Csepp- -ban Vitorlázás Kötélzet részére Kenu és Kajak

megtérít egy kenu és sok kajak vagy kicsi dingi -ba egy vitorlázás csónak. Meglátogatni Vitorlázás kötélzet. Gyors Kenu -ra Mt Vihar Tartály Virginiadohány

  • Vitorla Terület – választások -ból 1.64 sq m (17.6 sq ft) -hoz 3.34 sq m (36 sq ft) – egyetlen megkövetel toldalék a árboc
  • Árboc, Kert és Fellendülés hosszúság – 1.65m (5ft 5ins)

Ez cikk részlet hogyan egy Uncia tulajdonos birtokol használt ugyanaz meglátogatni kötélzet -ra több különböző kenu felső a utolsó 13 évvel ezelőtt, plusz egy beszámol -ból Pál Helbert -ban USA ki birtokol használt ez -ra több különböző kenu ugyancsak.

PDF Tervek mellett elektronikus levél – $24
Papír Tervek – Legyen szíves megvitat -val Ügynök

Tulajdonság 36 sq ft vitorlázik -on kitűnő prices available -ból barátaink at Duckworks USA.


Három Jellegek -ból Kenu Vitorlázatok

csónak tervez megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.com
Trevors’ eredeti kajak -val a eredeti kicsi kötélzet.

Vitorlázás Vitorlázatok részére Kenu és kajak általában alkalom -ba három csoportok.

Vesz tervez. megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.com

Vannak segéd- vitorlázik részére ( általában) seakayaks amit van hozzászokott hajt a csónak lefelé irányuló egyetlen.

Vannak vitorlázatok -hoz ad egy kenu magasabb előadás szeret minden kerek dingi sebesség. (lát az én -m Imaház tervez).

Imaház vitorlázás kenu... storerboatplans.com

EGY ritkán látott eltérő van valami közrefogva – egy nem- zaj kötélzet amit nem csinál a csónak kemény -hoz fogantyú de szolgáltat elég erő -hoz vitorla megbízható upwind és legyőz Ez kellet volna tartalmaz egy ésszerű méret leeboard tehát széloldal haladás van ésszerűen hathatós Ez fontos amit a leeboard van -ból egy méltányos méret – deszkák sok kisebb mint ez volna szegény széloldal előadás.

Ez kötélzet van a harmadik típus Igen nem felajánl a a legmagasabb előadás lehetséges, de ez kicsi elég -hoz roham belső rész a csónak mikor nem -ban use.  A leeboard szükséges részére upwind vitorlázás van távoli ugyanakkor mint a árboc támogat kilépő a csónak kész lenni használt mint egy tiszta evező kenu.

EGY video -ból Pál Helbert ki írt a bábu alul.  Light fúvósok egyetlen.  He birtokol felminősített -hoz egy nagyobb vitorla hogy tudunk akarat hozzáad a tervez részére szabad.

Információ -ra átdolgozás a létező kötélzet részére a 36sq ft vitorla -ból reallysimplesails.com van itt.

EGY meglátogatni Vitorlázás Kötélzet -ban Egy Család részére 10 évvel ezelőtt van megfelelt -hoz több csónakok

Nemrégiben ÉN elfogadott egy elektronikus levél -ból Trevor Killmier ki megvásárol a első készlet -ból tervek 10 vagy több évvel ezelőtt ago.  Beteg’ fizettesd meg vele mond a történet. . .

 

Szia Mihály,
Szabad emlékszik én -ból út hát. ÉN gondol mi utolsó megegyezett hát -ban 95/96. Ön szándékos egy meglátogatni vitorla kötélzet részére egy fibreglass kenu nekünk volt.

Voltam el van ragadtatva -hoz lát egy fénykép -ból ez -on Kacsamegtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.comHengerel website és Im’ elégedett amit -a’ marketing a kötélzet újra mert ÉN kap sok kérdezősködések erről.

Nekünk volt sok móka kívül amit vitorlázás kenu ( kép jobb – a kötélzet volt épít mellett Dávid Wilson -ból Kacsa Lakás) de ÉN gondol -ban visszatekint a héj volt egész alkalmatlan részére vitorlázás. Ez egy igazi erős szélkakasként forog irányzat és ÉN gondol ÉN írt és elmondott ön amit ÉN kezelt -hoz megsért én magam vitorlázás ez. (mint kiderül, amit talán akar volna történt számomra egyébként -ban valahogy másként miatt egy betegség ÉN azidő alatt és melyik ÉN csendes volna)

ÉN végül hozzáadott egy kormánylapát és volt képes -hoz vitorla ezMarhavész Folyó. megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.comén magam újra. Fiam also taught maga -hoz vitorla benne és egy hatalmas összeg -ból móka. Bármennyire, volt lehetetlen -hoz jobb után egy felborul hacsak ön voltak képes -hoz állj fel és így ÉN nézett részére egy több megfelelő hull. I a tervek -ból Budi Bika’ Peterboat vitorlázás kenu és kezdett épület egyik azoknak előtt ÉN megsért én magam. Néhány évvel később, Voltam képes -hoz újrakezd amit szerkezet és befejezett ez, dob ez -ban 98.

A tervek kiált egy 40 ft.m² háromszögű kötélzet de ÉN vitorla legyőz -on Agyag főleg és mindig gondolkodás amit volt csak túl nagy. Tehát, ÉN egyszerűen átvitel -a kötélzet keresztül -hoz új csónak és ez birtokol bebizonyít teljesen kielégítő. Nekem van óta hozzáadott egy kicsi nyakkendő -ra orrvitorla és egy külvilla és volt vitorlázás rendszeresen óta 98.  ( kép bal van dob nap)

Én most épület Budi Bika’ kicsi Péter — egy egyes ülés változat -ból ugyanaz kenu — és akarat átvitel a kötélzet őhozzá amit.

Agyag Babér. megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.com

ÉN sajnál nem lét érintkezésben veled korábbi egyszerűen -hoz szállít hogyan much pleasure ÉN tűnj el ebből csónak.

Azt hiszem Im’ egy minimalista -on szív de Im’ persze vannak sok ember odakinn -val sokkal nagyobb csónakok, távoli nehezebb és drágább, ki csak dont’ kap a összeg -ból móka kívül -uk csónakok amit ÉN csinál kívül bánya. A egyetlen hátrány van amit ÉN néha dont’ eljut vitorla ez mert ÉN kiad tehát sok idő beszélve neki érdekelt nézők!  ( kép -on jobb kenu -on Sörélesztő)

Rozmaring és Nekem van egy furgon -ban vontatott lakókocsi park -on Agyag és másik semipermanent birtokos -ból park birtokol elmondott én amit ő akar -hoz épít egy. ÉN kikötő’ látott neki egy ideig de volna elmondott neki amit a kötélzet van öné. Most Beteg’ képesnek lenni megtenni közvetlen neki a helyre.

Nekem van némely fénykép -ból kötélzet -on Peterboat és ha tetszene neked látni őket vagy egyenletes használ őket részére marketing cél, ÉN akar lenni boldog -hoz küld őket -hoz ön.

Tart,
Trevor Killmier.

—– Eredeti Üzenet—–

megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.com

Vonít – hogyan szeretetre méltó hallani tőled Trevor!!!

-a levél van KÖNNYEN egyike szép dolog Nekem van olvas hamarosan. Mikor ÉN tervez valami ez gyakran a eset amit ÉN küld a tervek távoli, volna egy darab levelezés rövid idő a csónak van lét épít stb.

DE … -hoz munkát szerezni levél után 10 évvel ezelőtt bemutatás a átok dolog szerkezet, amit volt mozgott -ból csónak -hoz csónak – ÉS A LEG--BB FONTOS – birtokol megfelelt -ba valaki életmód tehát teljesen van csak a legjobb dolog.

Megköszön tehát sok!

Ha vannak fénykép elérhető -ból különböző megtestesülés -ból kötélzet ÉN akar szerelem látni őket – talán -hoz átkutat őket és feltesz az én -m website.

http:/www.ozemail.com.au/~raktárhelység

/

Újra megköszön részére szerzés kapcsolatban!

Üdvözlettel
Mihály

megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.com

Köszönet Mihály,
Igen, a átok dolog igazán szerkezet!!!!! És szerkezet tehát jól értem. Beteg’ vadászat ki némely fénykép, átkutat őket és továbbít őket -hoz ön. Tudom vannak fénykép -ból kötélzet -ra mindkettő a sárga kenu és a Peterboat tehát Beteg’ munkát keres kiválasztás.

Im’ boldog -a’ csendes érdekelt ebben eszme – ÉN csak vidám’ ért miért több emberek dont’ összead egy kötélzet -hoz -uk kenu. Sürgős vitorlázás csónak: sürgős móka. Volna ön próbált ez -on Heuréka tervez?
Tart,
Trevor.

jegyzék ÉN gondol a csónak -ban fénykép birtokol a vitorla felvont egy kicsi darab túl magas ( összehasonlít a fénykép -ból Trevor Killmier -hoz rajzolók) Tartás ez egy darab leenged akarat csökken a sarokfelszegezés kényszerít ( kevesebb véletlen -ból felborul) és is csökken a teher -on árboc Mozgó a felhúzó kötél egy kicsi tovább hát -on kert ( a fa mentén a tető él -ból vitorla) akarat gyors mozdulat a fellendülés megjelöl tehát ez szokás’ megüt a használók’ fej Amit’ a tervező’ ( az én -m!) vélemény, de Trevor birtokol 10 évvel ezelőtt -ból tapasztalat -ból kötélzet -val egy sor -ból különböző csónakok -ban egy sor -ból különböző feltételek – tehát ki vagyok én -hoz megvitat! 🙂  ÉN akar javasol elintézés a kötélzet megjelöl szeret a rajzolók -hoz elkezd -val, de ha vannak probléma -val fej kiárusítás, mozog felé Trevors’ beállít.


Jegyzék -ból Tervez

Ez kötélzet van szándékos -hoz csepp -ba egy evező csónak, vajon kenu vagy kajak Mindaddig lehetséges minden a bekapcsol van eltávolítható csónakból kivéve részére a árboc lép és három szerény alkatrészek amit akarat nem megakadályoz -val a evező függvény A kék jibsail -ban néhány fénykép van nem része a tervek.

megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.com

Sok ember volna egy evező csónak és akar szeret -hoz elnyer egy megtapint részére vitorlázás -on mérsékelt további ár A tárgyi ebből kötélzet van -hoz összead a lehetőség arra vitorla -hoz függvény -ból egy létező csónak nélkül közbelépő -val -a létező evező előadás.

Ha irányító -val egy evező fog különös jegyzék -ból rész végül is -ra vitorlázás a kajak Ez megmagyaráz hogyan viselkedni elintéz a leeboard -hoz csöpp a irányító terhel.

EGY reffelő pont van megjelölt -ban rajzolók -hoz képessé tesz a vitorla terület -hoz lenni csökkentett -ban lapszéli feltételek Nem várt amit a csónak lesz képes -hoz vitorla upwind rövid idő reffelt, mégis ez akarat csendes képesnek lenni megtenni vitorla jól lefelé irányuló.

ÉN akar ajánl csinálás némely gyakorlat felborul -ban biztos víz -ra egy meleg mindennapi lát ha tudod megment önmaga vagy ha ön szükség külső rész segítség.

A alátámaszt és leeboard volt méret -hoz roham belső rész a leg--bb csónakok vagy a leeboard lehet himbált továbbít -hoz lenni szokatlan -ból evező kellet volna a csónak kell lenni sulykolt haza.

Győződj meg A CSÓNAK VAN FELFEGYVEREZ -VAL ÉS AMIT ÖN HORD HELYES BIZTONSÁG Felszerelés ELTARTÁS EGY SZEM -on Időjárás.

Másik tényező részére megfontolás van amit kenu és kajak lehet igazi böjt alatt vitorla – különösen -val a szél -ből jövő hátsó részén Vigyázz nem -hoz megy túlzott távolságok -ból -a haza alap nélkül valószerűség és elintézés önmaga megjelöl részére egy igazi vágyódik evező haza EGY jó út -hoz elkerül ilyen probléma van -hoz elkezd felé a utasítás a szél van -ből jövő – akkor lesz képesnek lenni megtenni élvez egy gyors vitorla haza.

EGY Áttekintés -on Meglátogatni Kenu Kötélzet -ból Pál Helbert -ban USA

Kenu -val vitorlázás kötélzetYee Haa! Mi egy huhogás! Fúvósok tegnap délután voltak Kényszerít 3 -hoz 5 -val bőség -ból szélrohamok -hoz Kényszerít 6 vagy több. Napos és hőmérséklet csepegés átmenő a negyvenesek. Tó víz hűvös mellett havazik olvad. A kenu vitorlázott több megjósolhatóan mint alatt öngyújtó feltételek. Im’ kész helyettesít ideiglenes c betű- összeerősít ( g betű- görcsök -hoz ön) -val csavaroz és megerősít.

Én magasan elégedett -val a előadás -ból Mihály Raktárhelység’ csepp- -ban kenu vitorlázás kötélzet.

A kicsi kiegyensúlyozott rántások, minden a alátámaszt, a leeboard és a ép árboc társ és leeboard támasz van -ból -a csepp- -ban kenu vitorlázás kötélzet. Az egyetlen dolog ÉN változtatott van amit ÉN gyártott ez azért a tengelyvégcsap pont van alul a hajókorlát helyett fenti ez (*) és ÉN kiterjedt a fólia merevített fenti a tető -ból leeboard -hoz beszerez egy fogantyú. ÉN hozzáadott egy
ízelt töltőanyag ( kibír & villámcsapás) arra és vagyok használ anyacsavar feszülés -hoz fogja ezt meg -ban positionwill… talán keményít amit megjelöl -val egy vonal & ék -ban jövő. -ban ezek szeles feltétel ő látszik -hoz vitorla legjobb -val a fedélzet downabout 15-20 mérték távoli függőleges.

A vitorlázat van minden MIKs’. A egyetlen módosítás ÉN gyártott -hoz héj (16 ft ABS Eszkimó Előjel kenu) volt -hoz glue in egy árboc lép. ÉN használt kicsi kötél hurkok megkötött -hoz keresztez helyett the hardware megjelölt. Legyek is végül megmerevedik azok megjelöl egy darab de a vonalak
spárgagombolyog sima ma.

Kenu Vitorlázás Kötélzet meglátogatni -val ép leeboard ÉN szerelem hogyan könnyen ÉN tud felállít és fog legyőz ez kötélzet. ÉN csak dob a köteg megjelöl vitorla és alátámaszt és a leeboard levegőbe hát -ból furgon. Ez még akkor sem szükséges -hoz eltávolít a burgonyaverem- -ra támasz mint ez világosan beszél az én -m tető kínoz könnyedén.

(jegyzék amit Pál gyártott sajátja vitorla kívül Polytarp. Ő egy PDRacer öreg, tehát van igazi kényelmes gyártás sajátja vitorlázik.

Ez volt az én -m ötödik vagy hatodik levegőzés ezzel kötélzet és a kanyargós mellett távoli. Nekem van csípett dolog minden alkalommal és vagyok most szép megelégedett vele. ÉN egyetlen szükséges -hoz evező kormányoz egy kicsi óta Nekem van most kapott a átfogó mérleg körülbelül jobb. ÉN nem szükség -hoz csinál sok leeboard elintézés ma, eitherjust… emelt ez egy darab rövid idő futás és visszakozik -ra zár nyúl után. Az én -m
mér továbbít -hoz elindít egy cserél -ból odaszögez, hát egyszer átmenő ő szem -ból szél.

Mikor ÉN első kapott a tervek Voltam egy darab zavaros amit a vitorla volt tehát small 17( sq ft). Majd Legyek is csinál egy nagyobb kötélzet, de ez kötélzet ideiglenes tákolmány vitorlázás -ban erős szeles fúvósok megtapint biztos, és -val nyolc lábfej árboc hosszúságok ez easily stowed -ban kenu. Csendes vidámság de nem ijesztő. Értem amit is perfect részére tél. A telefonzsinór -ból alátámaszt van ilyen amit a szélrohamok depower the sail csak elég; aztán ő rohan mint a hirtelen kitörés robbant -ra keresztül a lake, the alátámaszt kiegyenesít és a teli különítmény visszatér -hoz vitorla. Beteg’ kap valamivel több fénykép egy -ból ezek napok de volt senki -nél tó ma to handle egy fényképezőgép. ÉN az én -m drysuit -ra de soha nemez akárhol mellett igényt tartó ez.

A felszín -ból Tó Arrowhead, mellett Luray, VA, nem kap sok chop because ez megvéd -ból szél -nél körülvevő dombok. -a small size (40 hold föld) is emléktárgy nagy hullám -ból épület. A tó hazudik -ban the lee -ból egy pár kicsi hegyek melyik okoz a szél kever és örvény when steady merev szellő lehet megfigyelt ki -on nyit völgy emelet. Csendes, it was egy nagy próbamunka. Voltam a vizen egy darab kevésbé mint egy órával ezelőtt és egy fél.

Kilép mikor a nap volt öt mérték -ból látóhatár. A tó van harminc jegyzőkönyv otthonról, tehát ÉN didnt’ ütés távoli a egész nap.

megtérít kenu vagy kajak -ba egy vitorlás hajó. Meglátogatni vitorlázás kötélzet : storerboatplans.com

(*) Most a pont felé részére PDR építők: Ma reggel Voltam szerzés kész to repair némely bemetsz az alján -ból vezető él -ból leebard mikor I noticed amit a leeboard zárójelbe tesz törött és volt egyetlen lét tartott by three csavaroz. MIKs’ tervez hívott részére a zárójelbe tesz -hoz lenni gyártott -val a pivot above a hajókorlát és ÉN kívánatos ez leenged.

Az én -m cserél okozott én -hoz hagy out two eresztékek és amit hiánya támogat van miért kudarcot vallott. MIK nem over engineer. Ha tudod egy támasz -ban egy -ból -a tervez lenne legjobb nem to omit ez. Ez igazi valószínű ott részére jó ok.

Pál birtokol óta megfelelt a kötélzet -hoz egy új protokoll -ból Gyors Kenu.

egyszerű kenu

Pál Helbert
Apa -ból“ Kenu Guru” http:/thecanoeguru.com/

/

Innen Pál Játszott -val nagyobb vitorlázatok. A 35sq ft mainsail volt -a. Ő egyenletes vitorlázott a uber- keskeny Gyors Kenu -val a 35sq ft vitorla megjelöl eleje és a 17sq ft vitorla a hátuljára mint egy farvitorla.

Semmi valaha tört és próbált ez -ra egy széles sor -ból kenu

-ra az én -m egy látogat -hoz Pál’ nyak -ból erdő ÉN egy nagy vitorla körül -val nem kormánylapát. Csak megváltozó a szög -ból leeboard -hoz pont megjelöl vagy tart el -hoz odaszögez vagy vitorlát átfordít.

Más láncszemek:
EGY BÖJT VITORLÁZÁS KENU – ez minden könnyű -hoz épít.
ÜVEGSZÁL KENU (90lbs – 42kg) vs Lemezelt fatábla kenu (42lbs – 19kg )– és a hajtás kenu van kevesebb fenntartás
Anyag oldalra dől részére Csepp- -ban Kötélzet (PDF reszelő)

 

Kapcsolódó Felad

Csepp- -ban Külvillák részére Kenu & Kajak ( némely dingi) Vitorlázás Vi... Fordít egy Kenu vagy Kajak -ba egy félelmetes vitorlázás csónak vagy egy extra stabil halászat emelvény. Meglátogatni Külvilla Tervez értesít itt. Zúgva repül Mentén -ban Karosszék...
Szabad Tervek -ból Raktárhelység Csónak Tervek Szabad Evező Tervek ( egyes és dupla bladedFREE) értesít -ra csökkentő egy Bolger Nimfa -hoz hordoz egy Centreboard SZABAD TERVEK részére 9ft+ oa...
FAQ – Tervezés és épület vitorlázás és evező kenu. Levetkőztet... Ez fonál volt némileg kószáló de borított sok ground.How vitorlázás és evező kenu alak különbözik. Hogyan hagyományos kenu tervez wor...
Raktárhelység Szabad Evező Tervek – diák -ból épület mellett Dávid Szürke... Ezen website van egy láncszem -hoz letölt szabad Evező Plans.The eszme klasszikus nyél fáradt -ból egy sor -ból cikk mellett tapasztalt kenu...
“BETH” Vitorlázás Kenu – Böjt, Könnyű épít klasszikus Húz... Egyszerű -hoz Épít Korszerű Dingi Előadás Vitorlázik gyűrű körül a leg--bb " jelleg csónakok" Egyetlen ajánlott részére tapasztalt dingi tengerészek L...
Körülbelül hajós
-on " kerek Ausztrália utazás" ÉN alapít én magam alkalmazott mellett egy picike teendő -ban Adelaide Kacsa Lakás Fából készült Csónakok -ban Adelaide.It volt egy szem felnyitó Lett tiszta amit egy tudna épít egy csónak részére egy törés -ból ár -ból időszerű versenyző csónakok eszme forgott körül rekord előadás, könnyű épület, móka -hoz vitorla és ésszerűen cheapToday Raktárhelység Csónakok van épült minden országok és már van nekünk aktivál csoportok -ra Facebook részére a következő groupsGoat Sziget Átjut Nyit Lúd Raktárhelység Csónak tervek Igazán Egyszerű Vitorlázik