult abból a -ból tervez  A szia-tech van majdnem minden -ban tervez megközelítés anyag van csak mindennapi hajtás és epoxi és fibreglass, a módszer van nem különböző -ból azok látott máshol -ban ezek oldalak ( füge jobb mutat másik optimisation tervez is -val egy sekély különítmény ismérv mi beszerez a fólia alak nyomtatott teli méret és tud beszerez lézer vág alumínium mintadeszkák).

Vagyunk most összerezzenés -hoz meggondol a következő vitorlázás optimisation tervez a helyreállítás -ból nagyszerű "5.5 Mérőkészülék" jacht "Kirribilli" melyik volt neki épült a 1956 vagy 1960 Olimpiai, de volt kiküszöbölt -ban próbák  Látszó nála tőkesúly ÉN gondol ott van egy pár -ból okok amit május megmagyaráz miért.


Másik Raktárhelység Tőkesúly A Bukott Tőkesúly


Most Kacsa Lakás és ÉN tud felajánl:
1/Tőkesúly és Kormánylapát optimisation nélkül drága anyag használ egyszerű módszer megkövetel egyszerű készség.
2/Könnyűsúly ötvözet árboc valameddig vontatott lakókocsi vitorlás méret -on egy törés -ból ár -ból hasonló árboc “csinál ez önmaga” ízléstelen van elérhető.
3/EGY sor  -ból mér csökkentő stratégiák részére sok régebb fából készült csónakok amit is csinál a héj merevebb és erősebb.

Nyomoz körülbelül árboc és vitorlázat
Kacsa Lakás Fából készült Csónakok
elektronikus levélKilátás Az én -m Állapot