Csepp- -ban Vitorlázás Kötélzet részére Kenu és Kajak

megtérít egy kenu és sok kajak vagy kicsi dingi -ba egy vitorlázás csónak. Meglátogatni Vitorlázás kötélzet. Gyors Kenu -ra Mt Vihar Tartály Virginiadohány

  • Vitorla Terület – választások -ból 1.64 sq m (17.6 sq ft) -hoz 3.34 sq m (36 sq ft) – egyetlen megkövetel toldalék a árboc
  • Árboc, Kert és Fellendülés hosszúság – 1.65m (5ft 5ins)

Ez cikk részlet hogyan egy Uncia tulajdonos birtokol használt ugyanaz meglátogatni kötélzet -ra több különböző kenu felső a utolsó 13 évvel ezelőtt, plusz egy beszámol -ból Pál Helbert -ban USA ki birtokol használt ez -ra több különböző kenu ugyancsak.

PDF Tervek mellett elektronikus levél – $24
Papír Tervek – Legyen szíves megvitat -val Ügynök

Tulajdonság 36 sq ft vitorlázik -on kitűnő prices available -ból barátaink at Duckworks USA.


Három Jellegek -ból Kenu Vitorlázatok


Trevors’ eredeti kajak -val a eredeti kicsi kötélzet.

Vitorlázás Vitorlázatok részére Kenu és kajak általában alkalom -ba három csoportok.

Vannak segéd- vitorlázik részére ( általában) seakayaks amit van hozzászokott hajt a csónak lefelé irányuló egyetlen.

Vannak vitorlázatok -hoz ad egy kenu magasabb előadás szeret minden kerek dingi sebesség. (lát az én -m Imaház tervez).

Imaház vitorlázás kenu... storerboatplans.com

EGY ritkán látott eltérő van valami közrefogva – egy nem- zaj kötélzet amit nem csinál a csónak kemény -hoz fogantyú de szolgáltat elég erő -hoz vitorla megbízható upwind és legyőz Ez kellet volna tartalmaz egy ésszerű méret leeboard tehát széloldal haladás van ésszerűen hathatós Ez fontos amit a leeboard van -ból egy méltányos méret – deszkák sok kisebb mint ez volna szegény széloldal előadás.

Ez kötélzet van a harmadik típus Igen nem felajánl a a legmagasabb előadás lehetséges, de ez kicsi elég -hoz roham belső rész a csónak mikor nem -ban use.  A leeboard szükséges részére upwind vitorlázás van távoli ugyanakkor mint a árboc támogat kilépő a csónak kész lenni használt mint egy tiszta evező kenu.

EGY video -ból Pál Helbert ki írt a bábu alul.  Light fúvósok egyetlen.  He birtokol felminősített -hoz egy nagyobb vitorla hogy tudunk akarat hozzáad a tervez részére szabad.

Információ -ra átdolgozás a létező kötélzet részére a 36sq ft vitorla -ból reallysimplesails.com van itt.

EGY meglátogatni Vitorlázás Kötélzet -ban Egy Család részére 10 évvel ezelőtt van megfelelt -hoz több csónakok

Nemrégiben ÉN elfogadott egy elektronikus levél -ból Trevor Killmier ki megvásárol a első készlet -ból tervek 10 vagy több évvel ezelőtt ago.  Beteg’ fizettesd meg vele mond a történet. . .

Szia Mihály,
Szabad emlékszik én -ból út hát. ÉN gondol mi utolsó megegyezett hát -ban 95/96. Ön szándékos egy meglátogatni vitorla kötélzet részére egy fibreglass kenu nekünk volt.

Voltam el van ragadtatva -hoz lát egy fénykép -ból ez -on Kacsa Hengerel website és Im’ elégedett amit -a’ marketing a kötélzet újra mert ÉN kap sok kérdezősködések erről.

Nekünk volt sok móka kívül amit vitorlázás kenu ( kép jobb – a kötélzet volt épít mellett Dávid Wilson -ból Kacsa Lakás) de ÉN gondol -ban visszatekint a héj volt egész alkalmatlan részére vitorlázás. Ez egy igazi erős szélkakasként forog irányzat és ÉN gondol ÉN írt és elmondott ön amit ÉN kezelt -hoz megsért én magam vitorlázás ez. (mint kiderül, amit talán akar volna történt számomra egyébként -ban valahogy másként miatt egy betegség ÉN azidő alatt és melyik ÉN csendes volna)

ÉN végül hozzáadott egy kormánylapát és volt képes -hoz vitorla ez én magam újra. Fiam also taught maga -hoz vitorla benne és egy hatalmas összeg -ból móka. Bármennyire, volt lehetetlen -hoz jobb után egy felborul hacsak ön voltak képes -hoz állj fel és így ÉN nézett részére egy több megfelelő hull. I a tervek -ból Budi Bika’ Peterboat vitorlázás kenu és kezdett épület egyik azoknak előtt ÉN megsért én magam. Néhány évvel később, Voltam képes -hoz újrakezd amit szerkezet és befejezett ez, dob ez -ban 98.

A tervek kiált egy 40 ft.m² háromszögű kötélzet de ÉN vitorla legyőz -on Agyag főleg és mindig gondolkodás amit volt csak túl nagy. Tehát, ÉN egyszerűen átvitel -a kötélzet keresztül -hoz új csónak és ez birtokol bebizonyít teljesen kielégítő. Nekem van óta hozzáadott egy kicsi nyakkendő -ra orrvitorla és egy külvilla és volt vitorlázás rendszeresen óta 98.  ( kép bal van dob nap)

Én most épület Budi Bika’ kicsi Péter — egy egyes ülés változat -ból ugyanaz kenu — és akarat átvitel a kötélzet őhozzá amit.

ÉN sajnál nem lét érintkezésben veled korábbi egyszerűen -hoz szállít hogyan much pleasure ÉN tűnj el ebből csónak.

Azt hiszem Im’ egy minimalista -on szív de Im’ persze vannak sok ember odakinn -val sokkal nagyobb csónakok, távoli nehezebb és drágább, ki csak dont’ kap a összeg -ból móka kívül -uk csónakok amit ÉN csinál kívül bánya. A egyetlen hátrány van amit ÉN néha dont’ eljut vitorla ez mert ÉN kiad tehát sok idő beszélve neki érdekelt nézők!  ( kép -on jobb kenu -on Sörélesztő)

Rozmaring és Nekem van egy furgon -ban vontatott lakókocsi park -on Agyag és másik semipermanent birtokos -ból park birtokol elmondott én amit ő akar -hoz épít egy. ÉN kikötő’ látott neki egy ideig de volna elmondott neki amit a kötélzet van öné. Most Beteg’ képesnek lenni megtenni közvetlen neki a helyre.

Nekem van némely fénykép -ból kötélzet -on Peterboat és ha tetszene neked látni őket vagy egyenletes használ őket részére marketing cél, ÉN akar lenni boldog -hoz küld őket -hoz ön.

Tart,
Trevor Killmier.

—– Eredeti Üzenet—–

Vonít – hogyan szeretetre méltó hallani tőled Trevor!!!

-a levél van KÖNNYEN egyike szép dolog Nekem van olvas hamarosan. Mikor ÉN tervez valami ez gyakran a eset amit ÉN küld a tervek távoli, volna egy darab levelezés rövid idő a csónak van lét épít stb.

DE … -hoz munkát szerezni levél után 10 évvel ezelőtt bemutatás a átok dolog szerkezet, amit volt mozgott -ból csónak -hoz csónak – ÉS A LEG--BB FONTOS – birtokol megfelelt -ba valaki életmód tehát teljesen van csak a legjobb dolog.

Megköszön tehát sok!

Ha vannak fénykép elérhető -ból különböző megtestesülés -ból kötélzet ÉN akar szerelem látni őket – talán -hoz átkutat őket és feltesz az én -m website.

http:/www.ozemail.com.au/~raktárhelység

/

Újra megköszön részére szerzés kapcsolatban!

Üdvözlettel
Mihály

Köszönet Mihály,
Igen, a átok dolog igazán szerkezet!!!!! És szerkezet tehát jól értem. Beteg’ vadászat ki némely fénykép, átkutat őket és továbbít őket -hoz ön. Tudom vannak fénykép -ból kötélzet -ra mindkettő a sárga kenu és a Peterboat tehát Beteg’ munkát keres kiválasztás.

Im’ boldog -a’ csendes érdekelt ebben eszme – ÉN csak vidám’ ért miért több emberek dont’ összead egy kötélzet -hoz -uk kenu. Sürgős vitorlázás csónak: sürgős móka. Volna ön próbált ez -on Heuréka tervez?
Tart,
Trevor.

jegyzék ÉN gondol a csónak -ban fénykép birtokol a vitorla felvont egy kicsi darab túl magas ( összehasonlít a fénykép -ból Trevor Killmier -hoz rajzolók) Tartás ez egy darab leenged akarat csökken a sarokfelszegezés kényszerít ( kevesebb véletlen -ból felborul) és is csökken a teher -on árboc Mozgó a felhúzó kötél egy kicsi tovább hát -on kert ( a fa mentén a tető él -ból vitorla) akarat gyors mozdulat a fellendülés megjelöl tehát ez szokás’ megüt a használók’ fej Amit’ a tervező’ ( az én -m!) vélemény, de Trevor birtokol 10 évvel ezelőtt -ból tapasztalat -ból kötélzet -val egy sor -ból különböző csónakok -ban egy sor -ból különböző feltételek – tehát ki vagyok én -hoz megvitat! 🙂  ÉN akar javasol elintézés a kötélzet megjelöl szeret a rajzolók -hoz elkezd -val, de ha vannak probléma -val fej kiárusítás, mozog felé Trevors’ beállít.


Jegyzék -ból Tervez

Ez kötélzet van szándékos -hoz csepp -ba egy evező csónak, vajon kenu vagy kajak Mindaddig lehetséges minden a bekapcsol van eltávolítható csónakból kivéve részére a árboc lép és három szerény alkatrészek amit akarat nem megakadályoz -val a evező függvény A kék jibsail -ban néhány fénykép van nem része a tervek.

Sok ember volna egy evező csónak és akar szeret -hoz elnyer egy megtapint részére vitorlázás -on mérsékelt további ár A tárgyi ebből kötélzet van -hoz összead a lehetőség arra vitorla -hoz függvény -ból egy létező csónak nélkül közbelépő -val -a létező evező előadás.

Ha irányító -val egy evező fog különös jegyzék -ból rész végül is -ra vitorlázás a kajak Ez megmagyaráz hogyan viselkedni elintéz a leeboard -hoz csöpp a irányító terhel.

EGY reffelő pont van megjelölt -ban rajzolók -hoz képessé tesz a vitorla terület -hoz lenni csökkentett -ban lapszéli feltételek Nem várt amit a csónak lesz képes -hoz vitorla upwind rövid idő reffelt, mégis ez akarat csendes képesnek lenni megtenni vitorla jól lefelé irányuló.

ÉN akar ajánl csinálás némely gyakorlat felborul -ban biztos víz -ra egy meleg mindennapi lát ha tudod megment önmaga vagy ha ön szükség külső rész segítség.

A alátámaszt és leeboard volt méret -hoz roham belső rész a leg--bb csónakok vagy a leeboard lehet himbált továbbít -hoz lenni szokatlan -ból evező kellet volna a csónak kell lenni sulykolt haza.

Győződj meg A CSÓNAK VAN FELFEGYVEREZ -VAL ÉS AMIT ÖN HORD HELYES BIZTONSÁG Felszerelés ELTARTÁS EGY SZEM -on Időjárás.

Másik tényező részére megfontolás van amit kenu és kajak lehet igazi böjt alatt vitorla – különösen -val a szél -ből jövő hátsó részén Vigyázz nem -hoz megy túlzott távolságok -ból -a haza alap nélkül valószerűség és elintézés önmaga megjelöl részére egy igazi vágyódik evező haza EGY jó út -hoz elkerül ilyen probléma van -hoz elkezd felé a utasítás a szél van -ből jövő – akkor lesz képesnek lenni megtenni élvez egy gyors vitorla haza.

EGY Áttekintés -on Meglátogatni Kenu Kötélzet -ból Pál Helbert -ban USA

Kenu -val vitorlázás kötélzetYee Haa! Mi egy huhogás! Fúvósok tegnap délután voltak Kényszerít 3 -hoz 5 -val bőség -ból szélrohamok -hoz Kényszerít 6 vagy több. Napos és hőmérséklet csepegés átmenő a negyvenesek. Tó víz hűvös mellett havazik olvad. A kenu vitorlázott több megjósolhatóan mint alatt öngyújtó feltételek. Im’ kész helyettesít ideiglenes c betű- összeerősít ( g betű- görcsök -hoz ön) -val csavaroz és megerősít.

Én magasan elégedett -val a előadás -ból Mihály Raktárhelység’ csepp- -ban kenu vitorlázás kötélzet.

A kicsi kiegyensúlyozott rántások, minden a alátámaszt, a leeboard és a ép árboc társ és leeboard támasz van -ból -a csepp- -ban kenu vitorlázás kötélzet. Az egyetlen dolog ÉN változtatott van amit ÉN gyártott ez azért a tengelyvégcsap pont van alul a hajókorlát helyett fenti ez (*) és ÉN kiterjedt a fólia merevített fenti a tető -ból leeboard -hoz beszerez egy fogantyú. ÉN hozzáadott egy
ízelt töltőanyag ( kibír & villámcsapás) arra és vagyok használ anyacsavar feszülés -hoz fogja ezt meg -ban positionwill… talán keményít amit megjelöl -val egy vonal & ék -ban jövő. -ban ezek szeles feltétel ő látszik -hoz vitorla legjobb -val a fedélzet downabout 15-20 mérték távoli függőleges.

A vitorlázat van minden MIKs’. A egyetlen módosítás ÉN gyártott -hoz héj (16 ft ABS Eszkimó Előjel kenu) volt -hoz glue in egy árboc lép. ÉN használt kicsi kötél hurkok megkötött -hoz keresztez helyett the hardware megjelölt. Legyek is végül megmerevedik azok megjelöl egy darab de a vonalak
spárgagombolyog sima ma.

Kenu Vitorlázás Kötélzet meglátogatni -val ép leeboard ÉN szerelem hogyan könnyen ÉN tud felállít és fog legyőz ez kötélzet. ÉN csak dob a köteg megjelöl vitorla és alátámaszt és a leeboard levegőbe hát -ból furgon. Ez még akkor sem szükséges -hoz eltávolít a burgonyaverem- -ra támasz mint ez világosan beszél az én -m tető kínoz könnyedén.

(jegyzék amit Pál gyártott sajátja vitorla kívül Polytarp. Ő egy PDRacer öreg, tehát van igazi kényelmes gyártás sajátja vitorlázik.

Ez volt az én -m ötödik vagy hatodik levegőzés ezzel kötélzet és a kanyargós mellett távoli. Nekem van csípett dolog minden alkalommal és vagyok most szép megelégedett vele. ÉN egyetlen szükséges -hoz evező kormányoz egy kicsi óta Nekem van most kapott a átfogó mérleg körülbelül jobb. ÉN nem szükség -hoz csinál sok leeboard elintézés ma, eitherjust… emelt ez egy darab rövid idő futás és visszakozik -ra zár nyúl után. Az én -m
mér továbbít -hoz elindít egy cserél -ból odaszögez, hát egyszer átmenő ő szem -ból
a szél.

Mikor ÉN első kapott a tervek Voltam egy darab zavaros amit a vitorla volt tehát small 17( sq ft). Majd Legyek is csinál egy nagyobb kötélzet, de ez kötélzet ideiglenes tákolmány vitorlázás -ban erős szeles fúvósok megtapint biztos, és -val nyolc lábfej árboc hosszúságok ez easily stowed -ban kenu. Csendes vidámság de nem ijesztő. Értem amit is perfect részére tél. A telefonzsinór -ból alátámaszt van ilyen amit a szélrohamok depower the sail csak elég; aztán ő rohan mint a hirtelen kitörés robbant -ra keresztül a lake, the alátámaszt kiegyenesít és a teli különítmény visszatér -hoz vitorla. Beteg’ kap némely
több fénykép egy -ból ezek napok de volt senki -nél tó ma to handle egy fényképezőgép. ÉN az én -m drysuit -ra de soha nemez akárhol mellett igényt tartó ez.

A felszín -ból Tó Arrowhead, mellett Luray, VA, nem kap sok chop because ez megvéd -ból szél -nél körülvevő dombok. -a small size (40 hold föld) is emléktárgy nagy hullám -ból épület. A tó hazudik -ban the lee -ból egy pár kicsi hegyek melyik okoz a szél kever és örvény when steady merev szellő lehet megfigyelt ki -on nyit völgy emelet. Csendes, it was egy nagy próbamunka. Voltam a vizen egy darab kevésbé mint egy órával ezelőtt és egy fél.

Kilép mikor a nap volt öt mérték -ból látóhatár. A tó van harminc jegyzőkönyv otthonról, tehát ÉN didnt’ ütés távoli a egész nap.

(*) Most a pont felé részére PDR építők: Ma reggel Voltam szerzés kész to repair némely bemetsz az alján -ból vezető él -ból leebard mikor I noticed amit a leeboard zárójelbe tesz törött és volt egyetlen lét tartott by three csavaroz. MIKs’ tervez hívott részére a zárójelbe tesz -hoz lenni gyártott -val a pivot above a hajókorlát és ÉN kívánatos ez leenged.

Az én -m cserél okozott én -hoz hagy out two eresztékek és amit hiánya támogat van miért kudarcot vallott. MIK nem over engineer. Ha tudod egy támasz -ban egy -ból -a tervez lenne legjobb nem to omit ez. Ez igazi valószínű ott részére jó ok.

Pál birtokol óta megfelelt a kötélzet -hoz egy új protokoll -ból Gyors Kenu.

egyszerű kenu

Pál Helbert
Apa -ból“ Kenu Guru” http:/thecanoeguru.com/

/

Innen Pál Játszott -val nagyobb vitorlázatok. A 35sq ft mainsail volt -a. Ő egyenletes vitorlázott a uber- keskeny Gyors Kenu -val a 35sq ft vitorla megjelöl eleje és a 17sq ft vitorla a hátuljára mint egy farvitorla.

Semmi valaha tört és próbált ez -ra egy széles sor -ból kenu

-ra az én -m egy látogat -hoz Pál’ nyak -ból erdő ÉN egy nagy vitorla körül -val nem kormánylapát. Csak megváltozó a szög -ból leeboard -hoz pont megjelöl vagy tart el -hoz odaszögez vagy vitorlát átfordít.

Más láncszemek:
EGY BÖJT VITORLÁZÁS KENU – ez minden könnyű -hoz épít.
ÜVEGSZÁL KENU (90lbs – 42kg) vs Lemezelt fatábla kenu (42lbs – 19kg )– és a hajtás kenu van kevesebb fenntartás
Anyag oldalra dől részére Csepp- -ban Kötélzet (PDF reszelő)

 

Körülbelül hajós
-on " kerek Ausztrália utazás" ÉN alapít én magam alkalmazott mellett egy picike teendő -ban Adelaide Kacsa Lakás Fából készült Csónakok -ban Adelaide.It volt egy szem felnyitó Lett tiszta amit egy tudna épít egy csónak részére egy törés -ból ár -ból időszerű versenyző csónakok eszme forgott körül rekord előadás, könnyű épület, móka -hoz vitorla és ésszerűen cheapToday Raktárhelység Csónakok van épült minden országok és már van nekünk aktivál csoportok -ra Facebook részére a következő groupsGoat Sziget Átjut Nyit Lúd Raktárhelység Csónak tervek Igazán Egyszerű Vitorlázik