Mihály Raktárhelység Csónak Tervez

Csepp- -ban Vitorlázás Kötélzet részére Kenu és Kajak

vitorlázás kenu kötélzet és vitorla storerboatplans Vitorla Terület 1.64 sq m (17.6 sq ft)

(pikkelyezés a kötélzet valameddig 36 sq ft egyetlen megkövetel toldalék a árboc)

Árboc, Kert és Fellendülés hosszúság 1.65m (5ft 5ins)

Ez cikk részlet hogyan egy tulajdonos birtokol használt ugyanaz meglátogatni kötélzet -ra több különböző kenu felső a utolsó 13 évvel ezelőtt, plusz egy beszámol -ból Pál Helbert -ban USA

PDF Tervek mellett elektronikus levél $24
Papír Tervek $48 plusz portó

Tulajdonság vitorla vitorlázik -on kitűnő ár
elérhető -ból barátaink -on
reallysimplesails.com

olcsó vitorlázik részére kenu és vitorlások reallysimplesails.com

Rend -ból Tervek Ügynökök

USA
DUCKWORKS

online bolt
Elektronikus levél Az áll megveregetése
UK
FYNE CSÓNAK Ízléstelen
online bolt

Ausztrália
DUCKFLAT

online bolt

Elektronikus levél Kacsák
Dél-Afrika
CKD
Elektronikus levél Roy
Magyarország
www.hajoepitok.hu
Elektronikus levél Csaba

Haza

Más láncszemek:
EGY BÖJT VITORLÁZÁS KENU ez minden könnyű -hoz épít.
Üvegszál KENU (90lbs 42kg) vs Lemezelt fatábla kenu (42lbs 19kg) - aztán hajtás kenu van kevesebb fenntartás
Anyag oldalra dől részére Csepp- -ban Kötélzet (PDF reszelő)


Trevor's eredeti kajak -val a eredeti kicsi kötélzet.

Vitorlázás Vitorlázatok részére Kenu és kajak általában alkalom -ba három csoportok.

Ott van segéd- vitorlázik részére ( általában) seakayaks amit van hozzászokott hajt a csónak lefelé irányuló egyetlen.

Vannak vitorlázatok -hoz ad egy kenu rekord előadás ( lát az én -m Imaház tervez).

EGY ritkán látott eltérő van valami közrefogva egy nem- zaj kötélzet amit nem csinál a csónak kemény -hoz fogantyú de szolgáltat elég erő -hoz vitorla megbízható upwind és legyőz  Ez kellet volna tartalmaz egy ésszerű méret leeboard tehát széloldal haladás van ésszerűen hathatós  Ez fontos amit a leeboard van -ból egy méltányos méret deszkák sok kisebb mint ez volna szegény széloldal előadás.

Ez kötélzet van a harmadik típus  Igen nem felajánl a a legmagasabb előadás lehetséges, de ez kicsi elég -hoz roham belső rész a csónak mikor nem -ban use.  A leeboard szükséges részére upwind vitorlázás van távoli ugyanakkor mint a árboc támogat kilépő a csónak kész lenni használt mint egy tiszta evező kenu.

EGY video -ból Pál Helbert ki írt a bábu alul.  könnyű fúvósok egyetlen  ő birtokol felminősített -hoz egy nagyobb vitorla hogy tudunk akarat hozzáad a tervez részére szabad.

Információ -ra átdolgozás a létező kötélzet részére a 36sq ft vitorla -ból reallysimplesails.com van itt.Nemrégiben ÉN elfogadott egy elektronikus levél -ból Trevor Killmier ki megvásárol a első készlet -ból tervek 10 vagy több évvel ezelőtt ago.  I'll fizettesd meg vele mond a történet
. . .

Szia Mihály,

Szabad emlékszik én -ból út hát. ÉN gondol mi utolsó megegyezett hát -ban95/96. Ön szándékos egy meglátogatni vitorla kötélzet részére egy fibreglass kenu nekünk volt.

Voltam el van ragadtatva -hoz lát egy fénykép -ból ez -on Kacsa Hengerel website és I'm elégedett amit you're marketing a kötélzet újra mert ÉN kap sok kérdezősködések erről.

 nekünk volt sok móka kívül amit vitorlázás kenu (kép jobb a kötélzet volt épít mellett Dávid Wilson -ból Kacsa Lakás) de ÉN gondol -ban visszatekint a héj volt egész alkalmatlan részére vitorlázás. Ez egy igazi erős szélkakasként forog irányzat és ÉN gondol ÉN írt és elmondott ön amit ÉN kezelt -hoz megsért én magam vitorlázás ez. (mint kiderül, amit talán akar volna történt számomra egyébként -ban valahogy másként miatt egy betegség ÉN -on a idő és melyik ÉN csendes volna)

ÉN végül hozzáadott egy kormánylapát és volt képes -hoz vitorla ez én magam újra. Fiam is tanít maga -hoz vitorla benne és egy hatalmas összeg -ból móka. Bármennyire, volt lehetetlen -hoz jobb után egy felborul hacsak ön voltak képes -hoz állj fel és így ÉN nézett részére egy több megfelelő héj Én a tervek -ból Budi Csomó öntött üveglapban Peterboat vitorlázás kenu és kezdett épület egyik azoknak előtt ÉN megsért én magam. Némely évvel ezelőtt később, Voltam képes -hoz újrakezd amit szerkezet és befejezett ez, dob ez -ban 98.

A tervek kiált egy 40 ft.m˛ háromszögű kötélzet de ÉN vitorla legyőz -on Agyag főleg és mindig gondolkodás amit volt csak túl nagy Tehát, ÉN egyszerűen átvitel -a kötélzet keresztül -hoz új csónak és ez birtokol bebizonyít teljesen kielégítő. Nekem van óta hozzáadott egy kicsi nyakkendő -ra orrvitorla és egy külvilla és volt vitorlázás rendszeresen óta 98.  (kép bal van dob nap)

Én most épület Budi Csomó öntött üveglapban kicsi Péter - egy egyes ülés változat -ból ugyanaz kenu - és akarat átvitel a kötélzet őhozzá amit.

ÉN sajnál nem lét -ban érint veled korábbi egyszerűen -hoz szállít mennyi öröm ÉN tűnj el -ból ez csónak. Azt hiszem I'm egy minimalista -on szív de Biztos vagyok vannak sok ember odakinn -val sokkal nagyobb csónakok, távoli nehezebb és drágább, ki csak nem kap a összeg -ból móka kívül -uk csónakok amit ÉN csinál kívül bánya. A egyetlen hátrány van amit Én néha nem eljut vitorla ez mert ÉN kiad tehát sok idő beszélve neki érdekelt nézők!  (kép -on jobb kenu -on Sörélesztő)

Rozmaring és Nekem van egy furgon -ban vontatott lakókocsi park -on Agyag és másik semipermanent birtokos -ból park birtokol elmondott én amit ő akar -hoz épít egy. ÉN kikötő látott neki egy ideig de volna elmondott neki amit a kötélzet van öné. Most Képes leszek közvetlen neki a helyre.

Nekem van némely fénykép -ból kötélzet -on Peterboat és ha ön akar szeret látni őket vagy egyenletes használ őket részére marketing cél, ÉN akar lenni boldog -hoz küld őket -hoz ön.

 tart,
Trevor Killmier.


----- Eredeti Üzenet ----Vonít hogyan szeretetre méltó hallani tőled Trevor!!!


-a levél van KÖNNYEN egy -ból szép dolog Nekem van olvas hamarosan. Mikor ÉN tervez valami ez gyakran a eset amit ÉN küld a tervek távoli, volna egy darab levelezés rövid idő a csónak van lét épít stb.

De... -hoz munkát szerezni levél után 10 évvel ezelőtt bemutatás a átok dolog szerkezet, amit volt mozgott -ból csónak -hoz csónak ÉS A LEG--BB FONTOS birtokol megfelelt -ba valaki életmód tehát teljesen van csak a legjobb dolog.

Megköszön tehát sok

Ha vannak fénykép elérhető -ból különböző megtestesülés -ból kötélzet ÉN akar szerelem látni őket talán -hoz
átkutat őket és feltesz az én -m website.

http:/www.ozemail.com.au/~raktárhelység/

Újra megköszön részére szerzés kapcsolatban!

Üdvözlettel
Mihály

----- Eredeti Üzenet ----

Köszönet Mihály,
Igen, a átok dolog igazán szerkezet!!!!! És szerkezet
tehát jól értem. I'll vadászat ki némely fénykép, átkutat őket és továbbít őket -hoz ön. Tudom ott van fénykép -ból kötélzet -ra mindkettő a sárga kenu és a Peterboat tehát I'll munkát keres kiválasztás.

I'm boldog you're csendes érdekelt ebben eszme ÉN csak nem tud ért miért több emberek nem összead egy kötélzet -hoz -uk kenu. Sürgős vitorlázás csónak: sürgős móka. Volna ön próbált ez -on Heuréka tervez?
Tart,
Trevor.

----- Eredeti Üzenet ----jegyzék Én gondol a csónak -ban a fénykép birtokol a vitorla felvont egy kicsi darab túl magas ( összehasonlít a fénykép -ból Trevor Killmier -hoz rajzolók)  Tartás ez egy darab leenged akarat csökken a sarokfelszegezés kényszerít ( kevesebb véletlen -ból felborul) és is csökken a teher -on árboc  Mozgó a felhúzó kötél egy kicsi tovább hát -on kert ( a fa mentén a tető él -ból vitorla) akarat gyors mozdulat a fellendülés megjelöl tehát ez nem fogsz megüt a felhasználó fej  Amit a tervező ( az én -m!) vélemény, de Trevor birtokol 10 évvel ezelőtt -ból tapasztalat -ból kötélzet -val egy sor -ból különböző csónakok -ban egy sor -ból különböző feltételek tehát ki vagyok én -hoz megvitat :-)  ÉN akar javasol elintézés a kötélzet megjelöl mint aki rajzolók -hoz elkezd -val, de ha vannak probléma -val fej kiárusítás, mozog felé Trevor's beállít.
Jegyzék -ból Tervez

Ez kötélzet van szándékos -hoz csepp -ba egy evező csónak, vajon kenu vagy kajak  Mindaddig lehetséges minden a bekapcsol van eltávolítható -ból csónak kivéve részére a árboc lép és három szerény alkatrészek amit akarat nem megakadályoz -val a evező függvény  A kék jibsail -ban néhány fénykép  van nem része a tervek.Sok emberek volna egy evező csónak és akar szeret -hoz elnyer egy megtapint részére vitorlázás -on mérsékelt további ár  A tárgyi ebből kötélzet van -hoz összead a lehetőség arra vitorla -hoz függvény -ból egy létező csónak nélkül közbelépő -val -a létező evező előadás 

Ha irányító  -val egy evező fog különös jegyzék -ból a rész -on a vég -ra vitorlázás a kajak  Ez megmagyaráz hogyan viselkedni elintéz a leeboard -hoz csöpp a irányító terhel 

EGY reffelő pont van megjelölt -ban rajzolók -hoz képessé tesz a vitorla terület -hoz lenni csökkentett -ban lapszéli feltételek  Nem várt amit a csónak lesz képes -hoz vitorla upwind rövid idő reffelt, mégis ez akarat csendes képesnek lenni megtenni vitorla jól lefelé irányuló.

Én akar ajánl csinálás némely gyakorlat felborul -ban biztos víz -ra egy meleg mindennapi lát ha tudod megment önmaga vagy ha ön szükség külső rész segítség.

A alátámaszt és leeboard volt méret -hoz roham belső rész a leg--bb csónakok vagy a leeboard lehet himbált továbbít -hoz lenni szokatlan -ból evező kellet volna a csónak kell lenni sulykolt haza.

Győződj meg A CSÓNAK VAN FELFEGYVEREZ -VAL ÉS AMIT ÖN Hord HELYES BIZTONSÁG Felszerelés  ELTARTÁS EGY SZEM -on Időjárás.

Másik tényező részére megfontolás van amit kenu és kajak lehet igazi böjt alatt vitorla különösen -val a szél -ből jövő hátsó részén  Vigyázz nem -hoz megy túlzott távolságok -ból -a haza alap nélkül valószerűség és elintézés önmaga megjelöl részére egy igazi vágyódik evező haza  EGY jó út -hoz elkerül ilyen probléma van -hoz elkezd felé a utasítás a szél van -ből jövő akkor lesz képesnek lenni megtenni élvez egy gyors vitorla haza.

EGY Áttekintés -on Meglátogatni Kenu Kötélzet -ból Pál Helbert -ban USA

Kenu -val vitorlázás kötélzetYee Haa! Mi egy huhogás! Fúvósok tegnap délután voltak Kényszerít 3 -hoz 5 -val bőség -ból szélrohamok -hoz Kényszerít 6 vagy több. Napos és hőmérséklet csepegés átmenő a negyvenesek. Tó víz hűvös mellett havazik olvad. A kenu vitorlázott több megjósolhatóan mint alatt öngyújtó feltételek. Indulhatunk helyettesít ideiglenes c betű- összeerősít ( g betű- görcsök -hoz ön) -val csavaroz és megerősít.

Én vagyok magasan elégedett -val a előadás -ból Mihály Raktárhelység csepp- -ban kenu vitorlázás kötélzet. A kicsi kiegyensúlyozott rántások, minden a alátámaszt, a leeboard és a ép árboc társ és leeboard támasz van -ból -a csepp- -ban kenu
vitorlázás kötélzet. Az egyetlen dolog ÉN változtatott van amit ÉN gyártott ez azért a tengelyvégcsap
pont van alul a hajókorlát helyett fenti ez (*) és ÉN kiterjedt a fólia
merevített fenti a tető -ból leeboard -hoz beszerez egy fogantyú. ÉN hozzáadott egy
ízelt töltőanyag ( kibír & villámcsapás) arra és vagyok használ anyacsavar feszülés -hoz
fogja ezt meg -ban helyzet...akarat talán keményít amit megjelöl -val egy vonal & ék -ban
jövő -ban ezek szeles feltétel ő látszik -hoz vitorla legjobb -val a fedélzet legyőz
körülbelül 15-20 mérték távoli függőleges. A vitorlázat van minden MIK's. Az egyetlen
módosítás ÉN gyártott -hoz héj (16 ft ABS Eszkimó Előjel kenu) volt -hoz enyv
-ban egy árboc lép. ÉN használt kicsi kötél hurkok megkötött -hoz keresztez helyett a
vasárú megjelölt. Legyek is végül megmerevedik azok megjelöl egy darab de a vonalak
spárgagombolyog sima ma.

Kenu Vitorlázás Kötélzet meglátogatni -val ép leeboard Én szerelem hogyan könnyen ÉN tud felállít és fog legyőz ez kötélzet. ÉN csak dob a köteg megjelöl vitorla és alátámaszt és a leeboard levegőbe hát -ból furgon. Ez van még akkor sem szükséges -hoz eltávolít a burgonyaverem- -ra támasz mint ez világosan beszél az én -m tető kínoz könnyedén.

(jegyzék amit Pál gyártott sajátja vitorla kívül Polytarp. Ő egy PDRacer öreg, tehát van igazi kényelmes gyártás sajátja vitorlázik.  a PDR tengerészek van igazi független és DIY hajlamos)

Ez volt az én -m ötödik vagy hatodik levegőzés ezzel kötélzet és a kanyargós mellett távoli. Én volna csípett dolog minden alkalommal és vagyok most szép megelégedett vele. Én egyetlen szükséges -hoz evező kormányoz egy kicsi óta Nekem van most kapott a átfogó egyensúly körülbelül jobb. ÉN nem szükség -hoz csinál sok leeboard elintézés ma, egyik...csak emelt ez egy darab rövid idő futás és visszakozik -ra zár nyúl után. Az én -m
mér továbbít -hoz elindít egy cserél -ból odaszögez, hát egyszer átmenő ő szem -ból
a szél.

Mikor ÉN első kapott a tervek Voltam egy darab zavaros amit a vitorla volt tehát kicsi
(17 sq ft). Majd Legyek is csinál egy nagyobb kötélzet, de ez kötélzet ideiglenes tákolmány vitorlázás -ban
erős szeles fúvósok megtapint biztos, és -val nyolc lábfej árboc hosszúságok ez könnyen
elrakott -ban kenu. Csendes vidámság de nem ijesztő. Értem ez minden
tökéletes részére tél. A telefonzsinór -ból alátámaszt van ilyen amit a szélrohamok depower a
vitorla csak elég; aztán ő rohan mint a hirtelen kitörés robbant -ra keresztül a tó,
a alátámaszt kiegyenesít és a teli különítmény visszatér -hoz vitorla. I'll kap némely
több fénykép egy -ból ezek napok de volt senki -nél tó ma -hoz
fogantyú egy fényképezőgép. ÉN az én -m drysuit -ra de soha nemez akárhol mellett igényt tartó ez.

A felszín -ból Tó Arrowhead, mellett Luray, VA, nem kap sok toka
mert ez megvéd -ból szél -nél körülvevő dombok. -a kicsi
méret (40 hold föld) is emléktárgy nagy hullám -ból épület. A tó hazudik -ban a
fedett -ból egy pár kicsi hegyek melyik okoz a szél kever és örvény mikor
lassan a testtel merev szellő lehet megfigyelt ki -on nyit völgy emelet. Mégis, ez,
volt egy nagy próbamunka. Voltam a vizen egy darab kevésbé mint egy órával ezelőtt és egy fél.
Kilép mikor a nap volt öt mérték -ból látóhatár. A tó van harminc
jegyzőkönyv otthonról, tehát ÉN didn't ütés távoli a egész nap.

(*) Most a pont felé részére PDR építők: Ma reggel Voltam szerzés kész -hoz
kijavít némely bemetsz az alján -ból vezető él -ból leebard mikor Én
észrevesz amit a leeboard zárójelbe tesz törött és volt egyetlen lét tartott mellett
három csavaroz. MIK's tervez hívott részére a zárójelbe tesz -hoz lenni gyártott -val a tengelyvégcsap
fenti a hajókorlát és ÉN kívánatos ez leenged. Az én -m cserél okozott én -hoz hagy ki
kettő eresztékek és amit hiánya támogat van miért kudarcot vallott. MIK nem felső
mérnök Ha tudod egy támasz -ban egy -ból -a tervez lenne legjobb nem -hoz
elhagy ez. Ez igazi valószínű ott részére jó ok.

Pál birtokol óta megfelelt a kötélzet -hoz egy új protokoll -ból Gyors Kenu.

egyszerű kenu
--
Pál Helbert
Apa -ból" Kenu Guru" http:/thecanoeguru.com/
/


Haza
kép összekötő -hoz 100 Tető Csónakázás Telek
Kilátás Az én -m Állapot