Kapcsolat         Haza         AboutCatalog                 FAQ         Duckworks Képeslap
 

csónak tervek

kenu/ kajak

villany-

epoxi/ hitel

rögzítő

bekapcsol

ajándék igazol

vasárú

kikel/deckplates

média

fest/ fénymáz

kötél/ vonal

evezés/ evező

sailmaking

vitorlázik

szerszámok

 

 

 

 

Mihály Raktárhelység Csónak Tervez


Nem régen, Mihály Raktárhelység, a ausztrál csónak tervező, megközelítés minket körülbelül felajánlás -a tervek átmenő Duckworks. Természetesen voltunk izgatott hallani ez mint vagyunk nagy fans -ból munkája. Ötlete volt -hoz elkerül a többlet- költségek -ból nyomtatás és tengeren túliak hajózás mellett felajánlás a fájlokat -ban PDF formátum. Mi megkezdődött -val a parázs új uncia Versenyzők és van lassan összeadás több -ból Mihály tervek mint ők válik elérhető. Ha ön aggódó -hoz lát egy különös Raktárhelység tervez felajánl itt ( mint Kecske Sziget Átjut vagy Imaház a kamakazi kenu) legyen szíves lenni páciens mint mi van összeadás több tervek itt mint ők válik elérhető.

-hoz rend Raktárhelység tervek nem felajánl itt, vagy -hoz olvas néhány mi a tervező birtokol -hoz mond, látogat a Mihály Raktárhelység Boatplans Blog.

OzGoose2016/PDGoose Ta'al Körutazó Korty
kecske Sziget Átjut heuréka Kenu
Uncia Versenyzők RV gyors Kenu 155
imaház"" Vitorlázás Kenu Gyors Kenu Elektromos
Óceán Felfedező egy Minimális Cirkáló kéznél levő Ladik
orosz TC35 Könnyű Liveaboard
MSD Evezős csónak Velence Folyópart
csepp- -ban Külvillák csepp- -ban Vitorlázás Kötélzet
uncia Versenyzők Mk2    
szabad 9ft Evezőlapát Tervek szabad Evező Tervek

Mi ideiglenes tákolmány Mihály Raktárhelység csónakok

Könnyű Mér
EGY könnyű csónak van könnyebb és több móka -hoz használ. Mi igazán ért könnyűsúly szerkezetek tehát -unk csónakok van gyakran fél a súlya egy hasonló jellegek amit szabad lát máshol. És megtesszük ez nélkül feláldozó erő. Ez is ideiglenes tákolmány őket olcsóbb és elősegít -hoz épít kevesebb részek!

Könnyű Épület
-unk tervek van lépésről lépésre -ban a leg--bb esetek és tartalmaz teli oktatás -ra hogyan viselkedni használ minden a anyag burkolt. Mint mi ért csónak szerkezetek tehát jól mi kiküszöböl részek bárhol lehetséges. Lesz talál a egész szám -ból részek burkolt -ban -unk csónakok lehet fél vagy egy harmadik -ból némely hasonló tervez. Már van nekünk tesz egy teli szabad tervez részére sulykol valameddig letölt tehát ön tud lát a részlet teérted.

Kitűnő Előadás
Fog egy csónak ez minden könnyű és erős és ön nem tud megáll ez -ból lét böjt! -unk csónakok erő volna egy erős hagyományos jelleg, de ők nem viselkedik így. Mi szeret vitorlázás böjt csónakok -unk " jelleg csónakok" akarat vitorla, sor és evező gyűrű körül másikak. -val -unk motor csónakok nekik van kitűnő előadás -val kisebb motorok és kitűnő üzemanyag gazdaság.

Részletes Tervek
Már van nekünk költött évvel ezelőtt tervezés csónakok és eladás anyag. Eredményképpen már van nekünk látott a leg--bb probléma amit emberek jön keresztül mikor épület elsőjük ( és következő ) csónakok és volna felállít a tervek -hoz csinál amit munka mint könnyű mint lehetséges Mi is hallgatni építő visszacsatolás és egyesül a legjobb eszme levegőbe tervek.

Visszacsatolás:

Rendeltem a tervek részére a kecske Sziget Átjut és a kicsi PD Versenyzők egy kis ideig ezelőtt. Most Nekem van rendelt sok postai árurendelés lepedő tervek előtt és ez minden mi ÉN várt -hoz kap tőled. Nem tehát. Ez volt első napom készlet -ból tervek amit Voltam képes -hoz letölt -hoz számítógépem és nyomtatvány ki. Voltam meghökkent! -hoz minden először vevő, győződj meg önnek van egy friss tinta töltény és egy halom papír. Volt szeret nyomtatás ki egy könyv! Egyenletes a kisebb részlet van borított. ÉN tesz a egész készlet -ból tervek -ban egy három lyuk kévekötő munkás. ÉN csendes nem tud túljut a részlet és tulajdonság -ból ezek tervek. AKÁRMI először építő kellet volna volna nem probléma épület ezek csónakok. Ez tehát szép -hoz lát egy tervező ki fog a hisz dolgozik kívül épület egy csónak. Ideiglenes tákolmány ez egy móka család tervez. Amit a egész pont -ból haza csónak épület. Jól megtett!

Mihály Kinney
Benson, AZ


 
 

Hallgatni egy Interjú -val Mihály Raktárhelység -ra

Elválaszt 1 Elválaszt 2